• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cumartesi pazar sınavı kitapçık kodlarınız nelerdi kızlar hangi bölüm kaçıncı sınıf?

kamu yönetimi 3.sinifim

c.tesi b
pazar c

keşke sınavımız iyi geçseydi de sorular neydi diye de paylaşırdık

ama o harika
soruları hatırlamıyorum bileee :44:

kamu yönetimi 3.sinifim

c.tesi b
pazar c

keşke sınavımız iyi geçseydi de sorular neydi diye de paylaşırdık

ama o harika
soruları hatırlamıyorum bileee :44:

malesef cnm ben ilkgün öle heyecanlıydımki azdaha soru kitapçığımın kodunu işaretlemeyi unutuyordum görevli söledi öle işaretledimde hatırlayp benim aklıma gece şimdi şey geldi diyelimki gün kitapçığım bydi diyelim cyi işaretledim bişi olurmu kitapçık kodu numaraları var yoksa ordan anlarmı cnm bir yardım edermisin bu pirpiriklik öldürcek beni:((

bende kamu yönetimi 3. sınıfım

cumartesi ve pazar b grubundaydım

aynen benimde hiiççç parlak değildi sınavım :((

malesef cnm ben ilkgün öle heyecanlıydımki azdaha soru kitapçığımın kodunu işaretlemeyi unutuyordum görevli söledi öle işaretledimde hatırlayp benim aklıma gece şimdi şey geldi diyelimki gün kitapçığım bydi diyelim cyi işaretledim bişi olurmu kitapçık kodu numaraları var yoksa ordan anlarmı cnm bir yardım edermisin bu pirpiriklik öldürcek beni:((

görevliler düzeltmiştir rahat ol :ssz:

görevliler düzeltmiştir rahat ol :ssz:
inş pirpirik yapıyorumdur yoktur öle bişi inş tecrübesizdi onlar bnce deli ettiler beni bişiler oldu geç dağıttılar kitapçıkları oda sitrese soktu beni inş bakarlar dediğin gibi olur cnm allahtan sınıfım kalabalık değildi bakmıştır inş:((2.günkü gözümün önünde baktı herşeyin tamam dedi ama ilk günküler tek başına bi adam ederlermi bilemicem:)

Son düzenleme:
sebboycum hakkaten çok evham yapıyon :) takma kafanı onlar tek tek sınav bitiminde kitapçıklarla cevap kağıtlarını kontrol edip düzeltiyorlar...
bende ilahiyat birinci sınıfım
pazar günü c kitapçığıydı ama cumartesiyi unuttum valla stresten şuan hangisiydi anımsayamadım...

Bende ilk gün nedense unuttum işaretlemeyi sonradan işaretlerim dedim sanırım neyse ama sınavın ortasında gözetmen gelip "ne unuttun" dedi bende salak salak bakarak "ne unuttum??":37: dedim eliyle işaret etti, bende işaretlerken "az daha sıfır alıyodun" dedi.. bende gülümsedim..
zaten sınav boyunca zırt pırt yanıma geldi, tükenmez kalemimi aldı gittiler bir ara sonra geri gelip "alabilir miyim" diyor bide e aldın ya be adam :27:

Back