cvs testi yaptiranlar bakabilir mi?

Maşallah hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah oğlunu. Biz de hayırlı haberler alırız inşallah

Merhaba cvs yaptirmistim bende ancak yetersiz numube almislar o yuzden amniyosentezi bekledim. Onu da cuna günü yaptirdim. Perşembe gunune kadar ön sonucu cikarmis. Cok heyecanli ve endiseliyim.
R riskligebe ne guzel haberler almissin çok sevindim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. F FERAHLIK umarim seninde beninde sonuçlar tekiz cikar bu sıkıntı geçer ins.
Allaha siginip dua etmekten başka caremiz yok

rabbim bizim durumumuzda olan tüm annelerin ümitlerini boşa çıkartmasın inşallah, bebeklerini sağlıklı olarak kucağına versin...inşallah sizde güzel haberler alırsınız...

alınan güzel haberlerle insan birazcık rahatlıyor ama acabalar asla bırakmıyor...dün doktorada dedim doktorun yüz ifadesi bile benim üzülmeme bir sıkıntımı var diye dert etmeme yetiyor, buda bizlerin bir sınavı ve gerçekten zor bir sınav, dua dua dua tek çaremiz dua...

Evet tek caremiz dua bu arada egeninannesi dileklerin için teşekkürler. Amin inşallah diyorum

Amin canım inşsallahhhhhh

Canım ben devlet hastanesinde yaptırdım. Doktorum orada çünkü. Ancak ön sonuç falan birsey demediler. Ayrıca sordum benim test duzen labaratuarina gönderilmiş. Valla kimse birsey demiyor. Bekliyoruz işte. ....

20 Gün oldu sanırım senin cvs yaptıralı.
Bu hafta içinde alırsın sonucu.
Ben cvs yaptırdığımda 18 gün sonra çıkar demişlerdi.
Hakkımızda hayırlısı

Benim cvs sonucum temiz çıktı ama sevinmeme bile firsat vermiyo doktorlar illa ki biseyi vardir diyolar deli olcam

benimde temiz çıkmıştı ama nafile yetmiyor bu.. bebeğime hem non immün hidrops hemde ensefalosel teşhisi konuşdu.. şimdi 23. haftada bebeğime veda edicem.. herşey kromozlarla bitmiyor yani 10larca organ anomalisi var benim bebeğimde olduğu gibi.. şimdi en kötüsü ile karşı karşıyayım 19-22si gibi bebeğim alınmış olcak.. günlerdir kendimde değilim.. rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın kimseyi çocuğun yaşamını sonlandırma kararı ile karşı karşıya bırakmasın.. bu içlerinde en kötü inanın..

Canim benim üzülme hayirlisi buymus diyecegim ama nafile unutma seninde saglikli bebislerin olacak... rabbim boyle uygun görmüş bizede

benim tercihim bebeğimin kaderi oluyo.. minik kuzumu kendi elimle cennete gönderecem bende cehenneme
Canım ne desem boş. Allah sabır versin. Bunu en iyi ben bilirim. Iki yıl önce oğlumu bir kazada kaybettim. On yaşındaydı ve otizm hastasıydı.Ben hala ağlıyor üzülüyorum bu acı hiç geçmez ama meleğim beni cennet te bekliyor orada bulusacagiz inşallah. Sen de böyle teselli et kendini.....

Benim cvs sonucum temiz çıktı ama sevinmeme bile firsat vermiyo doktorlar illa ki biseyi vardir diyolar deli olcam

allah güç versin size...gerçekten zor bir durum, bizler rabbimize dua ile beklemekteyiz içinde olduğumuz durum anlatılacak gibi değil, tekrar tekrar söylüyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.. size konan bu tanılar ayrıntılı ultrasonda mı konuldu, yoksa cvs den sonra ayrıca bir tahlil felan mı yaptırdınız...

rabbim size de sabır ve güç versin...inşallah inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız...

11.haftamda normal ultrasonda gördü doktor o yüzden cvs yaptirdi ama cvs temiz çıktı. Suan baska seyler olabilme ihtimali arastiriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…