- 14 Kasım 2014
- 27
- 9
Merhaba cvs testinde plesentadan alinan ornekte bazen annenin dna si olabiliyomus yani hatali sonuc cikma ihtimali %2-10 arasi.. bi profun makalesinde okudum sok oldum resmen.. simdi ip ustundeyim cvs temiz gorunuyo ama eger benim dnam degilsehic cvs temiz cikip bebekleri sagliksiz dogan var mi arkadaslar? Duydugunuz bildihiniz filan
Merhaba, cvs testi mi bugün yaptırdım. Ama çooook zorlandım. Testten sonra ağrı ve basdonmesi çok oldu.Halen daha yatıyorum. Inşallah sonucu iyi olur da bebeğim ve benim çektiklerimize değer. Lütfen dualarinizi esirgemeyin. Bir de bu kadar çok ağrı acaba normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi hamilelik ler ve sağlıklı bebekler.....
Çok teşekkürler inşallah sonuçlarımız iyi çıkar duaların için çok sağol. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...Canım geçmiş olsun rabbim inşallah test sonucunu da iyi çıkarır ve senin durumunda olan annelerin( ki bende dahil ) bebeklerini sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder....amin inşallah
Canım sağol temennilerin için evet ultrasonda herşey iyiydi. Ama riskim çok yüksek olduğu için yaptırdım. Senin ultrason nasıl dı?
Umarım ikimizin de test sonuclari iyi çıkar. Yazalım mutlaka sonuclarimizi. Kendine iyi bak.Benim ense kalinligi fazla cikti bi de başının arkasinda ödem goruldu
Gerçekten çok zor bir durum. Ben de bundan çok korkuyorum. Bana da bu olasılığı söylemişlerdi. Ama inşallah vardır bunda da bir hayır. Allah yardımcımız olsun.....Bende cuma gunu cvs yaptirmistim.
dun doktor aradi cvs de alinan numune yetersiz gelmis.test sonucu gelmiycek yani... Sinirlerim alt ust aksamdan beru.
var mi boyle bişey yaaa
tekrar hücre alacaklarmı...alacaklarsa o sıkıntıyı tekrar yaşayacaksın...bende yaptırırken doktor hanim biraz aldı benim tansiyon düştü bayılıyordum iğneyi karnımdan çıkartmak zorunda kaldı beni yatıştırıp tekrar hücre almıştı...Gerçekten çok zor bir durum. Ben de bundan çok korkuyorum. Bana da bu olasılığı söylemişlerdi. Ama inşallah vardır bunda da bir hayır. Allah yardımcımız olsun.....
Amin canım çook sagol. Inşallah dediğin gibi bebeklerimizi sağ saglim kucagimiza alırız.tekrar hücre alacaklarmı...alacaklarsa o sıkıntıyı tekrar yaşayacaksın...bende yaptırırken doktor hanim biraz aldı benim tansiyon düştü bayılıyordum iğneyi karnımdan çıkartmak zorunda kaldı beni yatıştırıp tekrar hücre almıştı...
şuan bende o kadar kötü durumdayımki acabalar beynimi kemiriyor, doktorun ultrasonda bakarken yüz ifadesinden bile etkileniyorum, rabbim sağlıkla versin kuzularımızı kucağımıza, bugun cuma ve bu mübarek günün hürmetine bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah...
Canım daha cvs sonucum çıkmadı. Sabırla bekliyorum. Inşallah sonuçlar temiz çıkar. Ama ondan sonra da ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim. Artık stres yapmak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sonucunu yazarım inşallahBebeklerinizin son durumu nasil arkadaslar?? Ben 20 martta ayrintili ultrasona girecegimhersey belli olcak