Cumhurbaşkanı Aliyev eşini yardımcısı olarak atadı

Eunike

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
2.829
7.399
158
Cumhurbaşkanı Aliyev eşini yardımcısı olarak atadı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, eşini "cumhurbaşkanı birinci yardımcısı" görevine atadı. Yasaya göre, Aliyev'in olmadığı durumlarda tüm yetkiler eşine geçecek.

AA
Salı, 21 Şubat 2017 12:14

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşi Mihriban Aliyeva'yı cumhurbaşkanı birinci yardımcılığı görevine getirdi.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Aliyev'in, Mihriban Aliyeva'yı anayasanın ilgili maddeleri gereği "cumhurbaşkanı birinci yardımcısı" görevine atadığı bildirildi.

Azerbaycan'da 26 Eylül 2016'da yapılan referandumla anayasada bazı değişiklikler yapılmıştı. Seçmenlerin yüzde 86,6'sının "evet" oyu kullandığı referandumla, "cumhurbaşkanı birinci yardımcılığı" ve "cumhurbaşkanı yardımcıları" makamlarının oluşturulmasını karar verilmişti.

Yeni anayasaya göre bu makamlara atamalar ve görevden almalar cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanının olmadığı durumlarda tüm yetkileri, dokunulmazlık hakkına sahip cumhurbaşkanı birinci yardımcısına geçecek.

http://haber.sol.org.tr/dunya/cumhurbaskani-aliyev-esini-yardimcisi-olarak-atadi-186395

Yani demek isteniliyor ki ,Erdoğan başkan olursa Emine Erdoğan da yardımcısı olur Yok yav,yanlış anlamışımdır,niyet okuyuculuğu yapmayayım ,sonra kızıyolla
Size niye komik geldi anlamadım ama mesaj verilmiyor burda gerçekleşen bir olay var.
Ha Aliyevin bize mesaj vermek için karısını yardımcısı yaptığını da sanmıyorum.
Ne çıkarırsınız burdan size kalmış.

Geçen gün başka konuda dediğim şeyler yazılmıştı.Padişahlık gelecek ,oğlu ,eşi de görev alacak babında.Yazanlara istinaden yazdım.

Geçen gün başka konuda dediğim şeyler yazılmıştı.Padişahlık gelecek ,oğlu ,eşi de görev alacak babında.Yazanlara istinaden yazdım.
Hangi konuda geçti bilmiyorum ama heran herşey oluyormuş demek ki.

Evlenince yapılan küçük şımarıklıklar.
Ben de istiyorum. Ama atanılan değil atayan ben olacağım.

Kadın haklarının savunulması gerektiğini düşünüyorum, Başkan kadın olmalı, evde Başkan benim mesela, vaktinden önce uykumu bölerlerse canlarına okuyorum, kaşımı kaldırınca hepsi sığınaklara kaçıyor güzel birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…