Maşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah oğlunu. Biz de hayırlı haberler alırız inşallahDoktorumuz 32. haftada da gelin tekrar bakalım demişti, cumartesi günü doktorumuza gittik tekrar ayrıntılı olarak inceledi, çocuğunuzda herhangi bir şey yok hayırlısı ile inşallah kucağınıza alırsınız dedi, artık sadece el öpmeye bekliyorum tekrar gelmenize gerek yok dedi :) ...yalnız ultrasonda oğlum yüzünü göstermedi doktorda yüzünü görmek istiyorum dedi, o kadar uğraştık bize gidin yemeğinizi yiyin, biraz dolaşın tekrar gelin bakalım dedi tekrar girdik ultrasona ve yine eli ile yüzünü kapatıp ayaklarını da çenesine çekmişti günün inadı ilan etti doktorumuz sağa dön sola dön derken yüzünüde gördü doktorumuz, kilo olarak oğlum 10 gün ileri gidiyor, bakalım hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza versin çocuklarımızı inşallah, ense kalınlığına dair hiçbirşey kalmamış dedi ayrıca...
Merhaba cvs yaptirmistim bende ancak yetersiz numube almislar o yuzden amniyosentezi bekledim. Onu da cuna günü yaptirdim. Perşembe gunune kadar ön sonucu cikarmis. Cok heyecanli ve endiseliyim.
R riskligebe ne guzel haberler almissin çok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. F FERAHLIK umarim seninde beninde sonuçlar tekiz cikar bu sıkıntı geçer ins.
Allaha siginip dua etmekten başka caremiz yok
Evet tek caremiz dua bu arada egeninannesi dileklerin için teşekkürler. Amin inşallah diyorumrabbim bizim durumumuzda olan tüm annelerin ümitlerini boşa çıkartmasın inşallah, bebeklerini sağlıklı olarak kucağına versin...inşallah sizde güzel haberler alırsınız...
alınan güzel haberlerle insan birazcık rahatlıyor ama acabalar asla bırakmıyor...dün doktorada dedim doktorun yüz ifadesi bile benim üzülmeme bir sıkıntımı var diye dert etmeme yetiyor, buda bizlerin bir sınavı ve gerçekten zor bir sınav, dua dua dua tek çaremiz dua...
rabbim bizim durumumuzda olan tüm annelerin ümitlerini boşa çıkartmasın inşallah, bebeklerini sağlıklı olarak kucağına versin...inşallah sizde güzel haberler alırsınız...
alınan güzel haberlerle insan birazcık rahatlıyor ama acabalar asla bırakmıyor...dün doktorada dedim doktorun yüz ifadesi bile benim üzülmeme bir sıkıntımı var diye dert etmeme yetiyor, buda bizlerin bir sınavı ve gerçekten zor bir sınav, dua dua dua tek çaremiz dua...
Canım sen Allah a tevekkül et inşallah o doktorlar utanir.Benim cvs sonucum temiz çıktı ama sevinmeme bile firsat vermiyo doktorlar illa ki biseyi vardir diyolar deli olcam
Canim benim üzülme hayirlisi buymus diyecegim ama nafilebenimde temiz çıkmıştı ama nafile yetmiyor bu.. bebeğime hem non immün hidrops hemde ensefalosel teşhisi konuşdu.. şimdi 23. haftada bebeğime veda edicem.. herşey kromozlarla bitmiyor yani 10larca organ anomalisi var benim bebeğimde olduğu gibi.. şimdi en kötüsü ile karşı karşıyayım 19-22si gibi bebeğim alınmış olcak.. günlerdir kendimde değilim.. rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın kimseyi çocuğun yaşamını sonlandırma kararı ile karşı karşıya bırakmasın.. bu içlerinde en kötü inanın..
benim tercihim bebeğimin kaderi oluyo.. minik kuzumu kendi elimle cennete gönderecem bende cehennemeCanim benim üzülme hayirlisi buymus diyecegim ama nafileunutma seninde saglikli bebislerin olacak... rabbim boyle uygun görmüş bizede
Oyle deme elimizden hic bisey gelmiyo kibenim tercihim bebeğimin kaderi oluyo.. minik kuzumu kendi elimle cennete gönderecem bende cehenneme
Canım ne desem boş. Allah sabır versin. Bunu en iyi ben bilirim. Iki yıl önce oğlumu bir kazada kaybettim. On yaşındaydı ve otizm hastasıydı.Ben hala ağlıyor üzülüyorum bu acı hiç geçmez ama meleğim beni cennet te bekliyor orada bulusacagiz inşallah. Sen de böyle teselli et kendini.....benim tercihim bebeğimin kaderi oluyo.. minik kuzumu kendi elimle cennete gönderecem bende cehenneme
Benim cvs sonucum temiz çıktı ama sevinmeme bile firsat vermiyo doktorlar illa ki biseyi vardir diyolar deli olcam
benimde temiz çıkmıştı ama nafile yetmiyor bu.. bebeğime hem non immün hidrops hemde ensefalosel teşhisi konuşdu.. şimdi 23. haftada bebeğime veda edicem.. herşey kromozlarla bitmiyor yani 10larca organ anomalisi var benim bebeğimde olduğu gibi.. şimdi en kötüsü ile karşı karşıyayım 19-22si gibi bebeğim alınmış olcak.. günlerdir kendimde değilim.. rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın kimseyi çocuğun yaşamını sonlandırma kararı ile karşı karşıya bırakmasın.. bu içlerinde en kötü inanın..
Canım ne desem boş. Allah sabır versin. Bunu en iyi ben bilirim. Iki yıl önce oğlumu bir kazada kaybettim. On yaşındaydı ve otizm hastasıydı.Ben hala ağlıyor üzülüyorum bu acı hiç geçmez ama meleğim beni cennet te bekliyor orada bulusacagiz inşallah. Sen de böyle teselli et kendini.....
11.haftamda normal ultrasonda gördü doktor o yüzden cvs yaptirdi ama cvs temiz çıktı. Suan baska seyler olabilme ihtimali arastiriliyoallah güç versin size...gerçekten zor bir durum, bizler rabbimize dua ile beklemekteyiz içinde olduğumuz durum anlatılacak gibi değil, tekrar tekrar söylüyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. size konan bu tanılar ayrıntılı ultrasonda mı konuldu, yoksa cvs den sonra ayrıca bir tahlil felan mı yaptırdınız...