- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
boğaz enfeksiyuonu çene ağrısı göz ağrısıÇektirme eğer küçük bi çürükse
Kökleri sağlam mı ona baktır bence
Kesinlikle öyle.20lige dolgu olmaz. Doktor çekim dediyse doğru demiş.
Ben hepsini çektirdim 20liklerin.
Oh dünya varmış.
Bu daha başlangic. 20liler durdukca eziyet ediyorlar. Baş,kulak, göz, boğaz... her yere ağrı yolluyor. Ben ne çektim onlardan. Bamtelime dokundunuz.boğaz enfeksiyuonu çene ağrısı göz ağrısı
çok küçük de olsa yaşıyorum bunları.
Devlet değil de imkan varsa vakti bol özel isteçekimden de korkuyorum kızlar.devlet hastanesinde çektirsem olur mu, 100 lira istiyor özel çekim için
Evet alttakilerin biri ameliyatla alındı benim de. Zor oldu ama oldu bitti. Allah sağlıktan ayırmasın hicbirimizi.Kesinlikle öyle.
20lik diş Evrim’le işlevini yitirdiği için fırça bile ulaşamıyor
Çürümeye ve çekilmeye mahkum
Üstler çok rahat çekimi
Benim çenem dar olduğu için altlar çıkamadı cerrahi operasyonla alındı
Hiç ama hiç ağrım olmadı yemin ederim
ıltıhaplanmadan hemen cektırırsenız ıyılesmesı cabuk surer sızı yıpratmazçekimden de korkuyorum kızlar.devlet hastanesinde çektirsem olur mu, 100 lira istiyor özel çekim için
Ya benim kuzenim dişçi gizli tavsiye aldım ondanEvet alttakilerin biri ameliyatla alındı benim de. Zor oldu ama oldu bitti. Allah sağlıktan ayırmasın hicbirimizi.
Ben özelde ağrısız sizisiz 70 liraya çektirdim daha birkaç ay önce. Şehir istanbul. İnci diş polikliniği diye bir yerdeçekimden de korkuyorum kızlar.devlet hastanesinde çektirsem olur mu, 100 lira istiyor özel çekim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?