4. takima gelebilirsin . linke tiklaman yeterli.Merhaba bende katılmak istiyorum 6haftadir sağlıklı besleniyorum 10 kilo verdim diyetisyen eşliğinde..hala devam ediyorum kızım 9aylik emziriyorum hangi takıma katılabilirim..boyum 1.67 kilom 81..hedefim 52
Arkadasim nacizane hamileyken diyet yapmak yerine, saglikli beslenerek ,saglikli kilo alirsin.Hamileyken katılabilir miyiz acaba
Aslında bende böyle düşünüyorum canım diyet zaten yapmam da hani daha az kilo nasıl alabilirim kızımda 22 kg aldımArkadasim nacizane hamileyken diyet yapmak yerine, saglikli beslenerek ,saglikli kilo alirsin.
Dogumdan sonrada bizlerle beraber kilo verebilirsin.
Bana mesaj gelmiş cuma yarışmasjna katılmak isteyenler diye. O yüzden yazmam gerekiyor diye düşündüm.ben 13. Takımımdan memnunum alıştım sizlere zaten :)Deneme süren bittikten sonra listeye giriyorsun canım bunu takımın belirliyor. 13. Takımla devam etmek istiyorsam eğer orada kal. Başka takıma geçmek istersen de tekrar yaz buraya. Seni çağırırlar. Neden buraya yazma gereği duydun?
Bana mesaj gelmiş cuma yarışmasjna katılmak isteyenler diye. O yüzden yazmam gerekiyor diye düşündüm.ben 13. Takımımdan memnunum alıştım sizlere zatenDeneme süren bittikten sonra listeye giriyorsun canım bunu takımın belirliyor. 13. Takımla devam etmek istiyorsam eğer orada kal. Başka takıma geçmek istersen de tekrar yaz buraya. Seni çağırırlar. Neden buraya yazma gereği duydun?
Merhaba ben de 1.66 boy, 74 kiloyum. sanırım aşağı yukarı 58-60 kg arasında olmam lazım
14. takıma gelebilirsinizMerhaba.ben de kilo vermeye cok ihtiyacim var.Lutfen beni de bi takima alir misiniz lutfen
hepsi geliyor mu ben çağırdım çağırdım gelmiyorlar gelselerde merhaba sonra ortada yoklargel canım sende gel
14. takım
ahahahah aynen 1 kişi geldi sadece bizedehepsi geliyor mu ben çağırdım çağırdım gelmiyorlar gelselerde merhaba sonra ortada yoklar
13. Takıma gel canımBeni de aranıza alırmısınız boy 1.65...66 kg yum.57kg ile evlendim.65ile hamile kaldım.75ile doguma girdim.Oğlum 2yasında.Artık evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum.Biyerden başlamam gerek böle olmaz.Çocuk uyuyo hopp ben mutfaga yemeye giriyorum
4. takima gelebilirsin canim, linke tiklaman yeterli:)Bende katilmak istiyorum
hepsi geliyor mu ben çağırdım çağırdım gelmiyorlar gelselerde merhaba sonra ortada yoklar
Bize de fazla gelen olmadı maalesef bizim de ihtiyacımız varahahahah aynen 1 kişi geldi sadece bizede
5.takıma gel canımBen de katılmak istiyorum. :)