Çünkü artık caresizim

Gzdths

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
184
74
98
selamlar.. Uzun süredir olan kanamam gecmiyor bir sürü kadın dogum uzmanına gittim. 2 defadır kan tahlili yaptılar betahcg ikisi de negatif cıktı.12 mart adet kanamam olduktan sonra 24 martta ara kanamam oldu. Sonra lekeler oldu ve 12 nisanda kanama garip geldi.24 nisan da yine test yapıldı Ben bu süre zarfında doktor doktor gezdim. Ultrason da bir sey cıkmadı. Hormon testleri normal. Yogun stres dönemi yaşıyorum. Ama bu durum da da sonucta hormon belli ederdi diye düşünüyorum artık ne yapacagımı sasırdım böyle sürekli kanama yaşayan oldu mu. Siyah kahverengi kırmızı her türlü garip bir kanama. Kadın dogum Acile dahi gittim ve 4 5 doktor daha her biri ayrı bende cıkmaza girdim

Sorun yok ozaman strest etme bir tanidigimin vardi beyaz kani eksik ve vitamin eksikleri demir eksiklikleri eksikti ilac verdi ankarada hastanede ilesti durdu kanı. Düzenli oldu sonra

Sorun yok ozaman strest etme bir tanidigimin vardi beyaz kani eksik ve vitamin eksikleri demir eksiklikleri eksikti ilac verdi ankarada hastanede ilesti durdu kanı. Düzenli oldu sonra
Sözde her seyin normal olup böyle olması canımı sıkmıyor değil

Smear testi baktırdınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…