Açık alanda tanışmak tam nasil olur bilmiyorum. Ancak kiyafet önerim kesinlikle sade olun. Duru olun. Normalde makyaj yapan biri misiniz?
Kiyafet tarziniz nasil?
Açık iseniz;
Özel bir gün nihayetinde.. cok hafif tonlarda sade bir makyaj yapıp üzerinize de krep bir gömlek, pantolon/ etek kombini yapabilirsiniz. (Fiziginiz hangisini kaldiriyor ise) mutaassip dediginiz icin elbise önerisinde bulunmadim. Elbise olursa dahi diz altinizda kollari da kapri kol bir seyler olabilir.
Başörtülü iseniz de;
Pantolon Tunik üzerine sık bir yelek. Tek renk sal.
Anneler sevmez hic bir zaman zaten :) bende ilk tanisma heyecanımi burada paylasmis, buradan cok fazla fikir almistim.
Dogal olun, heyecaninizi saklamak icin özel caba gostermeyin. Heyecanli bir gün nihayetinde..
Ellerini opmeyin. Onlarin tavrina göre sarilin yada öpün. Bu sıcaklık yada soğukluktan degil, kriterdendir :) benim kayinvalidem isteme gününe kadar asla opturmedi.
Muhabbet ederken de temel noktalardan sizi tanimalarina yardimci olun. Az konuşun öz konusun dogal samimi olun, sirin olacagim diye fazla abartmayin yeter)
Kendin ol.
Niye onlara uygun giyinmek istiyorsunuz? Her zaman bu stresi yaşamak için mi?
En baştan kendiniz gibi gidin. Hep rahat edin.
Bence...
ailesi veya annesi senden hazetmeyen birinden uzak dur hiç uğraşmaKızlar öncelikle konu bdv ye ait sayılmaz ama cidden acil benim için, bu yüzden özür diliyorum.
Sevgilimin cumartesi okulunda kep töreni var, ailesi de geliyor beni de davet etmişler.
İlk defa o gün tanışacağız ki beni çok da sevmiyor annesi anladığım kadarıyla.
Aile mutaasıp, ben normal standartlarda giyinen biriyim.
160 boyunda, 48 kiloyum.
Lütfen bana acil giyim, makyaj önerileri... İnanın elim ayağım titriyor stresten :)
dipnot:sevgili moderatörler, lütfen konumu cumartesi sabahına kadar aktif tutabilmem için burada bırakın, sonra ilgili bölüme aktarın :)
ailesi veya annesi senden hazetmeyen birinden uzak dur hiç uğraşma
bence nasıl tanışırsan öyle gider bu :) sen kendin ol yeter önemli olan (bence) nasıl giyindiğin nasıl makyaj yaptığın değil nasıl davrandığın olacak gibime geliyo...... <3 sevgiler
Çok haklısınız herkese yorumlar için teşekkürler. Ben zaten yıllardır giyindiğim açıklık sınırlarında giyinicem ama biraz şık olmak istedim ve sizlere fikir danışıyorum sadece:)
Aynen bencede topuk şartttopuklu ayakkabı ihmal edilmemeli o zaman
bence uğraşmaya değmez.Hiç tanışmadık ve abisinin nişanlısı için nefret besleyen annesi şimdi onsuz yapamıyormuş. Tanışınca bir şansım yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?