• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cumartesi Sezeryan Oluyorum Kesi İzi Kalır mı?

ardelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
48
0
86
Konya
Arkadaşlar ben cumartesi günü epidüral sezeryan olacağım. Doktor kesi yerini estetik dikiş yöntemi ile dikeceğini söylüyor. Acaba iz kalır mı?

bende aynı şekilde doğum yaptım ocak 2010 da iz var tabiki ama öle rahatsız edicek boyutta değil
sadece tenimden 1 ton koyu 5cm şeklinde bir çizgi var okadar

bende aynı şekilde doğum yaptım ocak 2010 da iz var tabiki ama öle rahatsız edicek boyutta değil
sadece tenimden 1 ton koyu 5cm şeklinde bir çizgi var okadar

sağol canım. doktor yapıştırma yöntemi kullanmıyormuş, merak ettim inşallah rahatsız edici bir iz kalmaz.

benimde yapıştırma cnm.ama çizgi şeklinde iz war hala.doğum yapalı3,5 sene oldu.haftaya çarşamba günü 2, sezeryanımı olacağım.benimde epidural olacak.ilki narkozluydu.epidural çok iimiş ama....izide kafana takma çok aman aman bi iz deil.sanki eğilmişsinde çamaşırın iz çıkarmış gibi bişey

bende 3yıl önce sezeryanla doğum yaptım yapıştırma yöntemiyle tabiki ameliyat izi az da olsa belli aynen çamaşırın sıkmış izi gibi görünüyor zaten kesilen yer kapalı bölgede kaldığı için kimse tarafından görünmüyor:)allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah<3

eğer iz konusunda endişen varsa ameliyat sonrasında kullanılan jeller var.iz kalmasını ve özellikle keloid oluşumunu engelliyor bu jeller.benim ilk gebeliğimde kesi yerimde keloid oluştu.ve oldukça da büyüktü.ikinci sezeryanımda doktorum keloidi komple kesip bu jelden verdi.şu an hiç keloid oluşumu yok.bazı bünyelerde oluyor aman ona dikkat et.doktorunla konuşabilirsin bu konuyu.

tam 2 yıl olacak sezeryan ile doğum yaptım
dikiş yeri zaten görünür bir yerde değil iç çamaşırınızın içinde kalıyor
ama benim doktorum '' contraktubex '' diye bir jel vermişti
inanılmaz faydasını gördüm düzenli kullandığımda gözle görünür bir izin kaybolmasını gördüm
tavsiye ederim

Arkadaşlar ben cumartesi günü epidüral sezeryan olacağım. Doktor kesi yerini estetik dikiş yöntemi ile dikeceğini söylüyor. Acaba iz kalır mı?

sivri uçlu kurşun kalemle dikişin atılıcağı yeri çizdiğini düşün..en mükemmel en kusursuz dikişle ancak o kadar iz kalır..gerçi o dikiş olmaz yapıştırma olur ama yapıştırmayı da dr lar tavsiye etmiyor...iz kalır canım yani sonuç olarak..ameliyat dikişi sonuçta..sıfırlamak mümkün değil o izi..

Back