• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cv deki fotoğraf hakkında bi sorum var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
merhaba kızlar ben özel bi hastaneye iş başvurusu vaptım form doldurdum benden fotoğrafta istediler ama yanımda yoktu sonra geitsem olurmu dedimm olur dediler ama mutlaka bekliyoruz dediler demekki biri aranıyo oraya benim sadece kepli vesikalık fotoğrafım var şuan bi kaçtane ama öyle artistik pozlu falan değil sadece gülümsüyorum yani normal vesikilık kepli ve cübbeyle çekilmiş bu sorun olur mu saçma ve komik olurmu bu fotoğrafı götürsem sadece bi günüm var başka işleirmde var yeniden fotoğraf çektirmeye zamanım olmucak kızlar lütfe cevap bekliyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben özel bi hastaneye iş başvurusu vaptım form doldurdum benden fotoğrafta istediler ama yanımda yoktu sonra geitsem olurmu dedimm olur dediler ama mutlaka bekliyoruz dediler demekki biri aranıyo oraya benim sadece kepli vesikalık fotoğrafım var şuan bi kaçtane ama öyle artistik pozlu falan değil sadece gülümsüyorum yani normal vesikilık kepli ve cübbeyle çekilmiş bu sorun olur mu saçma ve komik olurmu bu fotoğrafı götürsem sadece bi günüm var başka işleirmde var yeniden fotoğraf çektirmeye zamanım olmucak kızlar lütfe cevap bekliyorum

bende senin gibi bi çok özel hastaneye basvuru yaptım. Fotograf mutlaka isterler çünkü özel hastaneler güzelliğe,güleryüzlülüğe bakar. kepli ya da artistik pozlu olup olmaması sorun değil güzelsen ve torpilinde varsa alırlar ;)

olmaz neden olsun sadece yeni mezun olduğun belli olur:1:

yok cnm 2 sene önce mezun oldum yani yeni mezun değilim ve fotoğrafta saçlarım uzun şuansa küt saçlıyım :D sorun olur mu ?

Son düzenleme:
ya neden sorun olsun ki 2 yıl içinde cok fazla değiştiysen ve fotoğraftakiyle alakasız duruyorsan yeni fotograf cektirmen lazım ama değil hala aynıysan gerek yok kepli fotonu ver.

yok cnm 2 sene önce mezun oldum yani yeni mezun değilim ve fotoğrafta saçlarım uzun şuansa küt saçlıyım :D sorun olur mu ?

resimde ciddiyetsiz ve çokda kötü görünmüyorsan asla sorun olmaz :34:

yani hafif gülümsüyorum öyle sırıtmıyorum güzel bi fotoğraf verim gitsin ozaman kız :)

tamam işte ideal canım en güzeli :34:

Back