- 7 Şubat 2015
- 1.043
- 535
- 34
Insallah sag salim alirsin kucagina bebegini...Canım bizde ense kalinligi yoktu belki ondan onermemislerdir . Benim ikili test sonucum çok riskli çıktığı için cvs yaptırdım. Zaten doktorum cvs bile riskli demişti ama ben yine de yaptırdım Artık gerisi Allaha emanet. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. .
AMIN cnm insallah... 14.haftadan sonra olan ense kalinligi bisey ifade etmiyomus ama bizde 11.haftada olan ense kalinligi yuzunden illaki bisey vardir dediler hep o yonde arastirdilar tum sonuclar temiz cikmasina ragmen array yaptirdik ve surpriz kötü sonuc onda çıktı inanki cok zor bi durumcanım yaaa allah yardımcın olsun...bahsettiğin test nedir bilmiyorum haftasını hatırlamıyorum ama ikili testten bir hafta sonramıydı tam bilemiyorum cvs yaptırdık 2-3 gün sonra ön sonuç olumlu çıktı ardından 20 küsür gün sonra kesin sonuç çıktı ondada temiz çıktı doktorumuz 22. haftada ayrıntılı ultrasona bakıcaz ondada bişey yoksa tamamdır dedi 22. haftada gittiğimizde gayet iyi herhangi bir şey yok ense kalınlığı azalmış dedi, 32. haftada gittiğimizde ise ense kalınlığına dair hiçbirşey kalmamış dedi...durum böyle rabbim gönlümüzdekini bizim için hayırlı eyler inşallah...
Amin canım Allah herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.rabbim rabbim ...sınavımız gerçekten ağır..sizlere sabır ve güç diliyorum gerçekten çok zor bir durum...ne desem bilemiyorum...allahım sağlıkla versin oğlumu kucağıma inşallah...ve bu durumda olupta yüreği pır pır evlatlarını bekleyen annelere rabbim sağlıklı olarak versin evlatlarını kucağına
Canım geçen sene aynı şeyleri yaşadım sana umut olmak isterdim ama 12.haftadayken normal doğumla aldırmak zorunda kaldım.kalp problemi olmasaydı belki aldırmazdım ama 5.ayda anne karnında da yaşamayacagını ögrendim.nekdr zordu anlatamam.rabbim sabır versin ne diyecegimi bilemiyorum 1degil 10larca doktor aynısını söyledi ve mecbur kaldım.ayrıca tüp bebekle cok zor elde ettigim bir gebelikti.aldırmadıysan sadece kararın için şunu diyebilirim senin hayati riskin varsa iyi düşün.ileriki haftalarda bağlandıktan sonra çok zor olur.lütfen kararını psikolojik olarakta saglık olarakta erken zamanda ver.rabbim yar ve yardımcın olsunMerhaba lar bende cvs testi yaptırdım sonuç down sendrom lu ayrıca kalp kapağı tek denildi 14 haftada bi kaç doktora gittim aldırmayı önerdiler. Yasama ihtimali düşük ameliyat bile önceliği olmayacağını zaten özürlü olduğu için yüzde yırmi otuz ihtimal verdiler.şimdi böyle üstten anlatıyorum. Yaşadığımı bir ben bilirim üniversite de ümit bulamadım özel muayeneye gidip azcık bir ihtimal aradım .tüm ümitlerimi Yıktılar.ama aldirmadim 12. Hafta da 2.8 olan ense kalınlığı on gün içinde iki tarafta anormal bir şişlik gözlendi 15 haftada biri yok oldu ne yapcam bilmiyorum sadece dualara sığındım doktorlardan nefret ediyorum Rabbim benim durumumda olanlara yardım etsin
Canım geçen sene aynı şeyleri yaşadım sana umut olmak isterdim ama 12.haftadayken normal doğumla aldırmak zorunda kaldım.kalp problemi olmasaydı belki aldırmazdım ama 5.ayda anne karnında da yaşamayacagını ögrendim.nekdr zordu anlatamam.rabbim sabır versin ne diyecegimi bilemiyorum 1degil 10larca doktor aynısını söyledi ve mecbur kaldım.ayrıca tüp bebekle cok zor elde ettigim bir gebelikti.aldırmadıysan sadece kararın için şunu diyebilirim senin hayati riskin varsa iyi düşün.ileriki haftalarda bağlandıktan sonra çok zor olur.lütfen kararını psikolojik olarakta saglık olarakta erken zamanda ver.rabbim yar ve yardımcın olsun
BCanım geçen sene aynı şeyleri yaşadım sana umut olmak isterdim ama 12.haftadayken normal doğumla aldırmak zorunda kaldım.kalp problemi olmasaydı belki aldırmazdım ama 5.ayda anne karnında da yaşamayacagını ögrendim.nekdr zordu anlatamam.rabbim sabır versin ne diyecegimi bilemiyorum 1degil 10larca doktor aynısını söyledi ve mecbur kaldım.ayrıca tüp bebekle cok zor elde ettigim bir gebelikti.aldırmadıysan sadece kararın için şunu diyebilirim senin hayati riskin varsa iyi düşün.ileriki haftalarda bağlandıktan sonra çok zor olur.lütfen kararını psikolojik olarakta saglık olarakta erken zamanda ver.rabbim yar ve yardımcın olsun
Allah inşallah size tekrar evlat sahibi olmayi nasip eder.sağlıklı bir şekilde hayırlı silla alırsınız kucağıniza benimde olmadı bir buçuk sene ilaç çatlama iğnesi falan bunlar etken birde kırk yaşında olmam dediler buda bizim sınavımız olan kıymetini bilmez olmayan da özlem duyuyor.hergün rüyalarımda zaten anlatamam korkularımı duygusal çöküntü lerimi
Allah inşallah size tekrar evlat sahibi olmayi nasip eder.sağlıklı bir şekilde hayırlı silla alırsınız kucağıniza benimde olmadı bir buçuk sene ilaç çatlama iğnesi falan bunlar etken birde kırk yaşında olmam dediler buda bizim sınavımız olan kıymetini bilmez olmayan da özlem duyuyor.hergün rüyalarımda zaten anlatamam korkularımı duygusal çöküntü lerimi
O kadar iyi anlıyorum ki şuan bende 1yıl aradan sonra tekrar tüp bebekle hamile kaldım 6haftalık daha ama gecen yıl yaşadıklarımdan sonra sevinemiyoruz bile.ne olacak kaygısıyla bu hamilelik nsl gececek bilemiyorum.yine test yine stresli test sonucu bekleyişi.yani yaşadıklarınız hic kolay degil kendimden bildiğim için.bebekte kalp yada baska problemler yoksa bırakın dokunmayın.benimkinde kalpte de sorun çıkmıştı.rabbim ne kdr istedigimi biliyor.eminim ki sizde yanlış bir karar vermezsiniz.allah yardımcınız olsun duacınızımAllah inşallah size tekrar evlat sahibi olmayi nasip eder.sağlıklı bir şekilde hayırlı silla alırsınız kucağıniza benimde olmadı bir buçuk sene ilaç çatlama iğnesi falan bunlar etken birde kırk yaşında olmam dediler buda bizim sınavımız olan kıymetini bilmez olmayan da özlem duyuyor.hergün rüyalarımda zaten anlatamam korkularımı duygusal çöküntü lerimi
Bence hiç bi testi yaptırmayın yok ikili yok üçlü gerek yok önceden varmiydi çoğu varsayım kalp sorunu zaten ultrasonda belli oluyor içini ferah tut doktor lar aynı şeyin olmazsa ihtimali yok diyor.. inş görürsünuz sapasağlam olucak günde 18 Ayetel kursi elini karnına koyup okuyun biliyorsanız hergün yasin okuyun dualara sığının benimde tek dayanağım bu inaninÇok iyi anlıyorum
O kadar iyi anlıyorum ki şuan bende 1yıl aradan sonra tekrar tüp bebekle hamile kaldım 6haftalık daha ama gecen yıl yaşadıklarımdan sonra sevinemiyoruz bile.ne olacak kaygısıyla bu hamilelik nsl gececek bilemiyorum.yine test yine stresli test sonucu bekleyişi.yani yaşadıklarınız hic kolay degil kendimden bildiğim için.bebekte kalp yada baska problemler yoksa bırakın dokunmayın.benimkinde kalpte de sorun çıkmıştı.rabbim ne kdr istedigimi biliyor.eminim ki sizde yanlış bir karar vermezsiniz.allah yardımcınız olsun duacınızım
Çok şükür bende dualarla ferahım bu sefer tabi kuşku olmuyor degil.hergun okuyorum kuran rabbim kabul etsin.manevi rahatlık olmasa zaman geçmez.hayırlı hbrlerimi vermeyi çok isterim allah nasip ederseBence hiç bi testi yaptırmayın yok ikili yok üçlü gerek yok önceden varmiydi çoğu varsayım kalp sorunu zaten ultrasonda belli oluyor içini ferah tut doktor lar aynı şeyin olmazsa ihtimali yok diyor.. inş görürsünuz sapasağlam olucak günde 18 Ayetel kursi elini karnına koyup okuyun biliyorsanız hergün yasin okuyun dualara sığının benimde tek dayanağım bu inanin
Ikili 3lu testleri insanlara zaten yanlış anlatiyorlar.tarama testleri kesinlik vermez bilmem kaç kadın da şukdr olasılıkla olabilir diye bir oran veriyor.çogu insanda çocuğum sakat dogack diye endişe duyuyor.bilgilendirilmiyor dogru sekildeBence hiç bi testi yaptırmayın yok ikili yok üçlü gerek yok önceden varmiydi çoğu varsayım kalp sorunu zaten ultrasonda belli oluyor içini ferah tut doktor lar aynı şeyin olmazsa ihtimali yok diyor.. inş görürsünuz sapasağlam olucak günde 18 Ayetel kursi elini karnına koyup okuyun biliyorsanız hergün yasin okuyun dualara sığının benimde tek dayanağım bu inanin
Yani aynı annenin yine aynı sorunla karşılaşma ihtimali yüzde bir gibi çok düşük ihtimal ve inanın sapasağlam olucakBence hiç bi testi yaptırmayın yok ikili yok üçlü gerek yok önceden varmiydi çoğu varsayım kalp sorunu zaten ultrasonda belli oluyor içini ferah tut doktor lar aynı şeyin olmazsa ihtimali yok diyor.. inş görürsünuz sapasağlam olucak günde 18 Ayetel kursi elini karnına koyup okuyun biliyorsanız hergün yasin okuyun dualara sığının benimde tek dayanağım bu inanin
Çok şükür bende dualarla ferahım bu sefer tabi kuşku olmuyor degil.hergun okuyorum kuran rabbim kabul etsin.manevi rahatlık olmasa zaman geçmez.hayırlı hbrlerimi vermeyi çok isterim allah nasip ederse
Çok şükür bende dualarla ferahım bu sefer tabi kuşku olmuyor degil.hergun okuyorum kuran rabbim kabul etsin.manevi rahatlık olmasa zaman geçmez.hayırlı hbrlerimi vermeyi çok isterim allah nasip ederse
Ikili 3lu testleri insanlara zaten yanlış anlatiyorlar.tarama testleri kesinlik vermez bilmem kaç kadın da şukdr olasılıkla olabilir diye bir oran veriyor.çogu insanda çocuğum sakat dogack diye endişe duyuyor.bilgilendirilmiyor dogru sekilde
Insallah allah saglıkla huzurla kucagınıza almayı nasıp ederÇok şükür bende dualarla ferahım bu sefer tabi kuşku olmuyor degil.hergun okuyorum kuran rabbim kabul etsin.manevi rahatlık olmasa zaman geçmez.hayırlı hbrlerimi vermeyi çok isterim allah nasip ederse
Bu gebeligimde 8.haftada sonlandırıldı gelismedi ve kalp atışı duyulmadı.rabbimden gelen hersey başımızın üstune.Allah gönlunden gecen herkese evlat sevgisi tattirsinInsallah allah saglıkla huzurla kucagınıza almayı nasıp eder
Amin canim allah sabir versin insallah bir daha bu aciyi yasamaBu gebeligimde 8.haftada sonlandırıldı gelismedi ve kalp atışı duyulmadı.rabbimden gelen hersey başımızın üstune.Allah gönlunden gecen herkese evlat sevgisi tattirsin