bugün CUMHURİYET yürüşüne katılmayı çok isterdim.tv den izlerken bile gurur duydum.eminimki TÜRKİYE bugün yürüyüşe katılamayanlarla bile tek yürekti.
ONUR, MUTLULUK,ŞEFER veren görüntülerdi.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bende katilabilmeyi cok isterdim resimlere bakarken bile yuregim titredi bu ne guzel bir duygu NE MUTLU TURKuM DIYENE suan agliyorum bir insan bu kadarmi duygulanabilir icim titredi, paylastigin icin cok tesekkur ederim
gece yatmadan önce bayrağımı astım ve düşündüm ..dedim ki yarın sabah kalktığımda yer gök kıpkırmızı olacak!!! sabah uyandığımda ilk iş kendimi balkona attım ve gördüklerim karşısında şok oldum!!!benim için tam bir hayalkırıklığıydı.etrafa baktığımda tek tük bir kaç apartmanda bayrak vardı.gerisi boş!!! 5 yaşındaki oğlum bile " anne hani herkes bayrak asacaktı? bana yalan mı söyledin.herkes asmamış " dedi.inanın cevap bile veremedim.oysa ben televizyondan canlı canlı izlerken bile büyük bir coşku ve heyecan yaşadım.sloganlar atılırken eşlik ettim.hem de oğlumla birlikte.ama ona neden herkesin bayrak asmadığını bir türlü açıklayamadım.tandoğan meydanındaki o coşku beni ne kadar heyecanlandırdıysa insanlarda gördüğüm o duyarsızlıkta beni bir o kadar sinirlendirdi.1 milyon insan ankara ya gidip mitinge katılmak için fedakarlıkta bulunuyor ama evinde oturan onca insan bir bayrak asmayı bilmiyor.ya da aslında önemsemiyor.yazık çok yazık!!!ne zaman akılları başlarına gelecek?tehlikeyi yaşayıp tehlikenin içinde oldukları zaman mı?!!!
Bende aralarda kaçırsamda sonuna kadar izledim. Bütün millet tek vücut olmuş. Cumhuriyetimize sahip çıkalım diye...27 yaşındayım gördüğüm en büyük Cumhuriyet yürüyüşüydü bu. Katılan 1 milyon insan ve katılamayan gönülden destekleyen milyonlar.. neden böyle bir mitinge ihtiyaç duyuldu acaba. Oturup bir düşünmek gerek.