Cushing sendromu

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.934
1.924
53
Merhaba arkadaşlar ben 26 yaşındayım ve manasız cizgilenmeler başladı yüzümde yanma kızarıklık acı çok araştırdım yüksek Kortizol sitres hormonu çıktı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

size ne konuda yardımcı olucaz burda klavye üzerinden? çözüm doktora gitmek, ama bu günlerde doktora da gidemezsiniz beklemek zorundasınız.zaten maşallah online hormon tahlilinizi bile yapmışsınız yani bizi bırak doktora bile ihtiyacınız yok.biraz daha google'da turlayın tedavinizi de bulursunuz.

Hormon hastalıkları öyle basit internetten bakılıp konulabilecek bir konu değil. Hiç bir hastalık değil ama cushing sendromu nerden çıktı? Yüzde çenede büyüme var mi? Burunda falan. Böyle belirtileri var diye biliyorum

Yüzümde var hüzün çok hassaslasti krem dahi yakar oldu çok fazla kirisma var kollarımda yanma derim yıpranmış gibi acı ve yanma var

Sizin bahsettiğiniz akromegali sanirim

Cushing sendromu genellikle hipofiz bezineki iyi huylu tümörden kaynaklanıyor. Endokrinoloji bölümune başvurmanız gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…