cumhuriyet üniveristesi mi yoksa eskişehir ahi evran üniversitesi mi??? Bence sen karman çorman yapmışsın üniversiteleri cnm =) anadolu ünv eskişehir puanıda ahi evrandan cumhuriyetten çok daha yüksek karşılaştırma bile derim =)
tşk ederim kızlar ben kayseride oturuyorum derslerim gayet iyiydi hukuk istiyodum anadolu lisesi mezunuyum ama beklediğimz gibi olmadı sınavım kötü geçti 30 sorum boştu hiç bi şeyi yetiştiremedim türkçe yüzünden baya panik yaptım ea2 291 puan aldım ve sıralamam 118.022 şu anda sivas kamu kesin gelir diyor hocalar ama yeniden gir dediler ailemde bana bıraktı polislik sınavına gireceğim aynı zamanda tercihte yapıyorum ama çok kararsızım yeniden mi yoksa sivas kamu yoksa polisliği kazanabilrmiyim hiç bise bilmiyorum offf of anlayacağınız çok kararsızım yardım edin lütfen düşünceliriniz benim için önemli tercih listem şöyle olsun diye düşünüyorum;
1) konya kamu (puanı 300)
2)samsun siyaset bilimi ve kamu yönetimi (yeni açılıyo puanı belli değil)
3)kırıkkale uluslar arası ilişkiler (puanı 299)
4)kırıkkale kamu(puanı 295)
5)sivas kamu (puanı 291)
canım 4-5 senedir üniversite hayatının içindeyim bu yola 2005 te başladım...
abim düz lise bitirdi Hukuk kazanmıştı istanbul üniversitesi.şuan işsiz dersem inanırmısın kız arkadaşıda hukuk bitirdi askari ücrete büroda temizlik yapıyor dedi.kız şuan bunalımda...yani okuyoruz iş olanaklarımız yok iş sahalarımız yok...üniversite sınavları öss çalışmaktan daha zor düşün sabhalardık vize finalde mali ve maddi külfetini hiç yazmıyorum.arkadaşım 2007 Dumlupınar kamu mezunu 3 yıldır işsiz.komşumun kızı pamukkale kamu mezunu 5 yıldır işsiz...bunlar gerçekler.daha çok örnek bende mevcut...
oku polislikte derim çokta güzel maaş alıyorlar...
cevabın için çok tşk ederim cnm evt ilk tercihim o zaten inş mülakatları geçer ondan sonrada sınavını kazanırım babam teşkilattan zaten çok istiyorum inş...olursa iki yıl okuyupta polis olursam üniversiteyide bitirmeyi düşünüyorum o zaman maasin daha ii oluyor hemde derecen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?