Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aziz Sancar'a özel ikram

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aziz Sancar'a özel ikram
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Nobel Kimya Ödülü sahibi Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar onuruna yemek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nobel Kimya Ödülü sahibi Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ı kabul etmiş basına kapalı gerçekleşen kabul, yaklaşık 1,5 saat sürmüştü.

KÜLLİYE'DE AKŞAM YEMEĞİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, akşam saatlerinde ise Aziz Sancar onuruna akşam yemeği verdi.

SANCAR'A ÖZEL ANKARA SİMİDİ
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen akşam yemeğinde Sancar'ın çok özlediği Ankara simiti ikram edildi.

http://www.ensonhaber.com/cumhurbaskani-erdogandan-aziz-sancara-ozel-ikram-2015-12-16.html

Anaaaa korktum bu sefer muhtarları mı topladı, öğretmenleri mi diye onur yemeği adına. Maksat konuşmak olsun ya..

Neyse ki kendi aralarındaymış.

o masayı açıp kapamak bile 3 günümüzü alır hiç deneme

Olsun cicim, heves ettim bi kere. Benim erdoğandan ne eksiğim var? Üç günde açar, üç günde toplarım, servis yaparken telef olur iğne ipliğe dönerim ama o masayı yine alırım. Burda en büyük sorun onu sığdıracak ev bulmak. İzmirde çok zor

masa için ayrı ev kiralamak gerek

Bu Ankara simidi ne menem bir şey yahu , benimde canım çekti

ben sevmiyorum Ankara simidini dişim kesmiyo

sayıncumhurbaşkanım ben gelirsem yumuşak simid olsun rica edicem

Yurt dışında ;
Bir ödül alabilmek için bin takla atanlara,
Ülkesine çalmadık kara bırakmayanlara kapak olsun.

Ödül işte böyle alınır...
Böyle ödül alan bu ülkede baş tacı edilir...

Not : Medyada pek yer bulmadı, Çünkü bilimsel çalışmaların bizim medyanın pek umrunda değil, Ödülü alırken Türkiye'de demokrasi yok, insan hakları yok, diktatörlük var, Basın susturuluyor, Türkiye Terörü destekliyor dese, Bizim medya gece gündüz ondan bahsederdi. Ne kadar namussuz bir medyaya sahibiz...
bu arada

Ahandaaaa yakaladım işte dişlerde kesmiyor koz olarak kullanmammı bunu hahahahahaaaa
Deyzeeeeeeeee

Ahandaaaa yakaladım işte dişlerde kesmiyor koz olarak kullanmammı bunu hahahahahaaaa
Deyzeeeeeeeee
konu dışı mesaj deyzeeeee

yaaa evet yiyemiyorum ben çok sert sevmiyorum hiç :)

biz gençler siz teeeeeeeeeeeeeeeynnn önceki nesilden çürüğüz hakkaten

konu dışı mesaj deyzeeeee

yaaa evet yiyemiyorum ben çok sert sevmiyorum hiç :)

biz gençler siz teeeeeeeeeeeeeeeynnn önceki nesilden çürüğüz hakkaten

Hahahaahaha kaçmadı bak yakaladım anında
Simiti biraz serttir ama çok lezzetlidir bide ayran içtinmi yanında süperdirr
Şimdiki nesil cidden çürük oda herşey hormonlu da ondan yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…