Cumartesi için acil yardım

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.474
567
323
Kızlar öncelikle konu bdv ye ait sayılmaz ama cidden acil benim için, bu yüzden özür diliyorum.

Sevgilimin cumartesi okulunda kep töreni var, ailesi de geliyor beni de davet etmişler.
İlk defa o gün tanışacağız ki beni çok da sevmiyor annesi anladığım kadarıyla.

Aile mutaasıp, ben normal standartlarda giyinen biriyim.
160 boyunda, 48 kiloyum.
Lütfen bana acil giyim, makyaj önerileri... İnanın elim ayağım titriyor stresten :)

dipnot:sevgili moderatörler, lütfen konumu cumartesi sabahına kadar aktif tutabilmem için burada bırakın, sonra ilgili bölüme aktarın :)

Açık alanda tanışmak tam nasil olur bilmiyorum. Ancak kiyafet önerim kesinlikle sade olun. Duru olun. Normalde makyaj yapan biri misiniz?
Kiyafet tarziniz nasil?
Açık iseniz;
Özel bir gün nihayetinde.. cok hafif tonlarda sade bir makyaj yapıp üzerinize de krep bir gömlek, pantolon/ etek kombini yapabilirsiniz. (Fiziginiz hangisini kaldiriyor ise) mutaassip dediginiz icin elbise önerisinde bulunmadim. Elbise olursa dahi diz altinizda kollari da kapri kol bir seyler olabilir.
Başörtülü iseniz de;
Pantolon Tunik üzerine sık bir yelek. Tek renk sal.
Anneler sevmez hic bir zaman zaten :) bende ilk tanisma heyecanımi burada paylasmis, buradan cok fazla fikir almistim.
Dogal olun, heyecaninizi saklamak icin özel caba gostermeyin. Heyecanli bir gün nihayetinde..
Ellerini opmeyin. Onlarin tavrina göre sarilin yada öpün. Bu sıcaklık yada soğukluktan degil, kriterdendir :) benim kayinvalidem isteme gününe kadar asla opturmedi.
Muhabbet ederken de temel noktalardan sizi tanimalarina yardimci olun. Az konuşun öz konusun dogal samimi olun, sirin olacagim diye fazla abartmayin yeter )

Bence maxi elbise giy, koyu renk olsun hem ortama uygun olur ciddiyet acisindan.
Madem mutaasip bir aile, cok ince askili olmasin ust kismi, goze batmamak icin.
Saclarini guzelce tarayip cook hafif de makyaj yaparsin. Oldu bitti.
Onemli olan rahat olmak zaten.

sade bir giyim tarzına sahibim, genelde makyaj yapmıyorum ya da bir rimel bir eyeliner diyorum o güne özel.e
açığım :) teşekkür ederim :)

Kendin ol.
Niye onlara uygun giyinmek istiyorsunuz? Her zaman bu stresi yaşamak için mi?
En baştan kendiniz gibi gidin. Hep rahat edin.
Bence...

Yanlıs anladınız sonuçta öğrenciliğim yeni bitti ve ben spor severim.
kıs olsa A kesim elbiseler, topuklu botlar giyerim ama su sezona uygun şık bir şey düşünemedim. Sadece şık giyim tüyosu istiyorum yani ailem de çok açık giydirmez beni zaten :)

Kesinlikle makyajı ağır yapma çok doğal olsun ruj rengini bile hafif pembemsi dudak rengine yakın sec öyle diyim en basıtınden :) şık ama sade giyin cekimser davranma elbise alıcaksan mağazalarda %70 e kadar indirim başlamış hiç kaçırma derim :))

Siyah pantolon, beyaz sifon dantelli ust, siyah duz ceket ve pudra ya da siyah kalin topuk ayakkabi dusunuyorum. Saclarim kivircik/dalgalı arası doğal olacak bir rimel bir eyeliner düşünüyorum. İyi dimi kızlar :)

ailesi veya annesi senden hazetmeyen birinden uzak dur hiç uğraşma

bence nasıl tanışırsan öyle gider bu :) sen kendin ol yeter önemli olan (bence) nasıl giyindiğin nasıl makyaj yaptığın değil nasıl davrandığın olacak gibime geliyo...... <3 sevgiler

bence nasıl tanışırsan öyle gider bu :) sen kendin ol yeter önemli olan (bence) nasıl giyindiğin nasıl makyaj yaptığın değil nasıl davrandığın olacak gibime geliyo...... <3 sevgiler

Çok haklısınız herkese yorumlar için teşekkürler. Ben zaten yıllardır giyindiğim açıklık sınırlarında giyinicem ama biraz şık olmak istedim ve sizlere fikir danışıyorum sadece:)

Klasik bir keten pantolon olabilir mesela yada yuksek belli havuc bir pantolon uzerinede şık rahat bir efil efil gömlek giyebilirsin. Pantolon icine koyabilecegin güzel birsey iste. Gayet sade ve şık olursun.Ben etek giyinmeni onermem ilk tanismada. Biraz tanıdıktan sonra giyersin etegi.
Gecen gun boyle bir konuda arkadaslardan birisi. Beyaz pantolon kırmızı krep gomlek ve siyah porfoy canta siyah ayakkabilar diye bir yorum yapmisti. Sizede guzel olabilir elinizde mevcutsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…