Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Anıtkabir mesajı!

egunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
40.161
6.645
248
Anıtkabir defterine mesajını yazan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu mesajı paylaştı.

"Aziz Atatürk, Türkiye Cumh. 12. Cumhurbaşkanı ve halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak bugün görevimizi devralıyoruz. Cumhurbaşkanlığınızdan bu yana, halkın cumhur ile alakası kesildi. Yaptığımız bir referandum ile, cumhurbaşkanını halkın seçmesine imkan sağladık.

Bugün göreve başlarken bir kez daha cumhur ile başkanının, devlet ile milletin kucaklaşmasına vesile olduğunu düşünüyorum. Sizler istiklal mücadelesini başlatmış, Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için mücadele etmiştiniz.

Türkiye bugün özüyle ve ruhuyla tekrar buluşmuştur. Hakimiyeti Milliye’ye her zamankinden fazla güç kazandırmıştır. Vazifeye başladığım bu ilk günde aziz milletimiz için her zamankinden fazla çalışacağıma söz veriyorum

Ruhun şad olsun."

http://www.ulkehaber.com/siyaset/cumhurbaskani-erdoganin-anitkabir-mesaji-54861.html

Demek istiyo ki sen de büyük değişimler yapmıştın şimdi sıra bende (Yaptığını bozucam diyo)

Korkmayın bukadar yahu Cumhurıyet elden gıdıyor cıgırtkanlıgıda baydı artık valla :)
Cumhuriyet elden gitmez, nereye gidecek? Adamin tavri,üslûbu cok cirkin. Diktatörlüğü,yaptirimciligi insanlari baydi aslinda...insanlar tepki göstermekte haksiz sayilmaz.

Cumhuriyet elden gitmez, nereye gidecek? Adamin tavri,üslûbu cok cirkin. Diktatörlüğü,yaptirimciligi insanlari baydi aslinda...insanlar tepki göstermekte haksiz sayilmaz.

Yazılanların neresınde tavır ve uslüp olarak bır saygısızlık gördünüz cok merak ettim? Basmakalıp dikdatörlük diyip gecıyorsunuzda neyi dikte etti bu topluma örnek verirmisiniz?

Yazılanların neresınde tavır ve uslüp olarak bır saygısızlık gördünüz cok merak ettim? Basmakalıp dikdatörlük diyip gecıyorsunuzda neyi dikte etti bu topluma örnek verirmisiniz?
Genel olarak soyluyorum bunu. Cikip mitinglerde car car otuyor. Agzi bozuk konusmalar..Bu yazida zaten yapamaz ki...mecburi saygi. Olacak deyip olduruyor. Fayda,zarar gozetmeden. Ben esnafim. Dunyanin vergisini,kdvsini oduyorum. Surekli yeni bir vergi turu cikartiyor..Bu adam musluman gibi gorunuyor ama isin ic yuzu oyle degil. Kur`an kurslarini dahi yiktiriyor. Ben tesetturlu bir bayanim. Hah dedik bizi anlayan biri geldi... Meger siyaset kimligiymis sadece :)

Önyargının karsısında ben gercekten susarım, daha bugun meclıste yemın edecegınde malum partının saygısızlıgını hazımsızlıgını ızledım,Mitinglerdeki car car ötmelere gelınce diğer lıderlerın nasıl hıtap ettıgını hatırlayın, cumlenın basında sonunda ortasında dıkdatör lafını kullanan partı lıderını kendı partı tabanı dıkdatörlukle sucluyor. Musluman gibi görünüp görünmemesi benım ıcın önemli degıl, Yıllarca egıtım hakları elınden alınan ımamhatıplılere haklarını verdı dıye kıyamet kopartanlar var, egıtım hakkı sag gorus sol goruse göre tanınmaz dıye dusunuyorm özgürlükten bahsederken hakları elınden alınanlara egıtımde esıtlık saglanınca neyın fırtınası kopartılan.. Bende tesetturlu bır bayanım ama sadece kendı cıkarlarıma uyan bırı yonetsın ıstemem ulkemı.. Bana hakkımı verırken benım zıt gorunusumdekı bırının hakkını elınden alıyormu ona bakıyorum. Neyse Umarım hayırlı ugurlu olur herkes adına Rabbım utandırmasın dıyorum oda bizler gibi bir ınsan sonucta ve yapacagı hatalar toplumu etkıler..

Atatürkü sevmeyen ve hatta saymayan birçok Erdoğan seçmeni var. Onlar da görseler Erdoğanın böyle yazdığını keşke. Belki biraz saygı sevgi öğrenirlerdi.
Biraz diğer cumhurbaşkanlarını karalama kampanyası olmuş. Bir siz, bir de ben işte tarzında ama yine de çok saygılı ve hoş bir yazı olmuş o kısmı hariç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…