• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cvp

gulluhane

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
78
10
3
36
1000055159.jpg

Geçen ay da 25 kasımda yapmışsınız adet döngünüz düzenli mi ? Şimdi de çok gectı üstünden diyorsunuz

Adet düzene girdi geçen ay 14 tu en son adet tarihim ara kanamalr oluyor bende kistten dolayı

36 yaş infertelite tanısı konulmuş biri olduğunuzu yazmışsınız başka bi yerde de . Tedavi sürecinde misiniz ondan mı bu heyecanınız inşallah sonuca ulaşırsınız .

Tedavi başlamadı bende doktor yumurta rezervinde azalma var dedi geçen ay 14 son adet dahada olmqdim adet tüp bebege yönlendirdi doktorlar bende yapmadım nasip bklm ne olacak

Tüp bebeğe yönlendirildiyseniz her ay kendınızı üzüp yıpratmayın . Piskoloji çok önemli tedavi süresinde . Eğer rezervlerinizin azaldığını söyledılerse bian evvel yumurta toplama işlemi yaptırıp dondurtun sonrası çok geç olabilir

Ama bundan 2 sene önce dogal yolla hamile kalmıştım her ay psikoloji beni yoruyor dogal yolla istiyorum fakat olmuyor kistlerede ilac tedavi vermediler nasıl olacak bilmiyorum ama çok üzülüyorum

Bende 2 sene önce hamileydım düştü sonra tüplerimin tıkandığını öğrendim normal yolla bi tane de çocuğum var …. tüp bebek tedavısıne gittim mecburen . Doktorunuzu dinleyin gecıkmeyın . Olacağı olsaydı onlar direk tanı koyup tüp bebeğe gidin demezlerdi

Back