• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhuriyet üniveristesi mi yoksa eskişehir ahi evran üniversitesi mi???

mlsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
15
0
86
Diğer
Mrb yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar ben öss ye girdim tercih yapıcam ve yazacağım bölüm kamu yönetimleri sizce cumhuriyet üniversitesini mi öne yazayım kırşehir ahi evran üniversitesini mi ikiside bana uygun ama bu üniversitelerde okumuş olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi hangisini öne yazmamı önerirsiniz? aralarında bir iki puan oynuyo yardımlarını bekliyorum...

Son düzenleme:
Cumhuriyet üniveristesi mi yoksa eskişehir ahi evran üniversitesi mi??? bence sen karman çorman yapmışsın üniversiteleri cnm =) anadolu ünv eskişehir puanıda ahi evrandan cumhuriyetten çok daha yüksek karşılaştırma bile derim =)

mlsm merhaba,
bence tercih yapmadan önce hangi ünv hangi şehirde önce ona dikkat et. bazen öğrenciler şehirleri karıştırıp sonra büyük hayal kırıklığına uğrayabiliyorlar...
anadaolu ünv eskişehirde,
ahi evran ünv ise kırşehirde..

eskişehir üniversitesi puanı daha yüksek diye biliyorum ama şehirler hakkında bilgim yok,şehirleri ve yerleşkeyi araştır derim

cumhuriyet üniveristesi mi yoksa eskişehir ahi evran üniversitesi mi??? Bence sen karman çorman yapmışsın üniversiteleri cnm =) anadolu ünv eskişehir puanıda ahi evrandan cumhuriyetten çok daha yüksek karşılaştırma bile derim =)

kusura bakmayın kızlar ya kırşehir ahi evran yazcaktım:(

ben sivaslıyım sivasın üniversitenin bazi bölümleri çok ii fakat kamu yönetimini bilmiyorum bence kamu yönetiminde üniversite çok önemli. kararını etkilemek istemem kırsehirdeki üniversiteyi de sehri de görmedim bilmiyorum ama cumhuriyet üni. kampusu toplu bir yerde parca parca degil ve oldukca büyük sayılır sivas yazarsan ve gelirse devlet yurdunda kalma cumhuriyet kız yurdu diye özel bir yurt var oldukca iyi sivastaki engüvenilir yurttu zamnında diyebilir emekli ögretmen bir bay ve karisi birlikte işletiyordu aydın kişilerdi tavsiye ederim tabi bu tercihlerden sonraki seyler tercihinde kolaylık diliyorum iyice arastir egitim olanaklarını ulaşımı falan düşün öyle yap

Eskişehir derim ben çünkü çok modern bir şehir insanlarıda çok iyi...
eğitim desen öğrenci kenti sengözlerimebaksanab

kamu yönetimi bölümü için bence sivas olabilir canım sen nerelisin birde sadece bu iki tercihten başka tercihlerin olmayacakmı?

tşk ederim kızlar ben kayseride oturuyorum derslerim gayet iyiydi hukuk istiyodum anadolu lisesi mezunuyum ama beklediğimz gibi olmadı sınavım kötü geçti 30 sorum boştu hiç bi şeyi yetiştiremedim türkçe yüzünden baya panik yaptım ea2 291 puan aldım ve sıralamam 118.022 şu anda sivas kamu kesin gelir diyor hocalar ama yeniden gir dediler ailemde bana bıraktı polislik sınavına gireceğim aynı zamanda tercihte yapıyorum ama çok kararsızım yeniden mi yoksa sivas kamu yoksa polisliği kazanabilrmiyim hiç bise bilmiyorum offf of anlayacağınız çok kararsızım yardım edin lütfen düşünceliriniz benim için önemli tercih listem şöyle olsun diye düşünüyorum;
1) konya kamu (puanı 300)
2)samsun siyaset bilimi ve kamu yönetimi (yeni açılıyo puanı belli değil)
3)kırıkkale uluslar arası ilişkiler (puanı 299)
4)kırıkkale kamu(puanı 295)
5)sivas kamu (puanı 291)

Son düzenleme:
tşk ederim kızlar ben kayseride oturuyorum derslerim gayet iyiydi hukuk istiyodum anadolu lisesi mezunuyum ama beklediğimz gibi olmadı sınavım kötü geçti 30 sorum boştu hiç bi şeyi yetiştiremedim türkçe yüzünden baya panik yaptım ea2 291 puan aldım ve sıralamam 118.022 şu anda sivas kamu kesin gelir diyor hocalar ama yeniden gir dediler ailemde bana bıraktı polislik sınavına gireceğim aynı zamanda tercihte yapıyorum ama çok kararsızım yeniden mi yoksa sivas kamu yoksa polisliği kazanabilrmiyim hiç bise bilmiyorum offf of anlayacağınız çok kararsızım yardım edin lütfen düşünceliriniz benim için önemli tercih listem şöyle olsun diye düşünüyorum;
1) konya kamu (puanı 300)
2)samsun siyaset bilimi ve kamu yönetimi (yeni açılıyo puanı belli değil)
3)kırıkkale uluslar arası ilişkiler (puanı 299)
4)kırıkkale kamu(puanı 295)
5)sivas kamu (puanı 291)

canım 4-5 senedir üniversite hayatının içindeyim bu yola 2005 te başladım...
abim düz lise bitirdi Hukuk kazanmıştı istanbul üniversitesi.şuan işsiz dersem inanırmısın kız arkadaşıda hukuk bitirdi askari ücrete büroda temizlik yapıyor dedi.kız şuan bunalımda...yani okuyoruz iş olanaklarımız yok iş sahalarımız yok...üniversite sınavları öss çalışmaktan daha zor düşün sabhalardık vize finalde mali ve maddi külfetini hiç yazmıyorum.arkadaşım 2007 Dumlupınar kamu mezunu 3 yıldır işsiz.komşumun kızı pamukkale kamu mezunu 5 yıldır işsiz...bunlar gerçekler.daha çok örnek bende mevcut...
oku polislikte derim çokta güzel maaş alıyorlar...

canım 4-5 senedir üniversite hayatının içindeyim bu yola 2005 te başladım...
abim düz lise bitirdi Hukuk kazanmıştı istanbul üniversitesi.şuan işsiz dersem inanırmısın kız arkadaşıda hukuk bitirdi askari ücrete büroda temizlik yapıyor dedi.kız şuan bunalımda...yani okuyoruz iş olanaklarımız yok iş sahalarımız yok...üniversite sınavları öss çalışmaktan daha zor düşün sabhalardık vize finalde mali ve maddi külfetini hiç yazmıyorum.arkadaşım 2007 Dumlupınar kamu mezunu 3 yıldır işsiz.komşumun kızı pamukkale kamu mezunu 5 yıldır işsiz...bunlar gerçekler.daha çok örnek bende mevcut...
oku polislikte derim çokta güzel maaş alıyorlar...

cevabın için çok tşk ederim cnm evt ilk tercihim o zaten inş mülakatları geçer ondan sonrada sınavını kazanırım babam teşkilattan zaten çok istiyorum inş...olursa iki yıl okuyupta polis olursam üniversiteyide bitirmeyi düşünüyorum o zaman maasin daha ii oluyor hemde derecen...

cevabın için çok tşk ederim cnm evt ilk tercihim o zaten inş mülakatları geçer ondan sonrada sınavını kazanırım babam teşkilattan zaten çok istiyorum inş...olursa iki yıl okuyupta polis olursam üniversiteyide bitirmeyi düşünüyorum o zaman maasin daha ii oluyor hemde derecen...

canım inşallah gönlüne göre olur.
tabiki üniversite hayatı çok güzel ama bir o kadarda mezun olduktan sonra sıkıntıları başlıyor...
polis olursan senin için çok iyi olur...
hem baban sana örnek olur...
üniversiteyi aöf olarak oku hem mesleğin olcak hemde diploman :lepi:

Back