Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar, bende girmek istiyorum 39 yaşındayım ve 77 kiloyum galiba korkudan tartılmıyorum en azından burası bana düzen getirir diye düşünüyorum 65 kilo olmak hedefim

merhabalarrr 24 yaşındayım 9 aldır evliyim 9 kilo aldımm 66 kgmım şu an.
55 olmak istiyorummm
Ben de zayıflamak istiyorum. 1.65 boyum 65 kiloyum 20 aylık oğlum var. Doğum kiloları üzerime yapıştı. Koşu bandımın da motoru yanmış 😭 Bebeği bırakıp salona da yazılamam. Nasıl zayıflayacağım bilmiyorum 🤔
kızlar merhaba gruba nasıl katılıyoruz bilen var mı?? 10 kilo vermek istiyorum bende
Ben de 1.69 um 95 im beni de alın
5. takıma bekliyoruz arkadaşlar

Ben 57,8 im . 13. Takımda deneme sürecindeydim tam grmedim takıma .hangi takıma gireceğim nasıl karar verliyır. Hedefim 50

Emziriyorum 1.64 boyum 75 kiloyum benide alin bende 60 olmak istiyorummm artikkkk 😍
14. takıma gelebilirsiniz.

Ben 57,8 im . 13. Takımda deneme sürecindeydim tam grmedim takıma .hangi takıma gireceğim nasıl karar verliyır. Hedefim 50

Deneme süren bittikten sonra listeye giriyorsun canım bunu takımın belirliyor. 13. Takımla devam etmek istiyorsam eğer orada kal. Başka takıma geçmek istersen de tekrar yaz buraya. Seni çağırırlar. Neden buraya yazma gereği duydun?

Valla yemek kalmasın diye arda arda iki gün bulgur pilavı yedim diye üç dört kaşık kadar kızıyorlardı psikolojik olarak demoralize ederek kilo verdirilmeye çalışıyordlar ama her grup aynı mı bilemem
Biz 13 . Takim olarak asla kimsenin motivesini kirmiyoruz... tabii menüde yemek tuketimi fazlaysa yemeseydin daha iyi olurdu diyoruz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X