cumhurbaşkanı yalanlara cevap verdi

eger haklıysa derim bak yine diyorum bu adam bu kadar mı kötü ya hiç mi ama hiç mi iyi bişey yapmadı
ben şahsen hiç sevmem. ama 10 yıl içinde hoşuma giden şeyler yok değil. mesela elektrik su kesintileri çok az eskiye nazaran. her yer avm dolu sağolsunlar, ankara'da giedecek yer yoktu artık gidecek avm'ler var. parklar doğal alanlar aynı veya azalırken avm'ler kat kat arttı. dediğim gibi gidecek yerimiz oldu. sonra duble yollar? alt gelir grubu tatillere gidemiyor olsa da biz arabamızla tatillere giderken iyi oluyor, duble yola girdi mi seviniyoruz rahat süreceğiz diye, duble yolların gitmediği yerlerde erdoğan erdoğan buralara da gel diye serzenişte bulunuyorum. ama dediğim gibi arabası olan, yılda çok kez şehir dışına gezmeye veya iş için gidebilenlere yarar. havaalanları desen o da üst gelir grubuna. çok düzgün şekilde olmasa da görme engelliler için yapılan kabartmalı kaldırımları görmek hoşuma gidiyor.

mesela 10 yıl önce herkesin elinde akıllı telefon var mıydı? yoktu. akp döneminde arttı. neden? buna cevap verirsen seni kutlayacağım. (ipucu:borçla taksitle alınmasını kastetmiyorum)

iyide canım benim AKP 13 yıldır var sanki 13 yıl önce herşey çok iyidi de RTE mı yaptı herşeyi ben bunu anlamıyorum işte

hah bak aynen şimdi onu diyordum eşime, tam üzerine yazdın.. 13 yıl evvel de etin kilosu bilmem ne kadardı, hiç unutmuyorum çoğu zaman "amaaan zaten yaz hafif şeyler yiyelim" diye geçiştirirdik ki babamın kazancı fena değildi.. buna rağmen yetmezdi.. sonra oy verdik (emin ol bende verdim) ilk 3-4 yıl et, yağ ucuzladı biraz rahat ettik.. ne olduysa şu son 5-6 senede oldu.. farkında mısın bilmiyorum umutlu ama bütün fiyatlar tavan, tepeler gününü gün ederken halk kaos halinde.. inan bana ne yapılan yol, ne açılan baraj umurumda bile değil..

istanbul'un trafiği kaos, can ve mal güvenliğimiz yok.. akşam çöp atmaya bile korkarak çıkıyoruz insanlar "yan baktın" diye birbirini kesiyor.. karısını öldürenler serbest kalıyor, küçücük çocuklara tecavüz ediliyor "rızası var" deniyor.. geçmişten değil gelecekten konuşursak, biz nereye gidiyoruz?

demek recep tayyip erdogan bu kadar kötü öylemi bu kadar yani

bak canım haklı buldugum bişey olsaydı yazardım ben hep samimi ve dogru olmaya çalıştım ama RTE MIherseyin tek şuçlusu 100 yıllık Türkiye siyasetinde
iyide canım benim AKP 13 yıldır var sanki 13 yıl önce herşey çok iyidi de RTE mı yaptı herşeyi ben bunu anlamıyorum işte
Yaptı tabii ama daha gidilecek çok yolumuz var.Soma yı biliyoruz mesela.Kurtarma odasını devlet sıkıştırmalı idi maden sahiplerini mesela.Soma dan sonra sıkıştırdı mı peki.?Sanmıyorum
olmaz tabi abla da sadece tayyip ardogan mı yaptı yapıyorsa daha öncekiler yapmadı mı daha kötülerini
Öncekiler yaptı daa bu kavgalar önceleri yokmuydu sanki.80 öncesini hatırlıyorum.15-16 yaşında annemle gittiğim gezmelerde bu tür kavgaları dinlerdim

evet kötü.
gezi'yi, RTE'nin kadına yaklaşımını ve artan kadın cinayetlerini, yolsuzlukları, rantları, ayakkabı kutularınnı, gemicikleri, halka hizmet adı altında dönen ticaretleri, yandaş firmalara verilen ihaleleri, hatta ihaleler için kurdukları şirketleri, ülkenin her karışını paraya çevirdiklerini bu ülke asla unutmayacak.

iyide bunları yapın diyen RTE MI bütün dünya ülkeleri krizde dolar euro yükseliyor tabi ki bizede yansıyor bunun sorumlusu neden RTE olsun ki koskoca abd bile ekonmik krizin eşiğinden döndü Türkiye bence eskiye nazaran dik duramasa en azından ayaklar altında degl

25 senelik ömrümde doğunun en uzak ilinde de yaşadım,batının en kıyı kesiminde de yaşadım hala daha yaşıyorum. bildiklerimi gördüklerimi anlatsam oturduğum sandalyeden alırlar beni. ve bak ben sana akp yi anlatmadım. yerlere göklere sığdıramadığınız adamı anlattım. diyorlar ki Atatürk ü putlaştırdınız. ya sizin lideriniz töbe haşa kur an ı imzalayıp dağıttı ya.

çooooooooooook beğendim :)

ben bunu akp ye baglamayacam neden bilmiyorum evde ekmegim olmasın akıllı telefonum olsun modunda herkes kaynım 1000 tl maaş alıyor gidiyor 1 akıllı tel alıyor 1 2 ay sonra satıyor daha iyisini alıyor biraz zor ve çok cevaplı bi soru ama tamamiylae lüks düşkünlüğü diyebilirim

tamam bizde 90 lı 2000 li yılları unutmayacaz

Bakın ama burda kimse Mune nin uslubu ile konuşmuyorki.Ancak kavga edip karalamaya gidiyor.
valla çok kibar ve güzel konuşanlara da ben hiç haklısın diyen görmedim siyaset topiklerinde. mune'yi gören haklısın diyor... bu da bana haklısınız diyen üyeleri ya mune'ye karşı ya da diğer üyelere karşı samimiyetsiz gösteriyor.

Son düzenleme:
10 yil once qkilli telefon mu vardi :)

S Sargoz , office çok güzel bir yerden yakalamış, 13 Yıldır iktidardalar, baştan kimse oy veren vermeyen kimse bu partiye antipatik değildi ama 2007'den sonra ilk iktidara geldikleri istikrarı yitirmeye başladılar ekonomik olarak.
Bir yere daha yazmıştım, 2011'den sonra iyice tepe taklak olmaya başladı Göstergeler.
Birde bazı şeylerde sırf ben yaptım demek için doğrular söylenmedi, misal Türkiye'yi G-20'ye biz soktuk diye bir söylemi vardır Cumhurbaşkanı'nın, oysa G-20 1999'da Türkiye'nin aralarında olduğu ülkelerce kurulmuştu, zaten biz içindeydik.
Misal taa 70'li yıllarda Global kriz zamanı İngiltere bile petrol krizinden etkilenmişken o yıllarda iktidar olan kriz çıkarmış gibi söylendi, insanlar bundan tepki göstermeye başladı.
Eğer 2002'de başladığı ekonomik atılımlara devam etseydi, istikrar devam etseydi, böyle olmazdı, yapmaları gerekenleri bırakıp etrafta ilgilenmeye başladılar.
Yoksa baştan iyiydi.
Neyse ben kaçıyorum, bildirimler çok birikti

Adam basina bunu kendi gonderdi, sonra kendini masum gosterip halka sirin gozukmek icin ortaligi mesgul etsin, o yuzden yorma kendini canim.hepsi danisikli dovus .. daha oncekiler bundan daha beterini yapti dedin ya ona cok sasirdim sende hesap yetenegi yok mu guzelim adamin bildigimiz sadece goturdukleri akil almaz daha oncekilerin aldiklari bunun 1 milyonda sadece 0.1 i kadar bile degildir.Gemiler,plazalar,hastaneler,yalilar,villalar. Daha bilmediginiz ooo birde isvicre banka hesaplari geleceginizi yediler bitirdiler halen savunun.Parayi gectim parayla alamayacaginiz ozgurlukleriniz,adalet,kadin haklariniz bunlari bir bir kaybediyorsunuz bunlarada bi uyanabilseniz.Atalarimizin,dedelerimizin, kac cesit etnik kokenli atanin sirt sirta verip bize mira biraktigi ulkemizde hem bizi bize dusman etmeye calisiyorlar hemde koca ulkemize bir erdogan sulalesi sahip oldugunu sandiriyorsunuz bunlarin hepsi sizin bu adami sanki bir peygambercesine tapmasindan kaynaklaniyor.Bi uyanin ya adam hirsiz siz iyi kalpli hirsiz gordunuz mu, peki muslumanlikda hirsizin yeri nedir?kul hakki alanin, giybet edenin?İnsanlara sevgi yerine dusmanlik salanin?azcik ayik olun

ben bi forum da yanlışları vardır elbet insan sonuçta demiştim ama buralarda yazılanlar kadar kötü degil

Kabataş yalanını hatırlıyor musun?

senin liderin "başörtülü bacıma saldırdılar üzerine işediler" dedi. Bu yalanı söylemek kin ve nefrete sürüklemez mi? insanların nefret etmesi gayet doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…