Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiğini iddia ettiği eşi hakkında suç duyurusunda bulundu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://www.radikal.com.tr/turkiye/c...gi-esi-hakkinda-suc-duyurusunda-bulun-1515760
Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiğini iddia ettiği eşi hakkında suç duyurusunda bulundu

RADİKAL - Torbalı'da TIR şoförü Ali D., 2.5 yıl önce bir giyim firmasında ekip şefi olan G.D. ile ikinci evliliğini yaptı. Ali D., iddiaya göre, evde televizyon izlerken ekrana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her çıktığında sürekli küfürler edip, hakaretlerde bulunduğunu ileri sürdüğü eşini uyardı. Ancak uyarılarına rağmen eşinin en son 3 hafta önce yine televizyona Cumhurbaşkanı Erdoğan çıktığında yine küfür ve hakaretlerine devam etmesi üzerine Ali D., bu anların ses kaydını aldı. Ali D. ardından bu kayıtla birlikte savcılığa başvurup, eşi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ali D., "Cumhurbaşkanımız iyi insan, Türkiye için faydalı işler yaptı' dedim. Ancak, buna rağmen bu davranışını sürdürdü. Cumhurbaşkanımız televiyona çıktığında ya hakaret ediyor ya da kanal değiştiriyordu. Küfürler devam edince eşime, 'Ses kaydını alıp, şikayetçi olacağım' dedim. Bunun üzerine bana, 'Ses kaydını aç, küfürlerimi tekrarlayım' dedi. Cep telefonu ses kaydını açtığımda, aynı hakaretleri tekrarladı. Bana da küfür etti. 'Ses kaydını aldın mı?' diye de sordu. Aldığımı söyledim. Daha sonra bana, 'Pazartesi sana boşanma davası açıyorum' dedi. Dediğini yapıp boşanma davası açtı ama farklı bir gerekçe ile bunu yaptı. Cumhurbaşkanımıza hakaret etme şikayetini gündeme getirmeyip, 'Bana şiddet uyguladı' diyerek, boşanma davası açmış. Ancak ben kendisini darp etmedim. Açılan dava sonrası bana evden uzaklaştırma verildi" dedi.

Eşinin bunları planlı bir yaptığını da ileri süren Ali D., "Geçen Ağustos ayında, eşim bana 'Beni sevdiğini kanıtla' dedi. Bunun nasıl olacağını sorduğumda, 'Notere gidelim, evi üstüme yap' diye karşılık verdi. Eşime güvendiğim için notere gidip mal paylaşımı yaptım, Evi, eşime verdim. Boşanma davası açıp, evden uzaklaştırılmamı sağladığı için şimdi kendi evime de giremiyorum. Bir inşaat bekçisi ağabeyim var, bazen inşaatta onun yanında kalıyorum. Cumhurbaşkanımıza küfür eden babam da olsa şikayetçi olurdum" diye konuştu.

G.D. ise eşinin iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtip, "Onunla mahkemede kozlarımızı paylaşacağız" dedi.
DHA-Gökhan YALKALK

kufur etmeme ama bazen oyle bir laf ederim ki karsimda ki derki keske kufretseydin bu kadar agir olmaz di derler. Bu aralalar tum siyasilere acaip kinliyim. Hic birine tahammulum yok. Yolda yanimdan gecseler donup bakmam inanin o derece. Saygi gormek istiyorsan saygi gostericeksin kim olursan ol.

Ses kaydı almak suç değil mi yaw? Üstelik ses kaydı delil olarak kullanılamıyor diye biliyorum. Adam manyak gençler

kadında özel hayatın gizliliğini ifşadan dava açsın ayrıca, sonuçta karı koca arasındaki konuşmayı koca gizlice kayıt etmiş

Kadın çakal bir şeye benziyor zaten.
Eminim her şeyi planlamıştır

Yalakalıkta level atlamışsın tebrikler.
Madalya verir CB sana artık.
Hayat arkadaşın o senin.
Evin içinde olan evde kalır.

Çok ilginç, eşi sevdiğini kanıtla diyor, adam evini kadının üstüne geçiriyor. Kadın boşanma davası açıyor, bir de şiddet gördüğü için adamın evden uzaklaştırılmasını sağlıyor. Bunlar yazın oluyor. Şimdi adam eşi için savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Konu da çok manidar. Sanki son çırpınışlarında bir umut diyip bu konuya eğilmiş gibi...

Adam kendine güvensizin biriymiş. Ev elden gidince kadının rengi değiştiyse, adam da korkudan ne yapacağını şaşırmış. Bakmış en kestirme yol bu ülkede Erdoğan’a hakaretten geçiyor. Bunu kullanmış. Tamamen Türk kafası. Yoksa insan nikahlı karısını, aynı yatağa girip seviştiği karısını şikayet edip bir de basına servis eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…