• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş referandum açıklaması! Önemli olan maçı almaktır

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CNN International'a konuştu. Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın referandum sonucu nedeniyle kendisini tebrik ettiğini söyledi. Erdoğan, Trump ile yaptığı görüşmeden olumlu sinyaller aldığını belirtti.
Sitene Ekle
cumhurbaskani-erdogan-dan-flas-referandum-degerlendirmesi-8960891.Jpeg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ve Türkiye'nin müttefik iki ülke olarak birçok sorunu çözebileceğini ifade etti. Erdoğan, referandumu sonuçlarını da değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı, "1-0 ya da 5-0 kazanmışsın önemli değil önemli olan maçı almaktır. 14 15 yıldır diktatör ifadesini kullanıyorlar. Diktatörlüklerde başkanlık sistemi olacak diye birşey yok. Burada sandık var, demokrasi gücünü halktan alır. Bu da milli iradedir. Sistem Türkiye'nin demokratik tarihinde bir dönüşümü temsil ediyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Fetullah Gülen'in iadesi konusunda umudum var ve bu umudu korumak istiyorum' diye konuştu.
http://www.milliyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogan-dan-flas-siyaset-2434840/

fetullah gülen iade edilene kadar ölür zaten, merak ettiğim idamı getirirse fetoyu idam eder mi
halk yıllarca beklemesine rağmen apo nun idam edildiğini göremedi
gerçi genel anlamda idama karşıyım ama apo olayını hazmedemiyor insan

eskiden feto yüzünden ne gerilimler çıkmıştı kk da, şimdi mümkün mü hey gidi:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Back