Anammmm bu topiğe de kesin reklam girmem lazımBatının iyi şeylerini örnek alın
ben baktım linke munecim,bağcıklı ayakkabıları tek tek saydım oyu kullandım,ütü yarım kaldı bu aradaAnammmm bu topiğe de kesin reklam girmem lazım
Ödüllü Bil Kazan yarışmasına katılın, kazanın
Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…. Tıklayıverin gari
Iyi oldu iyi arada renk isteriz tabiiAnammmm bu topiğe de kesin reklam girmem lazım
Valla arada hem konu yumuşasın, hemde buraları okuyanlar çok diye Bil Kazan yarışmalarını ekleyiveriyorumIyi oldu iyi arada renk isteriz tabii
Bu topicte sanal reklam uygulanmaktadır...Anammmm bu topiğe de kesin reklam girmem lazım
Ama valla Tümüyle kamu yararına, ayakkabı, çamaşır deterjanı, tişört kazanma şansı oluyor hiç olmazsa, hem aile bütçesine katkı bir nevi, bey bey yarışmadan Perwoll kazandım, bu hafta deterjan masrafı olmayacak demek fena mıBu topicte sanal reklam uygulanmaktadır...
Cıkss torpil yok, benim beynim fokurdadı sayana kadar, hem beyin jimnastiği olur saymalısınız, yok öyle tembellikKopya verin.Yeni uyandım kafam çalışmıyor.Kendime gelemedim.Kaç tane ayakkabı var ?
Kopya verin.
1 kez katıldım çıkmadı bana ya.Ama valla Tümüyle kamu yararına, ayakkabı, çamaşır deterjanı, tişört kazanma şansı oluyor hiç olmazsa, hem aile bütçesine katkı bir nevi, bey bey yarışmadan Perwoll kazandım, bu hafta deterjan masrafı olmayacak demek fena mı
Baktim baktimmm katildimm hepsine sen reklam verirsinde katilivermezmiyiz yaa banlarlarrr kadiniiValla arada hem konu yumuşasın, hemde buraları okuyanlar çok diye Bil Kazan yarışmalarını ekleyiveriyorum
Geçen günde Perwoll ve Persil Jel yarışmalarını ekledim, biz orda ben kazanacağım sen kazanacaksın didişmesi yapıyoruz, daha zevkli
Cıkss torpil yok, benim beynim fokurdadı sayana kadar, hem beyin jimnastiği olur saymalısınız, yok öyle tembellik
Tüm önden ip bağcıklı ayakkabıları tek tek sayınBir sayayım bakayım , ayılırım belki.
rte nin araplardan ne aşağı kalır yanı var o altın wc ye yapamazmı bardaklar şöyle dursunRengi altından ama malzemesi altından değil diye bir açıklama okudum bugün gazetede. Tabi hükümetin açıklaması bu.. saraya giremediğimiz için gercek nedir bilemiyoruz. Söyledikleri doğrudur diye tahmin edelim:))
Tüm önden ip bağcıklı ayakkabıları tek tek sayın
Saydim sasi oldummm
ayakkabıları çok beğendim munecim,inşallah çıkar hadi hayırlısı
Olsun ayakkabıyı kazanırsan giyerken beni de an, bak ben burda sizin için yazmasam didişmekten görmezdiniz şıkır şıkır ayakkabıları
kız biz petrol zengini ülkemiyiz,etimiz belli burumuz bellirte nin araplardan ne aşağı kalır yanı var o altın wc ye yapamazmı bardaklar şöyle dursun
bizim etimiz budumuz ne tabiki ama rte bizdenmikikız biz petrol zengini ülkemiyiz,etimiz belli burumuz belli
rte reisi cumhurumuz değilmi oda bizim standartlarımıza yakın olması gerekir bence çok uç noktada ultra lüx yaşaması abest olur gibi değilmi,bizim etimiz budumuz ne tabiki ama rte bizdenmiki