eline sağlık akrep kaptanımSonuçlar hazır.. İlk üçe giren takım ve bireyleri tebrik ediyorum
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sonuçlar hazır.. İlk üçe giren takım ve bireyleri tebrik ediyorum
Ellerine sağlık tatlım..Sonuçlar hazır.. İlk üçe giren takım ve bireyleri tebrik ediyorum
Ellerine sağlık tatlimmmSonuçlar hazır.. İlk üçe giren takım ve bireyleri tebrik ediyorum
eline sağlık akrep kaptanım
Ellerine sağlık kaptanım
Ellerine sağlık tatlım..
Teşekkür ederimmmmEllerine sağlık tatlimmm
Ellerine sağlık canım478. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-127#post-47644861
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
- Takım yönetim kadroları olarak Karar Defterindeki kurallara hakim olunuz.
- Takım listelerinizde üyelerin nicklerini olduğu gibi yazmaya lütfen özen gösteriniz.
- Yeni üyelerinizin yarışma geçmişini, gerek sonuç listeleri gerekse diskalifiye topiğinden araştırınız.
PERFORMANS UYGULAMASI
Performans uygulaması 20. tur / 5. hafta sonuçları için linki tıklayınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-17#post-47652971
ANALİZ DÖNEMİ NOTLARI
1. TAKIM : Karne notu 32 olduğu için sınıfı geçemedi, bir sonraki analiz döneminde başarılar diliyoruz. Analiz raporu:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47626795
2. TAKIM : Karne notu 49 olduğu için sınıfı geçemedi, bir sonraki analiz döneminde başarılar diliyoruz. Analiz raporu:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-36#post-47626873
ETAP NOTLARI
4. TAKIM
Ollalla ile ilgili olarak;
Üyemizin, 2016 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
9. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 9. takıma isabet etti.
Hata yok, tebrikler.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 478. Etap birincisi; 14. Takımdan @ParteMoralll arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
Merhaba, 2. takım listesine kayıt olduğunuz etap bilgisi şöyle:Merhaba 2.takimdan ecii ben. Yarismaya baslama tarihim yanlis görünüyor. 473.etapta baslamistim ben
Merhaba, 2. takım listesine kayıt olduğunuz etap bilgisi şöyle:
***2. Takım 475. Etap *** ETAP BİRİNCİSİ
akrep33 ( 74,4 / 72,1 / 2,3 / 3,09% )
Dilakzn ( 61,6/ 61,2 / 0,4 / 0,65% )
ecii (72,8/ 72,1 /0,7/ % 0.96) yeni üye, başlangıç tarihi 07 Temmuz 2016, başlangıç kilosu 74,2, hedef kilo 55.
jenemy ( 63,5 /63.3 / 0.2 / 0.31%)
2. Takım ortalaması: % 1,253
Dolayısı ile yarışmaya giriş tarihiniz 7 temmuz olmakla beraber, listeye girişiniz 475. etap. Ben de kaptanınızın yayımladığı listeyi baz alıyorum.
Keyifli ve sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Akşam netleşsin görüşelim canım. Yardımcı olurumSelamın aleyküm hanımlar :)
Maalesef ne yaptiysam şu benim 8.Takimi bir türlü canlandiramadim
Yeni üyede ne geliyor nede gelen devam ediyor birde maalesef işe girme durumum varo zaman firsatim olurmu bilmiyorum ama bu akşam netleşecek
Olmadı ona göre takimi devredebilecegim birilerini bulabirmiyiz?
Banucugum öncelikle yeni isin hayırlı ve ugurlu olsun :)Selamın aleyküm kizlarrr
Herkese hayırlı akşamlar :)
Bugün malum iş gorusmem vardı veeee işe alındım
Allahin izniyle pazartesi ilk gunum
sabah 8 aksam 8 calisacagim ilk etapta sonra 07:30 aksam 18:00
Maalesef calisma saatlerinde Buraya bakmam imkansiz gibi ilk etapta ama eger sizce sakincasi yoksa yine takimi idare ederim yanliz cuma bildirimler sıkıntı olabilir.
Takimi devralmak isteyen varsa benim acimdan sıkıntı degil ama sen idare et bir tek bildirim gunu bir kac hafta idare ederiz derseniz devamda edebilirimTabi gunduzde takimin basinda biri olsa daha saglikli olurdu bence
Karar sizin ben uymaya calisirim
Bebiş cumalari yardım ederim bende elimden geldiğinceSelamın aleyküm kizlarrr
Herkese hayırlı akşamlar :)
Bugün malum iş gorusmem vardı veeee işe alındım
Allahin izniyle pazartesi ilk gunum
sabah 8 aksam 8 calisacagim ilk etapta sonra 07:30 aksam 18:00
Maalesef calisma saatlerinde Buraya bakmam imkansiz gibi ilk etapta ama eger sizce sakincasi yoksa yine takimi idare ederim yanliz cuma bildirimler sıkıntı olabilir.
Takimi devralmak isteyen varsa benim acimdan sıkıntı degil ama sen idare et bir tek bildirim gunu bir kac hafta idare ederiz derseniz devamda edebilirimTabi gunduzde takimin basinda biri olsa daha saglikli olurdu bence
Karar sizin ben uymaya calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?