Çünkü Çok Lazımdı: Dünyanın İlk ‘Yalanabilir’ Asansörü Yapıldı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Çünkü Çok Lazımdı: Dünyanın İlk ‘Yalanabilir’ Asansörü Yapıldı
yalanabilir-asansor-720x450.jpg

Fırınlanmış gıda ürünleri satan İngiliz şirket McVitie’s, dünyanın ilk ‘yalanabilir’ asansörünütasarladı. Asansörün duvarlarını bir çeşit İngiliz bisküvisi Jaffa Cakes ile donatan şirket, bu uğurda 1350 adet yalanabilir Jaffa Cakes kullandı.

Şirketin Marka Müdürü Philippa Tilley, ciddi ciddi amaçlarının insanların asansördeyken duvarları yalaması ve indikten sonra gidip Jaffa Cakes alması olduğunu söyledi ve ekledi: “Bizce ofiste çalışma stresini atmanın en iyi yolu bu”

Bu sıralar güzel bir tatile ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz Tilley, ofiste stres atmanın başka yollarını açıklamazken; asansörün 1 ayda tamamlandığını söyledi.

McVitie’s şirketinin bu iyi niyetli projesi hakkında ebediyen susmadan önce ülkemizin asansör yalayan şirket patronlarına, öğle yemeği siparişini asansöre veren çalışanlara ya da “Seni Cansu’yla asansör yalarken gördüm” ile başlayan sevgili kavgalarına hazır olmadığını belirtiyor; gıda sektöründe yer alan güzide şirketlerimizin bu konuda hassasiyetlerini elden bırakmayacaklarına inandığımızı dile getirmek istiyoruz.

http://yemek.com/yalanabilir-asansor/#.VAhUpfl_vhk

o bisküvilere günde kaç kişinin dili değecek:confused:

Asansöre binince aman duvarına değmeyeyim , mikrop kapmayayım diye düşünüyorum çoğu zaman. Hangi cesur yürek bu asansöre binse dur yalayayım da tadına bakayım der yahu :)

stres atmak için bundan daha güzel bi çözüm olamazdı :KK52::KK9::KK9:

Bu haberi bi arkadasa gonderesim geldi:
Soyle bir dialog hayal ettim
Ben gonderiyorum haberi
O: gereksiz bence
Ben: bende ondan sana gonderdim :KK53:
Bu ancak bu ise yarar herhalde...

İğrenç ama güzel reklam kafası.Şimdi o bisküvileri yalamak için köşe kapmaca mı oynanacak asansörde:KK53:

O biskuvitler bayattir zaten yav.. Baksana bir ay surmus o asansoru hazirlamak.. Iyyy... biri yalayacak, ben de gidip ustunu yaliyacam... Ne akla hizmet yapmislar ki bunu? Iyy.. o yalayanin agiz kokusu da sindiyse o biskuvite hele... Yalayan herkesin agiz kokusu.. acaba lezzetine lezzet mi katiyor ki ola?:KK53:

evde boş bir duvara bisküvileri yapıstırıp evdekilere yalatasım geldi o ne oyla ya iğrenç :D

Back