• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumaya kadar 3.5 kilo vermem lazım.

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
Son zamanlarda tartilmadim. Alisveris yapmadım. Makyak yapmadım. Aynaya bile bakmadım yani 5 kilo almışım kisacik sürede ruhum duymadı.
oğlum çok hareketli ben hep yorgun. Tek öğünüm gece eşim gelince ekmek eşliginde ana yemek.
Kpss puanım 75 olunca zabitaliğa bari başvurayım bir yerden memur olayım dedim.(ücretli öğretmenlik yapıyordum normalde geçen seneye kadar )
Boy kilo arasında +-10 diyor benim +13 olmuş. Son başvuru bu cuma. ödem sökuculer / bağırsak hizlandiricı suruplar ise yarar mı yoksa boşuna uğrasmayayim mi?
fikri /tecrübesi/tarifi olan varsa derdime çare olursa cok sevinirim.

Son zamanlarda tartilmadim. Alisveris yapmadım. Makyak yapmadım. Aynaya bile bakmadım yani 5 kilo almışım kisacik sürede ruhum duymadı.
oğlum çok hareketli ben hep yorgun. Tek öğünüm gece eşim gelince ekmek eşliginde ana yemek.
Kpss puanım 75 olunca zabitaliğa bari başvurayım bir yerden memur olayım dedim.(ücretli öğretmenlik yapıyordum normalde geçen seneye kadar )
Boy kilo arasında +-10 diyor benim +13 olmuş. Son başvuru bu cuma. ödem sökuculer / bağırsak hizlandiricı suruplar ise yarar mı yoksa boşuna uğrasmayayim mi?
Metabolizma hızınıza bağlı.
Çabuk kilo verebilen bir yapınız var idiyse önceden, gidebilir.
Çok sağlıklı olmamakla birlikte kısa vadede iş görür, sonra da diyete devam edersiniz zaten.

Dugunden 3 4 once bana sadece su corbayla beslen 4 kilo falan eksilirsin demislerdi. Ve cidden ise yaradi gercekten 3 4 kilo dusmustum :halay: Ama ekmek kesinlikle yok. Sadece su corba.

Sabah tüm önerileri arastiracagim ama bu aksam yedigim ekmek son olacak. Hamileyken ve doğumdan sonra yemek yiyemiyordum çok kısa sürede kilo veriyordum acaba bu metobolizma hizim mıdır? Doğumdan sonra günde yarim kilo gidiyordu yaklasik sonra şükür istahım geldi. Aslında obur değilim sadece düzensiz fast Food ve tek öğün (gece) yiyorum.

Canımm akşamdan 1 cevizi suya at sabah kalkınca aç karnına iç cevizinide ye yine aç karnına ılık sirkeli limonlu su iç.
Yumurta haşla ye katı roka maydanoz salata domatesle çavdar ekmeğiyle doyur kendini. 2 saat sonra (çiğ olmazsa kavrulmuş olursa yağ yakmaz yağ yapar dikkat!!! ) 4 5 tane çiğ fındık yada badem at ağzına öğlen güzel bir çorba yap brokoli karnabahar haşla haşlarken içine sarımsak at bol bol harika bişey oluyo onu ye kereviz rendele yoğurda karıştır ye. aşırı düşük kerevizin kalorisi ondan diyorum. Şeker falan asla kahvede bile olmasın. Vaktin dar çünkü. Kendini streçle sar ( su kaybı mı ter mi zararlı mı zararsız mı hala araştırıyorum ama ben yaptım) 1 saat aerobik yap aklına geldikçe hareket et 30 kere eğil kak mesela merdiven in çık) 1 saatte yürüyüş yap mesela 2 ye böl sabah akşam yap, 3 lt su muhakkak iç içine çubuk tarçın karanfil nane ve salatalıkta at ödem için daha iyi olur. Gün içinde yine meyve ye. maydonozu rondodan geçir yarım limon sık onu ye (bu süper bişey) akşam 6 gibi sadece salata ye çorba ile haşlama tavukta olur biraz. Akşam yatmadan yine az hareket et bence hemen vermen lazım çünkü, toz zerdeçal zencefil toz tarçın birer çay kaşığı 2 yemek kaşığı yoğurda koy acı biberde at biraz ye üstüne yine iç suyunu. Gün arası Yeşilçay'ı da unutma bu çok önemli. kesin verirsin bak gör. bende kendimi 70 gördüm geçen ay 4 günde 2 kg verdim hemen ama bu yazdıklarımın hepsini yapmayarak

Back