Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cübbeli Ahmet ile görüştü

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.741
12.324
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cübbeli Ahmet ile görüştü
14/02/2016

RADİKAL - İstanbul'da Mahmut Efendi Külliyesi'nin yıkımı ile başlayan gerginlik sürerken, Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüştü.

Konuyla ilgili Cübbeli Ahmet Hoca isimli sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “İslam coğrafyasında yaşanan sorunlar ile alâkalı konularda cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi ile istişare ettiler" ifadeleri kullanıldı.
201602141933_cuberdoga.jpg

Radikal.com.tr

Siyasette ilk banımı bu adam yüzünden yedim ben:KK53:

1999 depremi ile ilgili şuursuz fikirlerini okuyana kadar din hocalarınin Cem Yılmaz'ı diye gülerdim bu insana komik gelirdi.

Islam coğrafyası yanıp kül olmak üzere.

Ya adamin 23 tane yuksek maasli danismani yetmemis mi? Artik devlet meselelerini Cubbeliden soruyoruz.. Ne gunlere kaldik.. Bir de begenmezsiniz adami..:63:

Bosu bosuna paralar danismanlara gidiyor, atsinlar hepsini isten bari.. Yerine Cubbeliyi alsinlar.. Gorunuse gore devlet meselelerini, dis ulkelerle iliskileri o daha iyi biliyor..:KK45:

Cübbeli yakında Dışişleri bakanı da olur:KK53:
Yoksa ben bunu yazana kadar oldu da bitti masalla mi:KK53:
:KK70:Yakisir Cubbeliye! Baksana bu isleri iyi biliyormus, artik Cumhurbaskani nezdinde gorusulup fikirleri aliniyor. Belki teklif almistir da "teklifinizi degerlendirecem..:63:" demistir bile..:KK53:

:KK70:Yakisir Cubbeliye! Baksana bu isleri iyi biliyormus, artik Cumhurbaskani nezdinde gorusulup fikirleri aliniyor. Belki teklif almistir da "teklifinizi degerlendirecem..:63:" demistir bile..:KK53:
Oooo cübbelimin bilmediği mi var, erdoğan'ın korkusu cübbelinin koltuğunu kapacağı yönünde gelisebilir:confused:

Ya adamin 23 tane yuksek maasli danismani yetmemis mi? Artik devlet meselelerini Cubbeliden soruyoruz.. Ne gunlere kaldik.. Bir de begenmezsiniz adami..:63:

Bosu bosuna paralar danismanlara gidiyor, atsinlar hepsini isten bari.. Yerine Cubbeliyi alsinlar.. Gorunuse gore devlet meselelerini, dis ulkelerle iliskileri o daha iyi biliyor..:KK45:
:KK48::KK48::KK48:

X