Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

Pasif agresif oluyor onlar . Kendilerinden daha güçlü birine yapamazlar onu ancak güçsüzlere
aynen canım fabrika işçisi baba kızı ders çalışıyorum tv nin sesini kıs dedi diye hem kızını hem karısını dövmüş,efendim it gibi çalışıyormuş,ee canın okadar kıymetliyse evlenmeseydin çocuk yapmasaydın

Evet canım. Dediğini biraz araştırdım ve Bertil Emrah Öder'e ait şu yazıyı buldum.
http://researchturkey.org/tr/turkey-at-critical-juncture-new-constitution-and-presidential-system/

Yani iyice geriye gidiyoruz.. Bu ülkelerin yönetiminin nasıl kötü olduğunu bildiğimiz halde nasıl hala 'Erdoğan söylüyorsa doğrdur' mantığıyla gidiliyor anlamıyorum.

çok uzaklaşmabende evi süpüreyim bari

Biliyorum o sözü üzerine yazdım ben zaten, genel değerlendirme yaptım :)
Benim alintilamam varda kaf benim degil sasirdim.
Benim de donduuuu vallahi yetisemedim okumaya

Geçen yıl sarayda çalışmış bir hanımla konuşmuştuk. Her şeyin aşırı lüks olduğundan ve tuvaletlerde dahi fotoğraf çekmenin yasak olduğundan bahsetmişti.

Muhtemelen Rusya'da ki süper başkanlık sistemi gibi olacak.

Bizde böyle
Gündemdeki tüm Konuları bir anda ele alır, çözümleriz, çözümleyemediklerimizi tekrar masaya yatırırız, öğrendik artık her dakika gündem değiştiğini, biz niye geride kalalım

Newyork times Erdoğanı kötüledi diye Erdoğan kahraman oluyor bu ülkede.. Bir şey var ki istenmiyor deniyor. Go on Erdoğan ! Show Must Go On.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…