aynen bizim çocuk olmadan önce farklıydı,her akşam yemek yapıyorum şimdi çocuk kuru yemesin diye,ısınma vs de ona göre yapılıyor munecim,bekara hanım boşamak kolay demişler o hesap arkadaşınkiHmmm bak ben oraları bilmiyorummm
Ohhh ne güzel, bir fiş bir alışveriş, ticketçılardan demek. Eh o zaman çoluk çocuk olsunda sonra Görelim
çok ütopik geldi bana bu sınıfsız toplum olayı:)) pekte iyimser:))
şimdi bazılarına göre o zaman rahmetlinin orta sınıf çıkarımına da dua etmemiz gerekiyor sanırım
Bu arada başkanlık sistemi nasıl olacak?
aynı şu andaki sistem gibi zira halihazırda da tek elden yönetiliyoruz:)
Kapitalizm bir gün tıkanacak.Ondan sonra nasıl olur bilemiyorum.Mark'a göre böyleydi olur belki,adam bilmiştir.
Anayasa değişecek.Şu günleri mumla ararız artıkBu arada başkanlık sistemi nasıl olacak?
ben nooption olarak her partiye eşit mesafedeyim
bu akp olur
ak parti olur
akepe olur
olurda olur
Maalesef ezilenler hep eziliyor. Onlara ezmek nasip olmuyorhayatım boyunca gördüğüm ezenler ve ezilenler olduğu,ne olacakmış marka göre ezilenler ezenlerimi ezecekmiş inandırıcı değil
allah korusunAnayasa değişecek.Şu günleri mumla ararız artık
hiç sorma bazı manyaklarda hayatı boyunca ezilmiş evdeki çoluk çocuktan alıyor hırsını adi korkaklar gitde ses etmen gerekene et değilmiMaalesef ezilenler hep eziliyor. Onlara ezmek nasip olmuyor
aynı şu andaki sistem gibi zira halihazırda da tek elden yönetiliyoruz:)
Maalesef ezilenler hep eziliyor. Onlara ezmek nasip olmuyor
İyi de başbakanlık sistemi tek elden yönetim değildir ki. Ülkenin bütün demokratik yapılanmasını yeniden inşa etmek gerektirir. Daha alt yapı yapamayan bir devlet nasıl bunları yapacak? Ha kuvvetler ayrılığı kesin olacak.Yetki onda herşeyin sorumlusu odur diyebileceksin fakat bu bizim ülkemizde ne kadar dinlenir, o da tartışılır.
Bilmiyorum, zannetmiyorum. Savaşa sürüklenme olasılığımız fazla eğer bu konu diretilirse.
hiç sorma bazı manyaklarda hayatı boyunca ezilmiş evdeki çoluk çocuktan alıyor hırsını adi korkaklar gitde ses etmen gerekene et değilmi
e en geç iki yılda bir seçimlere gidiyoruz, normaldir. içerik farklı gibi ama kapı hep aynı yere açılınca heyecanı kalmaz tabi"O ALIŞTIĞIM ESKİ CANLILIK HAREKETLİLİK YOK"
Bu konuyla ilgili defalarca yazdım okuyanlar kusura bakmasın da bir kez daha kısaca anlatayım.Abd usulü değil, meksika usulü olacak.Kuvvetler ayrılığını unutabilirsiniz.Hedef anayasayı değiştirmek ve başta kalarak bir daha inmemek.İyi de başbakanlık sistemi tek elden yönetim değildir ki. Ülkenin bütün demokratik yapılanmasını yeniden inşa etmek gerektirir. Daha alt yapı yapamayan bir devlet nasıl bunları yapacak? Ha kuvvetler ayrılığı kesin olacak.Yetki onda herşeyin sorumlusu odur diyebileceksin fakat bu bizim ülkemizde ne kadar dinlenir, o da tartışılır.
Bilmiyorum, zannetmiyorum. Savaşa sürüklenme olasılığımız fazla eğer bu konu diretilirse.
Alintiladigini ben yazmadim kie en geç iki yılda bir seçimlere gidiyoruz, normaldir. içerik farklı gibi ama kapı hep aynı yere açılınca heyecanı kalmaz tabi
Biliyorum o sözü üzerine yazdım ben zaten, genel değerlendirme yaptım :)Alintiladigini ben yazmadim ki