arkadaşlar 1,5 senenin ardından cumartesi günü istemeye geliyolar.çok kalabalık olcaz gibi bende aslında sace aile arası isteme olsa daha mı ii olurduki sizin istemelerinizde kimler vardı bide beyaz pantolon siyah bluzmu giyiyim yoksa elbisemi kararsızım .bide geldiklerinde tektaş takcaklarmış nie ben gidip beğeme dim yüzüğü :
allah tamamına erdirsin canım
boşver düşünüp tek taş takacaklarmış ya herşeyi takma kafana güzelliğini yaşa.şimdiden bişeyleri kafana takmaya başlarsan işin sonunu getirmekte zorlanırsın
hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin....
aslinda senin begendigin olsaydi tabi daha iyi olurdu, ama belki yüzügü cok begencen :) Egemin dedigi gibi takma kafana
elbisen nasi uzun kisa ?
hmm ikiside güzel bence ay bende kararsiz kaldim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar 1,5 senenin ardından cumartesi günü istemeye geliyolar.çok kalabalık olcaz gibi bende aslında sace aile arası isteme olsa daha mı ii olurduki sizin istemelerinizde kimler vardı bide beyaz pantolon siyah bluzmu giyiyim yoksa elbisemi kararsızım .bide geldiklerinde tektaş takcaklarmış nie ben gidip beğeme dim yüzüğü :
Bu hafta benide istemeye gelecekler. Önümüzdeki hafta cumarteside evde nişan yapıcaz. Sizinki gene kısa sürmüş biz 5 senede anca nişan kararı alabildik alkisalkisalkis
Valla bende çok heycanlıyım canım ama aslına bakarsan abartılacak bişey yok. Yada bana öyle geliyo :) Başka bir yerde de yazmıştım. Kıyafet konusunda çok kasma bence kendini. Ben bir elbise aldım. Yaza uygun pastel renklerde ve çok rahat birşey. Sende kendini hangi kıyafetle en rahat ve en güzel hissedeceksen onu giy.
Onun dışında yüzük olayını bende ilk defa burdaki muhabbetlerde duydum. Kimse benim içinde yüzük planı yapmıyor. Zaten herşeyi erkek arkadaşımla yapıyoruz. Bana tek taş alacak olsaydı mutlaka söylerdi. Zaten bana daha evlenme bile teklif etmedi. Uzun süren ilişkilerin kaderi bu galiba
Bizimkilerde çok kalabalık gelmişlerdi. Evde toplamda 30 kişi olmuştu.
Düğünümde bile o kadar yorulmadım. (Bir parça abartmış olabilirim.)
Sana tavsiyem eğer bütün kahve servisini sen yapacaksan , koltuklarınız alçak ise elbise işini bir daha düşün derim. O yorgunlukla frikik vermek istemezsin değil mi?
hahahah evet firikikmii vermem veremem vermemeliyim.elbiseden vazgeçtim evet .etek ve .çok şık saten bi bluz giycem içime sindi inş. :)))
ama öle bi heycanlıyım ki anlatamam .ya bide hergün tlf konuşan biz hiçç konuşmamıyoz.uyuyo benimki hemen yada işimiz oluyo .bende bi tirip yapma sancısı başladı hereşeye alınmak istiyorum naz niyaz yapayım üstüme düşşün istiyom:))
Öncelikle tebrik ederim. Diz altı elbisede giyebilirsin aslında ama nasıl rahat edeceğini düşünüyorsan öyle giyin. Tek taşı kendileri alabilirler alyansınızı beraber alırsınız. Hadi sen yine iyisin. Ben kendi alyansımı bile seçememiştim benim eşi ayrı bir şehirdeydi işte o zamanda nedense nişan zamanı kuyumcuları geldiğinde hiç gezip birşeyler beğenmedik annesiyle seçmişler getirmişlerdi gerçi onların getirdiğini de beğendim ben. Daha neler var dur bakalım sen daha yüzükten başlamışsın alınmaya bunun eşyası var halısı perdesi hepsini sen seçersin merak etme.
Canım bende seninle aynı heyecanı yaşıyorum çünkü bu cumartesi benide istemeye gelicekler 7 senelik beraberliğin sonucu cumartesi isteniyorum ve çok heyecanlıyım çok tuhaf bi duygu yaşıyorum inanamıyorum. Canım ben şık bir elbise aldım ve altına şık bir ayakkabı o şekilde düşünüyorum. Bence sende şık bir elbise yada dediğin gibi saten bi bluzle etek de giyebilirsin. Birde sormak istediğim birşey var banada tektaş takılacak ama sözde yüzük haricinde başka birşey takılıyor mu???
hahahah evet firikikmii vermem veremem vermemeliyim.elbiseden vazgeçtim evet .etek ve .çok şık saten bi bluz giycem içime sindi inş. :)))
ama öle bi heycanlıyım ki anlatamam .ya bide hergün tlf konuşan biz hiçç konuşmamıyoz.uyuyo benimki hemen yada işimiz oluyo .bende bi tirip yapma sancısı başladı hereşeye alınmak istiyorum naz niyaz yapayım üstüme düşşün istiyom:))