CURVES Egzersizleri - haftada 3 gün 30 dakika!

fawkes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
47
7
kızlar selam,

dün akşam "curves" denilen bir spor aktivitesine yazıldım 3 aylığına. bana mantıklı göründü, anlatıyorum belki ilgilenenler olur ya da daha önce deneyimleyenler.
şimdiii öncelikle bildiğimiz spor salonu gibi değil, küçük. sonra sadece kadınlar için bu da beni rahatlattı, çünkü açıkçası spor yapan adamlar kokuyor arkadaşlar :)
aletler yuvarlak şeklinde dizilmiş, normalde tv'ye falan bakar ya, öyle değil. herkes birbirini görecek şekilde dizili. gerçi birbirini görecek vakit olmuyor çünkü dış ses seni her 10 saniyede mi ne yandaki alete yönlendiriyor. hop biniyorsun hop iniyorsun 3 turun sonunda fark etmeden 30 dakika çalışmış oluyorsun. en güzeli de sıkılmıyorsun ve de d e l i gibi terliyorsun :) sonrasında da esnetme hareketleri var, şıp diye bitiyor valla.
ben 3 aylık üye oldum 420tl'ye. yaz gelince sıkılmış olurum muhtemelen. kilo boy yağ oranı falan da ölçtüler, her ay ölçeceklermiş.

benim gibi klasik spor salonlarından sıkılan ve de vakti olmayan biriyseniz tavsiye ederim.
sevgilerrrrr

Bende Bandırma da "PORTAKALSPOR" kadınlara yönelik spor merkezine başladım. Ordada 3 tur yapıyoruz önden ısınma sonrasında makinalar ve istasyonlar her biri 30 sanıye .sonrasında isteyen plates yapıyor yada soğuma hareketlerıyle bıtırebılırsın . Ben çok memnunum.senin fiyat bana yüksek geldi canım ben 199 tl ye üye oldum 3 aylığına hemde platesli.Çok severek gidiyorum hem kafam dağılıyor, hemde sağlığım için bir şeyler yapıyorum.Herkese tavsiye ediyorum sizleri çok seviyorum Portakalspor BANDIRMA:))))

bu anlattığınız yöntem ''istasyon yöntemi'' olarak bilinen ve birçok yerde farklı isimlerde uygulanan bir sistem. ben mesela bunun b-fit adıyla olanına gitmiştim 6 ay. yukardaki arkadaşın bahsettiği gibi portakal spor adıyla da türkiyenin farklı yerlerinde uygulanabiliyor. belki farklı marka adları daha vardır.

yalnız ödediğiniz ücret çok yüksek. bu tarz istasyon modeli uygulanan yerlerde normal spor merkezlerinden çok daha aşağıya ücret alınır. sonuçta toplasınız günlük en fazla 1 saatlik egzersiz yapabiliyorsunuz çünkü. bende 2010 yılında 3 ay, 3 ay üye olmuştum ve 200 vermiştim. o zamandan bu zamana ne kadar değişse de fiyatlar bu kadar artamaz. tekrar görüşün fiyat konusunu bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…