Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim peki ne tur rahatsizliklarmis bu bilinmeyen çıkabilecek rahatsizliklarkızlar merhaba ayrıntılı için istanbula prof.dr. recep hasın muayenesine gittim çok iyi bir doktor türkiyenin sayılı peritnologlarından araştır internette bi tane kötü bir yorum bulamazsın .gittik çok şükür kalbi tüm organları iyi ense kalınlığı normal düzeyindeymiş ama %2 ultrasonda ve diğer testlerde keşfedilmesi zor hastalık çıkabilir dedi. yani ense kalınlığı olmayan bebeğede %1 bir oran veriyorlarmış bize %2 verdi ayın 20sinde çapaya genetik toplantıya gideceğiz genetik prof lar bakacak bide cvs yaptırmıştım ayrıntılı kromozom testleri varmış3500 Tl civarı ama hoca o kadar inceki çokta pahalıymış dedi bu testi yaptırırsanız ve temiz çıkarsa şansınızı %2 den %1 e düşürürsünüz siz bilirsiniz dedi şuanda burdan çok sağlıklı gözüküyor. çokta gerekli değil ama içiniz biraz daha rahat etsin diyorsanız siz bilirsiniz dedi.tekirdağdan da gidip gelmekte zor olur diyor .o kadar insani bir doktor ki zaten normal gebelik takibi yapmıyo riskli gebelerin rsikli haftalarına bakıyor hiç bir riski olmayanında sadece 20 hafta gb ayrıntılısına bakıyor. hemşiresinden asistanına hepsi çok ilgililer .çok şükür içimiz rahatladı ama hala korkuyoruz doğunca bir sürprizle karşılaşırmıyız diye çok dua ediyorum benim gb olan annelere de cok dua ediyorum .inş sağlıkla kucağımıza alırız aklımdan bi saniye bile çıkmıyor çok korkuyorum bizim kızımız olacak
canim peki ne tur rahatsizliklarmis bu bilinmeyen çıkabilecek rahatsizliklar
bende cvs yaptırdım 14 haftalıkken selafosel teşhisi beyin anomalisi sebebiyle bebeğimi kaybettim.. cvs temiz gelmişti yani genetik sonuç yoktu ama anomaliler genetikle birebir bağlantılı olmadığı söylendi bende Eyüp ekiciye gitmişti harika bir doktor. Senin adına sevindim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
canım öncelikle çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına evlat versin inş. .Bizimde ne olacağımız belli değil bundan sonra Allaha dua etmekten başka şansımız kalmadı. doğduğunda zihinsel rahatsızlıkla doğma ihtimali var inş yaşamayız bi sürpriz.doktor uyarıyor garanti vermiyor.başka durumlar çıktı erken doğum riski ve bebekte gelişim geriliği olabilirmiş bebege giden damarım darmış. yani bu sıkıntıların yanı sıra başka sıkıntılarda çıktı Allah hepinmizin yardımcısı olsun[/QUOTE bende korkuyorum aslinda allahtan baska kimse bilemez brn hep dua ediyorum insallah rabbim korktugumuza ugratmaz sag saglim kucagimiza aliriz insallah
Bu sonuclar Ayrıntılı ultrasonda mi belli oldu canım cok gecmiş olsun burada ınsallah hic bir soun olmazcanım öncelikle çok üzüldüm.Allah en kısa zamanda sağlıkla kucağına evlat versin inş. .Bizimde ne olacağımız belli değil bundan sonra Allaha dua etmekten başka şansımız kalmadı. doğduğunda zihinsel rahatsızlıkla doğma ihtimali var inş yaşamayız bi sürpriz.doktor uyarıyor garanti vermiyor.başka durumlar çıktı erken doğum riski ve bebekte gelişim geriliği olabilirmiş bebege giden damarım darmış. yani bu sıkıntıların yanı sıra başka sıkıntılarda çıktı Allah hepinmizin yardımcısı olsun
2li test mi yapıldı canım sanatest icin gun veren dr gittigimiz gun olmayinca univ yaptirmaktan vazgectik ve ozele gittik prof dr yesim hanima dun yaptirdim simdi pazartesiyi sonucu alacam gunu bekliyorum bir haftadiragliyorum rabbim insallah ginlumuzdekini bizim icin hayirli kilar boyle sikintida olanlara rabbim yardim etsin insallah
2li test mi yapıldı canım sana
Girdim canim hersey cok iyi bugun 24 haftalik olduk fetal eko yapildi oda vok iyi çıktı sukur kalbini frrah tut
darisi bana insallah bende sonuclarim cok.iyi cikti diye paylasirim...
Insallah canım değerlerin nasıl geldi yazsana canım ense kalınlıgı yüksek olsada sorun olmayanlar var hep canım içini ferah tut2 li tedtte risk yukdek cikti ense kalinligida 3.7 mm dunde cvs yaptirdim dua edin insallah gonlumuzdeku hayirli sonuc cikar rabbim bu sıkıntıda olanlara yardim etsin insallah
free bchcg 1.63 mom,papp-a 0.93 mom , nt 5mm 2,94 mom down riski 1:5 edwars patau riski 1:92 iste boyle degerler kesin sonuclar 3 hafta sonra demis dr sizdede boyle n sonuc kesin sonuc diyemi cikti sonuclatInsallah canım değerlerin nasıl geldi yazsana canım ense kalınlıgı yüksek olsada sorun olmayanlar var hep canım içini ferah tut
amniyosentez yapıldı mı canım yaşın kaçtı benimde sonuclarım bu sekilde yazıyodu canım bebişin ense kalınlıgı 5mm mi çıkmıs ondan degerlerin yüksek cıkıyor canımfree bchcg 1.63 mom,papp-a 0.93 mom , nt 5mm 2,94 mom down riski 1:5 edwars patau riski 1:92 iste boyle degerler kesin sonuclar 3 hafta sonra demis dr sizdede boyle n sonuc kesin sonuc diyemi cikti sonuclat
yasim 37 3. gebelik aslinda prof 3.7 mm hesapladi ense kalinligini ongorulen dogum tarihi 1amniyosentez yapıldı mı canım yaşın kaçtı benimde sm mi çıkmıs ondan degerlerin yüksek cıkıyor canım