Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

arkadaşlar katılmak isteyenler bu linki tıklayabilirsiniz....bekliyoruz....

arkadaşlar yeni mezunum...16,5 kilo verdim...gelin beraber sizin kilolarıda verelim.....

Merhaba kızlar geçen yıl yine bir takımda kilo vermiştim.Kontrolü bırakınca geri kilo aldım.Bildirim geldi ,aranıza tekrar katılmak istiyorum.Tek başıma iradeyi tam sağlayamıyorum malesef olmuyor.

Merhaba kızlar geçen yıl yine bir takımda kilo vermiştim.Kontrolü bırakınca geri kilo aldım.Bildirim geldi ,aranıza tekrar katılmak istiyorum.Tek başıma iradeyi tam sağlayamıyorum malesef olmuyor.

Gel cnm

Ben bu nazik davete katılamayacağım..zaten vki nin alt sınırlarında bulunuyorum..bilakis kilo almalıyım aslında..

Bende katilabilirim :) ama ne yapacağım nasıl baslicagim belli bir listenizmi oluyor bilgilendirin
Beni kim evlat edinecek :)
Bende katilmak istiyorumm
Merhaba bende geldim :) bir aylık bebeğim var emziriyorum.. 66 kiloyum hedefim 55 e ulaşmak hangi gruba dahil olcam ne yapcam simdi :)
Tam aradigim sey))) zayiflamak istiyorum ama istahim bir turlu izin vermiyor (((
Bende katılmak istiyoruuum
İşlerden dolayı tam uyamamıştım geçen sene çıkmak zorunda kaldım. Amaa istifa ettiğime göre yeni bir takıma girebilirim.
Bende katılmak istiyorum
Ben de katılmak istiyorum. bilgi verir misiniz.
Bende katılmak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim 🙂
Beni de aranıza alın
Be de geldim çok kilo yok ama olsun
kızlar 5. takıma bekliyorum sanırım yukarıda davet ettiklerim başka takıma çağırılmayan arkadaşlar

Bana burdan bildirim geldi ne yapmam gerekiyor bilgi verir misiniz

ilk sayfada kurallarımız var bekleriz

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X