Cv nasıl hazırlanır ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.418
13.758
Öğretmenim özel okullara başvurdum,hiç dönüş alamadım. Acaba cvde mi hata yapıyorum diye düşünmeye başladım. Sadece sertifikalarimi ekledim. Katilim belgelerimi de eklemem gerekiyor mu ? Mesela cocuk ve spor konulu bir seminerden katilim belgem var. Mesela turizm müdürlüğünün dagcilikla ilgili bir yürüyüsüne katilmistim ondan da katilim belgem var. Ama branşım sınıf öğretmenligi genede eklemem artı özellik olur mu ? Veya gene resmi bir kurumda gönüllü sosyal sorumluluk projesine katilip kurumu sehir disinda temsil ettim.Birkaç proje hazirlayıp özel röportaj vermiştim gazetelere (hayvanlarla ilgili) bunların linklerini de eklemem mantikli olur mu ? Katıldığım sosyal etkinliklerin mesela özel cocuklarla ilgili olan bir stk veya lösevin etkinliklerinde görev almistim.Gene Ama buna dair herhangi bir belgem yok. Genede yazmali miyim ? Kimileri hobileri de yazın diyor yazılmalı mı ? Satranc oynuyorum,pilates yapiyorum vs.. gibi. Motivasyon mektubu diye bir kısım yok bu yüzden cvye eklemek mantıklı gelmedi.
Ay buraya da özgevmisimi yazmis gibi oldum ama gercekten fikrim yok sorabilecegim kimse de yok şu yazilir su yazilmaz gibi yönlendirmeler de bulunur musunuz ? özelde is bulan arkadaslarin hep tecrübe ya da tanidikla is buldu çünkü 😅

Yer aldığım projeler diye bi başlık açabilirsin sertifikası olmasada. Sertifikaların mesleğinle ilgili olmasa da eklemen boş durmadığını gösterir. 🤗

Yer aldığım projeler diye bi başlık açabilirsin sertifikası olmasada. Sertifikaların mesleğinle ilgili olmasa da eklemen boş durmadığını gösterir. 🤗
Teşekkür ederim 💕 Bunların gazete küpürlerini ya da gazetelerin linklerini eklemem mantikli mi ?

X