Cumhuriyet elden gitmez, nereye gidecek? Adamin tavri,üslûbu cok cirkin. Diktatörlüğü,yaptirimciligi insanlari baydi aslinda...insanlar tepki göstermekte haksiz sayilmaz.Korkmayın bukadar yahu Cumhurıyet elden gıdıyor cıgırtkanlıgıda baydı artık valla :)
Cumhuriyet elden gitmez, nereye gidecek? Adamin tavri,üslûbu cok cirkin. Diktatörlüğü,yaptirimciligi insanlari baydi aslinda...insanlar tepki göstermekte haksiz sayilmaz.
Genel olarak soyluyorum bunu. Cikip mitinglerde car car otuyor. Agzi bozuk konusmalar..Bu yazida zaten yapamaz ki...mecburi saygi. Olacak deyip olduruyor. Fayda,zarar gozetmeden. Ben esnafim. Dunyanin vergisini,kdvsini oduyorum. Surekli yeni bir vergi turu cikartiyor..Bu adam musluman gibi gorunuyor ama isin ic yuzu oyle degil. Kur`an kurslarini dahi yiktiriyor. Ben tesetturlu bir bayanim. Hah dedik bizi anlayan biri geldi... Meger siyaset kimligiymis sadece :)Yazılanların neresınde tavır ve uslüp olarak bır saygısızlık gördünüz cok merak ettim? Basmakalıp dikdatörlük diyip gecıyorsunuzda neyi dikte etti bu topluma örnek verirmisiniz?
Genel olarak soyluyorum bunu. Cikip mitinglerde car car otuyor. Agzi bozuk konusmalar..Bu yazida zaten yapamaz ki...mecburi saygi. Olacak deyip olduruyor. Fayda,zarar gozetmeden. Ben esnafim. Dunyanin vergisini,kdvsini oduyorum. Surekli yeni bir vergi turu cikartiyor..Bu adam musluman gibi gorunuyor ama isin ic yuzu oyle degil. Kur`an kurslarini dahi yiktiriyor. Ben tesetturlu bir bayanim. Hah dedik bizi anlayan biri geldi... Meger siyaset kimligiymis sadece :)
Korkmayın bukadar yahu Cumhurıyet elden gıdıyor cıgırtkanlıgıda baydı artık valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?