Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

Hmmm bak ben oraları bilmiyorummm
Ohhh ne güzel, bir fiş bir alışveriş, ticketçılardan demek. Eh o zaman çoluk çocuk olsunda sonra Görelim
aynen bizim çocuk olmadan önce farklıydı,her akşam yemek yapıyorum şimdi çocuk kuru yemesin diye,ısınma vs de ona göre yapılıyor munecim,bekara hanım boşamak kolay demişler o hesap arkadaşınki

Kapitalizm bir gün tıkanacak.Ondan sonra nasıl olur bilemiyorum.Mark'a göre böyleydi olur belki,adam bilmiştir.
hayatım boyunca gördüğüm ezenler ve ezilenler olduğu,ne olacakmış marka göre ezilenler ezenlerimi ezecekmişinandırıcı değil

aynı şu andaki sistem gibi zira halihazırda da tek elden yönetiliyoruz:)

İyi de başbakanlık sistemi tek elden yönetim değildir ki. Ülkenin bütün demokratik yapılanmasını yeniden inşa etmek gerektirir. Daha alt yapı yapamayan bir devlet nasıl bunları yapacak? Ha kuvvetler ayrılığı kesin olacak.Yetki onda herşeyin sorumlusu odur diyebileceksin fakat bu bizim ülkemizde ne kadar dinlenir, o da tartışılır.
Bilmiyorum, zannetmiyorum. Savaşa sürüklenme olasılığımız fazla eğer bu konu diretilirse.

Maalesef ezilenler hep eziliyor. Onlara ezmek nasip olmuyor

olmasın zaten o zaman bir fark olmaz ki ortada..

benimki ironiydi canım..

Bu konuyla ilgili defalarca yazdım okuyanlar kusura bakmasın da bir kez daha kısaca anlatayım.Abd usulü değil, meksika usulü olacak.Kuvvetler ayrılığını unutabilirsiniz.Hedef anayasayı değiştirmek ve başta kalarak bir daha inmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…