• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Anayasa için referandum çağrısı yaptı: Öyleyse haydi millete gidelim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni Anayasa için referandum çağrısı yaptı: Öyleyse haydi millete gidelim
facebook-share-icon.png
Paylaş
twitter-share-icon.png
Paylaş
"Milletim başkanlık istemiyorsa, söyleyecek hiçbir şeyimiz yok; onu da öper başımıza koyarız"
page_cumhurbaskani-erdogan-yeni-anayasa-icin-referandum-cagrisi-yapti-oyleyse-haydi-millete-gidelim_505001330.jpg

Erdoğan: Masadan kalkanlara hayırlı olsun, kalanlar anayasa çalışmalarını sürdürmeliTBMM Başkanı "Avara kasnak" dedi, Anayasa Uzlaşma Komisyonu dağıldı; işte o tutanağa yansıyan konuşmalar
Tweet

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni anayasa ile birlikte başkanlık sisteminin de hayata geçeceğini belirterek "Öyleyse haydi millete gidelim, 'Millet bu kararı versin" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda vali yardımcıları ve kaymakamlara hitap eden Erdoğan, CHP’li milletvekillerine seslenerek, “Siz Atatürkçü değil miydiniz? Atatürkçü olduğunuza göre, Gazi Mustafa Kemal ne diyor? 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Öyleyse haydi millete gidelim” diye konuştu.

Erdoğan yeni Anayasa çalışmalarına ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Yeni Türkiye'nin inşası çerçevesinde yeni anayasamızı da çıkartacağız. Başkanlık sistemi de inşallah bu şekilde hayata geçecektir. Benim milletim başkanlık sistemini istemiyorsa, bizim milletimize söyleyecek hiçbir şeyimiz yoktur, onu da öper başımıza koyarız. Olay bu kadar basittir.

Ey Parlamento'daki saygın üyeler, değerli arkadaşlarım, gelin bir karar alın. Deyin ki 'Biz millete gideceğiz'. Millete gidin. Bakın bakalım millet size ne diyor. Hazırlayın, sunun millete. Millet 'evet' diyorsa, egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil mi? Siz Atatürkçü değil miydiniz? Atatürkçü olduğunuza göre, Gazi Mustafa Kemal ne diyor? 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Öyleyse haydi millete gidelim, 'Millet bu kararı versin' diyelim. Milletin verdiği karara da uyalım.

(Anayasa Mutabakat Komisyonu'na ilişkin gelişmeler) İpe un sermek denir buna. Bunların iş yapmak, iş üretmek diye bir derdi yok. Bu sadece ülkeyi kilitlemektir. Bunlardan bir şey çıkmaz. Öyle veya böyle ben inanıyorum ki aklı selim sahibi olan parlamentonun diğer üyeleri kesinlikle bu işe kararlı bir şekilde yürürlerse masadan çekilenlere de 'hayırlı olsun' demekten başka söyleyecekleri bir şey yok."
http://t24.com.tr/haber/cumhurbaska...si-yapti-oyleyse-haydi-millete-gidelim,328564
http://t24.com.tr/haber/cumhurbaska...si-yapti-oyleyse-haydi-millete-gidelim,328564

facebook-share-icon.png
Paylaş
twitter-share-icon.png
Paylaş
"Milletim başkanlık istemiyorsa, söyleyecek hiçbir şeyimiz yok; onu da öper başımıza koyarız"
page_cumhurbaskani-erdogan-yeni-anayasa-icin-referandum-cagrisi-yapti-oyleyse-haydi-millete-gidelim_505001330.jpg

Erdoğan: Masadan kalkanlara hayırlı olsun, kalanlar anayasa çalışmalarını sürdürmeliTBMM Başkanı "Avara kasnak" dedi, Anayasa Uzlaşma Komisyonu dağıldı; işte o tutanağa yansıyan konuşmalar
Tweet

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yeni anayasa ile birlikte başkanlık sisteminin de hayata geçeceğini belirterek "Öyleyse haydi millete gidelim, 'Millet bu kararı versin" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda vali yardımcıları ve kaymakamlara hitap eden Erdoğan, CHP’li milletvekillerine seslenerek, “Siz Atatürkçü değil miydiniz? Atatürkçü olduğunuza göre, Gazi Mustafa Kemal ne diyor? 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Öyleyse haydi millete gidelim” diye konuştu.

"Yeni Türkiye'nin inşası çerçevesinde yeni anayasamızı da çıkartacağız. Başkanlık sistemi de inşallah bu şekilde hayata geçecektir. Benim milletim başkanlık sistemini istemiyorsa, bizim milletimize söyleyecek hiçbir şeyimiz yoktur, onu da öper başımıza koyarız. Olay bu kadar basittir.

Ey Parlamento'daki saygın üyeler, değerli arkadaşlarım, gelin bir karar alın. Deyin ki 'Biz millete gideceğiz'. Millete gidin. Bakın bakalım millet size ne diyor. Hazırlayın, sunun millete. Millet 'evet' diyorsa, egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil mi? Siz Atatürkçü değil miydiniz? Atatürkçü olduğunuza göre, Gazi Mustafa Kemal ne diyor? 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Öyleyse haydi millete gidelim, 'Millet bu kararı versin' diyelim. Milletin verdiği karara da uyalım.

(Anayasa Mutabakat Komisyonu'na ilişkin gelişmeler) İpe un sermek denir buna. Bunların iş yapmak, iş üretmek diye bir derdi yok. Bu sadece ülkeyi kilitlemektir. Bunlardan bir şey çıkmaz. Öyle veya böyle ben inanıyorum ki aklı selim sahibi olan parlamentonun diğer üyeleri kesinlikle bu işe kararlı bir şekilde yürürlerse masadan çekilenlere de 'hayırlı olsun' demekten başka söyleyecekleri bir şey yok."
Hadi gidelim raferanduma sonucu merak ettimm..

facebook-share-icon.png
Paylaş
twitter-share-icon.png
Paylaş

Tweet

akp li çok arkadaşında başkanlık sistemedini istemediğini biliyorum

sokağa çık herkes akpye söver ama bir sürü oy var sen vermedın ben vermedim kim verdi bu oyları ...
umarım gene böyle olmaz başkanlık sistemi istemeyen çok ama güvenemiyorum b*kda çıkabilir
buralarda parti çalışmaları başladı üye aramalar fln ters köşe olmayalım sonra

Hep söylüyorum şuraya da yazayım dursun. Başkanlık sistemi istemesinin tek nedeni ülkenin rahatça bölünmesine imkan sağlamak. Kürt kardeşlerimizi galeyana getirmeye çalıştı ve gelsin gelmesin o kürdistan kurulacak çünkü hedef 2023=Büyük israil planı çerçevesinde kutsal topraklar olarak geçen bölgenin ülkemizin doğusunda kalan kısmına ihtiyacı var.

Türkiye cumhuriyet gibi üniter bir sistemle yönetilirken o parçayı ayırmak çok daha zor. Başkanlık gibi ayrışmanın çok kolay olduğu sistemde ise o algıyı yaratmak ve meşrulaştırmak çok daha kolay.

Görevini iyi yaptı, ters psikoloji uyguladı. Mükemmel müslüman seçilmiş insan ahlakli lider rolünü yaparken, israile, dış mihraklara her fırsatta saydırırken aslında onların maşalığını yapma görevini başarıyla yerine getirdi.
Zamanında çok anlattık çok söyledik.

Annemle kızkardeşim Ankarada oturuyorlardı, yalnızlardı, aklım hep onlardaydı. 2 sene evvel onlara başımızdakilerin amacının ülkeyi bölmek ve iç savaş çıkarmak olduğunu yakında oraların karışacağını ve bombalar patlayacağını söyledim. Yanıma taşınmalarını istedim. Beni dinlediler ve Ankarayı terk ettiler. Hayır istihbarattan değilim ama böyle olacağı o kadar belliydi ki..
Şimdi hem destekleyici olup bugünlerde payı olan hem de ülkem neden bu hale geldi ah vah diyenler. Bugün olanların sorumlusu kılıçdaroğlu mu? Bahçeli mi? İşidse kim besledi? Pkk pyd ise kim güçlendirdi? Sizce neden bu haldeyiz? Elinizi vicdanınıza koyup bir düşünün. Şöyle enine boyuna iyice düşünün.

Doguda savas var,alinabilen tek guvenlik onlemi yayin yasagi olan ulkede 2 ayda bir onlarca kisinin oldugu patlamalar oluyor,adamin tek derdi baskanlik.Millet sevgisine bak hele...Ne olacaksa olsun.Baskanliktan da alsin hevesini.Tarih herkesi bir sekilde anar.

İnşallah referandum falan yapmazlar.
Yaparlarsa sonuç ortada RTE yine kazanır. Kuranla dinle halkı suistimal eder yine

Çevremdeki insanlarla konuşuyorum kimse sevmiyor televizyondan da izliyoruz işçisi memuru emeklisi esnafı herkez şıkayetci nasıl bu kadar yüksek oy alıyor hala anlamış değilim

İnşallah referandum falan yapmazlar.
Yaparlarsa sonuç ortada RTE yine kazanır. Kuranla dinle halkı suistimal eder yine

Çevremdeki insanlarla konuşuyorum kimse sevmiyor televizyondan da izliyoruz işçisi memuru emeklisi esnafı herkez şıkayetci nasıl bu kadar yüksek oy alıyor hala anlamış değilim
Allah kuran de bu millete al kahveni otur izle karşıdan.

Artık yetti, yani hepimizin sabrı fena taştı.

Ülke kan gölüne döndü. Bir tarafta Doğu’da çarpışanlar, bir tarafta Anadolu’nun kalbinde olanlar…

Seçim vaatleri..

Hepsini elinin tersiyle itip anayasaya insanın kafasını takmış olması için gerçekten bizden taraf olmaması lazım. Koyun can derdinde kasap et derdinde resmen.

Saldırıda ölenler arasında rütbeli bir asker de bizim tanıdığımız. Gece boyunca uyuyamadım. Henüz 30’una bile gelmemiş, umut dolu bir genç. Sabaha kadar rüyalarıma girdi. Daha birkaç hafta önce görmüştüm. Hani nerede kaç ana ağlarken şu millet vekillerinden 1 tanesinin çocuğu nerede? Hiç biri mi askerlik çağında değil?? Bilal nerede???????????

He ülke huzur kayniyo, herkes çok mutlu hadi başkanlık sistemini konuşalım, isimiz gücümüz yok ya .

Back