- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
13.takima bekleriz canimZayıflama gayretimi ve motivasyonumu arttırmak için yarismaya katilmak istiyorum.
Doğuma 100 kilo ile gittim. 1 yil oldu suan 88im. Hedefim 20 kilo daha vermek.
Elbette geliyorum.13. takıma bekleriz
4. takima gelebilirsin canim, bende yurt disinda yasiyorum, saatler konusunda sorun yasamiyoruz.Merhabalar. Ben de bir takıma girmek istiyorum ancak yurtdışındayım. Arada 7 saat fark var. Bir kaç takımın kurallarını okudum. Kilo bildirim saatleri kesin saatler mi? Çünkü burda saat sabah 7 iken sizde 14.00 oluyorböyle esneklikler sağlıyor musunuz?
4. takima gelebilirsin canim, bende yurt disinda yasiyorum, saatler konusunda sorun yasamiyoruz.
Cuma Zayıflama Yarışması - 4. Takım
Doğru düzgün gelip yazamadım kızlar kusura bakmayın lütfen. Önce biriken menulerimi yazayım sonra geçmişe bakayım. Cuma Sabah yarım simit domates salatalık zeytin peynir çay Öğlen yemek kötüydü gitmedik yarım simit krem peynir çay 15 çeyrek kadar simit Akşam 19 patlıcan oturtma 3 kaşık...www.kadinlarkulubu.com
Bekliyoruz canim:)Ooo süper. Tartım yok henüz, bir kaç güne alıp katılıyorum o zaman gruba. Teşekkür ederim
13. Takıma gelebilirsinizBen de yazıyorum o zamanlisans hayatıma başladığımda 5 sene kadar önce 50 kiloydum ancak bölüm dolayısıyla sürekli oturmak ve ders çalışmak sebeplerinden hızlıca kilo aldım yaklaşık 17-18 kiloyu 1.5-2 sene civarında aldım. E böyle olunca insülin direnci de baş gösterdi tabi kırılırdı kırılmazdı derken uzun zamandır ölçüm yaptırmıyorum. Geçtiğimiz Eylül'de evlendim evlenmeden önce 2-3 kilo kadar vermiştim ama evlendikten sonra hemen hemen herkesin yaşadığı bir şeyi yaşayarak kilo aldım bunun önemli etkenlerinden biri de iş arıyor olmamdı. Çünkü 7 ay kadar evdeydim ve sürekli oturur vaziyetteydim böylelikle hayatımda ilk defa tartıda 76yı görmüş oldum yaklaşık bir aydır çalışıyorum daha düzenli ve aktif bir yaşamım var o yüzden kilolardan kurtulmam daha kolay görünüyor ve kilo vermek konusunda istekliyim bana da yardımcı olacabilecek diyet arkadaşları arıyorum. Şimdiden teşekkür ederim
4.takima bekleriz canim.Merhabalar. Ben de bir takıma girmek istiyorum ancak yurtdışındayım. Arada 7 saat fark var. Bir kaç takımın kurallarını okudum. Kilo bildirim saatleri kesin saatler mi? Çünkü burda saat sabah 7 iken sizde 14.00 oluyorböyle esneklikler sağlıyor musunuz?
Merhaba, 4. takima bekleriz :)Merhaba
Ben de çocukluğumda bir rahatsızlık geçirdim kortizon hapı ve teklif yatmak zorunda olmak derken panda gibi oldum zamanla kilolarımı verdim ama üniversite sınavı zamanı geri aldım. En büyük sıkıntım stres anında(bir araç ailevi sıkıntılar çoktu o sırada edindim) ve gece yemek yemek . Hareketi sporu seviyorum ama bu geçen ve stres yemesi beni bitiriyor. Şu an 67-68 kiloyum 50-54 arasına inmek istiyorum hamile kalmadan. rahatsızlığım için de kilo vermek beni daha rahatlatıyor zaten.
13.takima bekliyoruzMerhabalar ben bir buçuk sene önce doğum yaptım yaklaşık 18 kg vermem gereken kilo var. Boyum 1,73 kilom 84.
Bireysel olarak denedim kilo vermeyi ama gerekli motivasyonu yalnız bulamıyorum, bu yolda birlikte yürüyeceğim deyim yerindeyse beni gaza getirecek arkadaşlar arıyorum. Hedefim 65 kg olmak.
4. Takıma gelebilirsin canimMerhabalar ben bir buçuk sene önce doğum yaptım yaklaşık 18 kg vermem gereken kilo var. Boyum 1,73 kilom 84.
Bireysel olarak denedim kilo vermeyi ama gerekli motivasyonu yalnız bulamıyorum, bu yolda birlikte yürüyeceğim deyim yerindeyse beni gaza getirecek arkadaşlar arıyorum. Hedefim 65 kg olmak.
bir üyeyi bir takım çağırdıysa diğer takım çağırmıyor diye biliyorum ...aynı anda çağırmalar hariç ..4. Takıma gelebilirsin canim
Evet sonradan farkettim arkadasi mesajida silemedim tesekkurler uyari icin.bir üyeyi bir takım çağırdıysa diğer takım çağırmıyor diye biliyorum ...aynı anda çağırmalar hariç ..
13. takıma gelebilirsinizMerhabalar..32 yasindayim..81 kiloyum...172 boyum...ve eylül ayında nişanım var...biraz da olsa kilo vermek istiyorum...düğüne kadar 65 kilo olmak istiyorum...beni de davet eder misiniz gruplarinizdan birine?motivasyona çok ihtiyacim var
Teşekkür ederim13. takıma gelebilirsiniz