cvs testi yaptiranlar bakabilir mi?

Evet rabbime binlerce kez şükürler olsun...doktorda ense kalınlığını ilk duyduğum gün başımdan kaynarsular döküldü günlerce haftalarca ağladım...öğrendikten yaklaşık 1,5 hafta sonra cvs testini yaptırdım 3 gün sonra ön sonucu aldım ön sonuç olumluydu, doktorumuz kesin sonuçta olumlu çıkar dedi ama birtaraflarda hep acaba kaldı bundan bir hafta önce doktorumuz mesaj atmış " Gülay hanımın kesin sonuçları olumlu" diye sevinçten havalara uçtuk biraz olsun kendime geldim artık yediğimden içtiğimden tat almaya başladım...ve dün 20. hafta ayrıntılı ultrason için doktorumuza gittik ve herşey yolunda...rabbime binlerce kez şükürler olsun...dualarla korktuklarımız başımıza gelmedi....bu durumda olan bu korkuları yaşayan tüm annelere rabbim yardım etsin onları evlatları ile sınamasın....

Merhaba cvs testinde plesentadan alinan ornekte bazen annenin dna si olabiliyomus yani hatali sonuc cikma ihtimali %2-10 arasi.. bi profun makalesinde okudum sok oldum resmen.. simdi ip ustundeyim cvs temiz gorunuyo ama eger benim dnam degilse :KK43: hic cvs temiz cikip bebekleri sagliksiz dogan var mi arkadaslar? Duydugunuz bildihiniz filan :KK43:

Merhaba cvs testinde plesentadan alinan ornekte bazen annenin dna si olabiliyomus yani hatali sonuc cikma ihtimali %2-10 arasi.. bi profun makalesinde okudum sok oldum resmen.. simdi ip ustundeyim cvs temiz gorunuyo ama eger benim dnam degilse :KK43: hic cvs temiz cikip bebekleri sagliksiz dogan var mi arkadaslar? Duydugunuz bildihiniz filan :KK43:

canım yaaa iyi düşünelim iyi olsun, kötü düşünmeyelim...rabbim inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder, kötüyü düşünerek inan günler geçmiyor, çok zor, rabbim ne verirse kabülümdür ama inşallah sağlıklı çocuklar verir bize....

Canım ya o kadar da değildi tıp açık kapı bırakmak dr a hani sağlıklıydı diye mahkeme açılmasın diye açık kapı bırakıyorlar haftalarca inceliyorlar annenin dna sını ayıramıcakmı koca genetikçiler

Arkadaşlar merhaba, benim yaşım 36 bugün aldığım ikili testt kombine risk sonuç 1/57. Doktorum cvs önerdi ama çook korkuyorum . Cvs yaptırıp sağlıklı doğuran var mı

Merhaba, cvs testi mi bugün yaptırdım. Ama çooook zorlandım. Testten sonra ağrı ve basdonmesi çok oldu.Halen daha yatıyorum. Inşallah sonucu iyi olur da bebeğim ve benim çektiklerimize değer. Lütfen dualarinizi esirgemeyin. Bir de bu kadar çok ağrı acaba normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi hamilelik ler ve sağlıklı bebekler.....

Kişiye göre değişebilir belki.Benim pek ağrım yoktu.İl gün dinlendim.Ertesi gün rapor almadım ve işe gittim

Canım geçmiş olsun rabbim inşallah test sonucunu da iyi çıkarır ve senin durumunda olan annelerin( ki bende dahil ) bebeklerini sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder....amin inşallah

Merhaba, cvs testi mi bugün yaptırdım. Ama çooook zorlandım. Testten sonra ağrı ve basdonmesi çok oldu.Halen daha yatıyorum. Inşallah sonucu iyi olur da bebeğim ve benim çektiklerimize değer. Lütfen dualarinizi esirgemeyin. Bir de bu kadar çok ağrı acaba normal mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi hamilelik ler ve sağlıklı bebekler.....

Bende cuma gunu yaptirdim cvs. Benimde agrim oldu iki gun sanci oldu kasiklarimda.simdi iyiyim.
Rabbim saglikli sonuçlar versin. Ultrasonda yolunda miydi hersey? Kan testinde mi risk çıktı?

Canım sağol temennilerin için evet ultrasonda herşey iyiydi. Ama riskim çok yüksek olduğu için yaptırdım. Senin ultrason nasıl dı?

Canım geçmiş olsun rabbim inşallah test sonucunu da iyi çıkarır ve senin durumunda olan annelerin( ki bende dahil ) bebeklerini sağlıklı olarak kucağına almayı nasip eder....amin inşallah
Çok teşekkürler inşallah sonuçlarımız iyi çıkar duaların için çok sağol. Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...

Bende cuma gunu cvs yaptirmistim.
dun doktor aradi cvs de alinan numune yetersiz gelmis.test sonucu gelmiycek yani... Sinirlerim alt ust aksamdan beru.
var mi boyle bişey yaaa

Bende cuma gunu cvs yaptirmistim.
dun doktor aradi cvs de alinan numune yetersiz gelmis.test sonucu gelmiycek yani... Sinirlerim alt ust aksamdan beru.
var mi boyle bişey yaaa
Gerçekten çok zor bir durum. Ben de bundan çok korkuyorum. Bana da bu olasılığı söylemişlerdi. Ama inşallah vardır bunda da bir hayır. Allah yardımcımız olsun.....

Gerçekten çok zor bir durum. Ben de bundan çok korkuyorum. Bana da bu olasılığı söylemişlerdi. Ama inşallah vardır bunda da bir hayır. Allah yardımcımız olsun.....
tekrar hücre alacaklarmı...alacaklarsa o sıkıntıyı tekrar yaşayacaksın...bende yaptırırken doktor hanim biraz aldı benim tansiyon düştü bayılıyordum iğneyi karnımdan çıkartmak zorunda kaldı beni yatıştırıp tekrar hücre almıştı...

şuan bende o kadar kötü durumdayımki acabalar beynimi kemiriyor, doktorun ultrasonda bakarken yüz ifadesinden bile etkileniyorum, rabbim sağlıkla versin kuzularımızı kucağımıza, bugun cuma ve bu mübarek günün hürmetine bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah...

tekrar hücre alacaklarmı...alacaklarsa o sıkıntıyı tekrar yaşayacaksın...bende yaptırırken doktor hanim biraz aldı benim tansiyon düştü bayılıyordum iğneyi karnımdan çıkartmak zorunda kaldı beni yatıştırıp tekrar hücre almıştı...

şuan bende o kadar kötü durumdayımki acabalar beynimi kemiriyor, doktorun ultrasonda bakarken yüz ifadesinden bile etkileniyorum, rabbim sağlıkla versin kuzularımızı kucağımıza, bugun cuma ve bu mübarek günün hürmetine bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah...
Amin canım çook sagol. Inşallah dediğin gibi bebeklerimizi sağ saglim kucagimiza alırız.

Bebeklerinizin son durumu nasil arkadaslar?? Ben 20 martta ayrintili ultrasona girecegim :KK43: hersey belli olcak

C
Bebeklerinizin son durumu nasil arkadaslar?? Ben 20 martta ayrintili ultrasona girecegim :KK43: hersey belli olcak
Canım daha cvs sonucum çıkmadı. Sabırla bekliyorum. Inşallah sonuçlar temiz çıkar. Ama ondan sonra da ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğim. Artık stres yapmak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sonucunu yazarım inşallah

Doktorumuz 32. haftada da gelin tekrar bakalım demişti, cumartesi günü doktorumuza gittik tekrar ayrıntılı olarak inceledi, çocuğunuzda herhangi bir şey yok hayırlısı ile inşallah kucağınıza alırsınız dedi, artık sadece el öpmeye bekliyorum tekrar gelmenize gerek yok dedi :) ...yalnız ultrasonda oğlum yüzünü göstermedi doktorda yüzünü görmek istiyorum dedi, o kadar uğraştık bize gidin yemeğinizi yiyin, biraz dolaşın tekrar gelin bakalım dedi tekrar girdik ultrasona ve yine eli ile yüzünü kapatıp ayaklarını da çenesine çekmişti günün inadı ilan etti doktorumuz sağa dön sola dön derken yüzünüde gördü doktorumuz, kilo olarak oğlum 10 gün ileri gidiyor, bakalım hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza versin çocuklarımızı inşallah, ense kalınlığına dair hiçbirşey kalmamış dedi ayrıca...

X