- 15 Haziran 2019
- 68
- 47
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada bildirim gelmiş doğumdan sonra 5 kilom kaldı 55le hamile kaldım 85le doğuma girdim şuan 60 kiloyum boyum 1.58 bende katılmak istiyorum
Canim senide 4. takima bekleriz, linke tiklayarak aramiza katilabilirsin.Birde göbeğim çok kaldı nasıl desem vücut ölçülerim normal ama göbeğim hamile göbeği gibi duruyor 5 aylık hamile gibi her gören hamilemisin diye soruyor doğumdan sonra hiç gitmedi çok üzülüyorum inşallah basaririm emzirmeyi birakali daha 1 hafta oluyor o yüzden elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum
4.takima gelebilirsiniz, linke tiklamaniz yeterli.Kızlar ben de bir adım atmak istiyorum artık. 1.68 boyum 65 kiloyum, 10 kilo vermek istiyorum beni de birbirimizi gazlayacağımız bir gruba ekler misiniz? Nasıl işliyor süreç bilmiyorum.
Canim 13. Takima beklerizBende pcos hastasıyım 62 kiloyla evlendim hormonlar ilçlar derken şuan 78 kiloyum zayıflamaya düşünüyorum ama şartlar çok çok ağır olmasın bebek sahibi olabilmek için de kilo vermek istiyorum babada yardımcı olun bayanlar tüp bebekle bile hamile kalamadım yediğim hormon da cabası en az 5 kilo ((
İy günler arkadslar banda bildiri geldi ama nasil hangı şartlarla hangı takıma katilim bilmyorum gobek zayiflatma takimi varsa orayi isterim
beş kılom var yapıştı gtmıyor.daha öncede katıldım ama yapamadım.
Bende bugun başladım , ama uzun zaman önce kulandığım bir macun vardı arkadaşlarım halen kullanıyor bir zararını görmedik çok şükür. onu almıştım bugun başladım.
kızlar 5. takıma beklerizbende 70 kiloyum mümkünse beni de alır mısınız 8 temmuza kadar 66-67ye düşmek istiyorum
Ben hangi gruba gidiyim cok anlayamadım :)) 64 kiloyum 58 olmak istiyorum