Bu kafalarla yönetecek ülke kalırsa ..Özde olan söze dökülüyor yani öyle mi Sayın Kuzu
Tekzipler gelir yakında ya da nasılsa bizi biz istemeden tekzip edecek %52'miz var da diyebilirler.
Haklılarda, ben sonuna kadar hak veriyorum yöneticilerimize, ülkeyi 20-30 yıl daha yönetmelisiniz
Çok fazla bilgim yok ama şuan ortaya karışık. Monarşide soy devamlılığı esas. Yönetim şekli benziyor. Başkanlık sistemine de benziyor ama o sistemde bir ayrım var. Başkanlık sisteminde kuvvetler ayrılığının sağlanmaması diktatör eğilimleri arttırıyor. Malum sohbette niye denetleyelim demiş adam herşey bizim. Yani bu da başka bir itiraf aslında. Kuvvetler ayrılığının olmadığı bir başkanlık sistemi diktatörlük olacaktır. Başkanlık sistemini istemelerinin sebebi de bu. Minareyi çaldık, kılıfını da uyduralım. Resmen suç itirafı. Cidden kuvvetler ayrılığı olsaydı adam televizyonda bunu nasıl söylerdi ki ?Ya bi şey soracağım yapılan uygulamayı dile getirip bir nevi itiraf ettikleri bu sistem monarşi sistemi mi şimdi? Merak ediyorum cidden
Sonra da vay efendim neden Başkanlık Sistemi istemiyorsunuz.
Neden istemiyoruz acaba? Şu sözleri okuyup da bu sistemin sorun yaratmayacağını düşünen varsa, alnından öperim.
Başa gelen çekilecekolmaz mı, sürüsüne bereket.
senin dudak patlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?