Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

Iyi oldu iyi arada renk isteriz tabii
Valla arada hem konu yumuşasın, hemde buraları okuyanlar çok diye Bil Kazan yarışmalarını ekleyiveriyorum
Geçen günde Perwoll ve Persil Jel yarışmalarını ekledim, biz orda ben kazanacağım sen kazanacaksın didişmesi yapıyoruz, daha zevkli

Bu topicte sanal reklam uygulanmaktadır...
Ama valla Tümüyle kamu yararına, ayakkabı, çamaşır deterjanı, tişört kazanma şansı oluyor hiç olmazsa, hem aile bütçesine katkı bir nevi, bey bey yarışmadan Perwoll kazandım, bu hafta deterjan masrafı olmayacak demek fena mı

Kopya verin.Yeni uyandım kafam çalışmıyor.Kendime gelemedim.Kaç tane ayakkabı var ?
Kopya verin.
Cıkss torpil yok, benim beynim fokurdadı sayana kadar, hem beyin jimnastiği olur saymalısınız, yok öyle tembellik

1 kez katıldım çıkmadı bana ya.dedim bunlar vermeyecek bana.daha da gelmem davosa

Baktim baktimmm katildimm hepsine sen reklam verirsinde katilivermezmiyiz yaa banlarlarrr kadinii

rte nin araplardan ne aşağı kalır yanı var o altın wc ye yapamazmı bardaklar şöyle dursun

Olsun ayakkabıyı kazanırsan giyerken beni de an, bak ben burda sizin için yazmasam didişmekten görmezdiniz şıkır şıkır ayakkabıları
ayakkabıları çok beğendim munecim,inşallah çıkar hadi hayırlısı

bizim etimiz budumuz ne tabiki ama rte bizdenmiki
rte reisi cumhurumuz değilmi oda bizim standartlarımıza yakın olması gerekir bence çok uç noktada ultra lüx yaşaması abest olur gibi değilmi,sen öğretmensin daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…