• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı adayları adayları aynı karede 'Erdoğan ve İhsanoğlu'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
$foto_304827178.jpg

Başbakan Erdoğan ile muhalefet partilerinin çatı adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun fotoğrafları ortaya çıktı

Muhalefet partileri ve birçok sivil toplum örgütü tarafından kabul gören çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun yıllar önce Tayyip Erdoğan ve Mehmet Ali Şahin gibi milli görüşçü isimlerle çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada günün konusu oldu. Ortaya çıkan fotoğrafta Şevki Yılmaz, Mehmet Ali Şahin, Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu, Cemil Çiçek bulunuyor.
http://www.avrupagazete.com/siyaset...daylari-ayni-karede-erdogan-ve-ihsanoglu.html

Her şeyin altında bir şey arayacaksak tabi bundan da milyon tane şey çıkar. Ama farklı görüşte/inanışta olan insanların da arkadaş hatta dost olabileceğini unutmamak lazım.

Her şeyin altında bir şey arayacaksak tabi bundan da milyon tane şey çıkar. Ama farklı görüşte/inanışta olan insanların da arkadaş hatta dost olabileceğini unutmamak lazım.

Bence öyle bişey yok, varsa da numunelik derecede az, görüşü farklı olandan nefret ediliyor, benim grubumdan değilsen var olma daha iyi anlayışı var, olmaması gereken bişey ama gerçek

ekmeleddin ihsanoğluna hiç benzetemedim. cemil çiçek ona da hiç benzetemedim. mehmet ali şahine de benzetemedim . şevki yılmaz ve başbakanımıza oldukları kesin gibi.
ihsanoğlu 71 yaşında burda başbakandan genç duruyor . bi gariplik var resimde.

şaşırmadım. tam düşündüğüm gibi. neyse oy moy yoktu zaten benden kendisine:ssz:

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Akp ile önceden bir yakınlığı oldu belli ama zaten o zamanlarda Akp de yoktu ama ikisinin görüşlerini ve bakış açılarını bir değerlendirmek bana doğru gelmiyor. Daha çağdaş modern laikliği savunan biri olarak görüyorum Ekmeleddin beyi bende negatif bir tablo çizmedi bu zamana kadar. Baya da araştırma yaptım birçok yerde hakkında çok şey okudum. Erdoğan'ın onu makamına bile kabul etmediğini, Ekmeleddin beyin de hep uzlaşma birleştirme mesajları verip Erdoğan'ı karşısına aldığını görüyoruz yani makama geldiğinde Akp borusu ötmeyecek.

Bu fotoğrafı feyste bir arkadaşım paylaşmış.
Onun arkadaşı da altına şu yorumu yazmış:

"Resimdeki Ekmel hoca değil,gayet iyi biliyorum,çünkü üniversitede benim hocamdı,kandırılıyorsunuz."
"Google da rahmetli Alpaslan Türkeşlede resmi var,ordaki doğru.Bu resmin kasıtlı yayıldığı çok açık."

Son düzenleme:
Ayri goruste olduklarını nerden çıkardın iz ki :) iste size anlatmaya calistigim sey bu :) Ekmeleddin beyİslam İşbirliği Teşkilatı’nın genel sekreterliğini yürütmeye baskayana hatta birsz sonrasina kadar arada gorus ayriligi yok. Ne zaman ki Ekmeleddin Bey Misir da sisi yi destekliyor, ,suriye de esad ci oluyor yollar ayriliyor

Son düzenleme:
Ekmeleddin Bey olduğu iddia edilen fotoğraf eski DYP milletvekili Mehmet Çebi imiş arkadaşlar.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP ve MHP tarafından Cumhurbaşkanlığı için "çatı aday" olarak ilan edilmesinin ardından sosyal medyada bir fotoğraf ortaya çıktı.

Özellikle Twitter üzerinden yayılan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik dönemine ait toplu fotoğrafta Erdoğan'ın sağında duran kişinin Ekmeleddin İhsanoğlu olduğu iddiası da yer aldı.

Hürriyet, o fotoğrafı araştırdı. Ve sosyal medyada iddia edilenin aksine fotoğraftaki kişinin İhsanoğlu olmadığı ortaya çıktı.

Fotoğrafta, Erdoğan'ın yanındakinin İhsanoğlu olmadığını eski vekil Feyzi İşbaşaran yine Twitter'dan açıkladı.

İşbaşaran, fotoğrafta adı "İhsanoğlu" olarak geçen kişinin asıl kimliğini de açıkladı: DYP eski Milletvekili Mehmet Çebi.

Fotoğrafı görür görmez tanıdığını yazan İşbaşaran, Çebi ile 1991'de birlikte milletvekili olarak görev yaptıklarını da söyledi.

14 Mayıs 2007'te vefat eden Çebi, Adalet Partisi'nde başladığı siyasi hayatında pekçok kademede yer almış, son olarak da 19. Dönem Doğru Yol Partisi'nde Samsun Milletvekili olarak görev yapmıştı.

TBMM BAŞKANI ÇİÇEK: FOTOĞRAFTAKİ BEN DEĞİLİM
Sadece İhsanoğlu değil, aynı fotoğrafta bir başka kişinin daha yanlış isimlendirildiği ortaya çıktı.

Hürriyet, fotoğrafta yer aldığı iddia edilen TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e ulaştı. Çiçek, fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını söyledi.
Hürriyet

Back