cvs testi yaptiranlar bakabilir mi?

allah güç versin size...gerçekten zor bir durum, bizler rabbimize dua ile beklemekteyiz içinde olduğumuz durum anlatılacak gibi değil, tekrar tekrar söylüyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. size konan bu tanılar ayrıntılı ultrasonda mı konuldu, yoksa cvs den sonra ayrıca bir tahlil felan mı yaptırdınız...
non immün daha önce ama ensefalosel ayrıntılı ultrasonda konuldu cnm, non immünde onaylandı..

Sizin bebeginizin neyi var?
benim ilk ense kalınlığı tespit edildi yanlış gittiğim hastane 5 ölçtü, ertesi gün üniversitede 3,5 aynı gün gittiğim bir profosör ise 3,7 ölçtü ardından cvs yaptırdık ön ve kesin sonuç olumlu çıktı 22 hafta ayrıntılı ultrasonda bakıldı herhangi bir şey yok dedi doktorumuz ensonda geçen cumartesi 32 haftada doktorumuzun söylendiği birkaç ayrıntıya daha bakıldı ve doktorumuz korkacak bişey yok çocuğunuz sağlıklı dedi...böyle işte rabbim sağlıkla versin çocuklarımızı kucağımıza inşallah...rabbimize tevekkül edip dualarla bebeğimizi bekliyoruz hayırlısı ile inşallah...

non immün daha önce ama ensefalosel ayrıntılı ultrasonda konuldu cnm, non immünde onaylandı..
rabbim neylerse güzel eyler...inşallah hepimiz hakkında da en güzelini en hayırlısını nasip eder...allahım size de sabır ve güç versin inşallah...

benim ilk ense kalınlığı tespit edildi yanlış gittiğim hastane 5 ölçtü, ertesi gün üniversitede 3,5 aynı gün gittiğim bir profosör ise 3,7 ölçtü ardından cvs yaptırdık ön ve kesin sonuç olumlu çıktı 22 hafta ayrıntılı ultrasonda bakıldı herhangi bir şey yok dedi doktorumuz ensonda geçen cumartesi 32 haftada doktorumuzun söylendiği birkaç ayrıntıya daha bakıldı ve doktorumuz korkacak bişey yok çocuğunuz sağlıklı dedi...böyle işte rabbim sağlıkla versin çocuklarımızı kucağımıza inşallah...rabbimize tevekkül edip dualarla bebeğimizi bekliyoruz hayırlısı ile inşallah...
Bana da ilk 5 dediler ense kalinligini ve kistik higroma dediler 14. Haftamdada 3.1 di. Ve kistik hhigroma degil dedi baska doktor. cvs sonucum temiz çıktı. Yarindan sonra ayrintili ultrasona girecegim belli olacak bakalim ne olup olmadığı :KK43: peki neden ense kalinmis sizin de?

Merhaba arkadaşlar cvs sonucum çıktı. Sonuç temiz çıktı çok mutluyum. Inşallah başla bir problem çıkmaz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi

• Beğen
Reactions: nev
Sen neden yaptirmistin canim?
Canım yaşım 36 ikili testte riski 50/1 çıkmış tı. Doktorumun tavsiyesi ile erken teşhis açısindan yaptırmıştım. Aksi taktirde hep aklımda soru işareti olacaktı. Yine de Allah bilir ama sonucun temiz olmasına çoook sevindim. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. ....

Canım yaşım 36 ikili testte riski 50/1 çıkmış tı. Doktorumun tavsiyesi ile erken teşhis açısindan yaptırmıştım. Aksi taktirde hep aklımda soru işareti olacaktı. Yine de Allah bilir ama sonucun temiz olmasına çoook sevindim. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. ....
Amin cnm hepimize insallah

Yarin ayrintili ultrasona girecegim insallah hayirli haberler verirler :KK43:

Insallah iyi haberlerle donersin.
bbenimde yarin kontrol var. Amniyosebtezden bir hafta sonra kontrole cagirmisti.
Arkadaşlar iyi dileklerini için teşekkürler bu arada bugün ultrasona girdim. Bir Kızım olacakmış

oyy ne guzell... masallah prensese
benim ikinci ogluş olcak hayirlisiylaa

X