vazgecmeyin kızlar daha geçen gün sizler vazgecirdiniz bu karardan yeni üyeler bulalım lütfen
Ayrıca malesef gelen kaptanlarda durmuyor sanırım o bağ başta oluşuyor
Çok saol eriğimmm tatlimmm benimmCanım takımınızın enerjisi çok iyi muhabbetler süper yoğunluğun bitene kadar yardımcı oluruz
Hayırlı olsun ailenizin yeni üyesi maşallah tatlışa.Benimki artık koca sıpa oldu 9 yaşında şuan ve uykusuz gecelerden bahsedince ilk günleri geldi aklımaMerhaba kızlar, tahmin ettiğiniz gibi hafta sonu yoktum. Pazar akşamı döndüm dönmesine ama Pazartesi günü aileye yeni bir can katıldı. Onunla debeleniyorum şimdi..
Buradaki işleri yavaş yavaş hallederim. Aslında hiç halledemeyecek durumdayım ama yine de elimden geleni yapacağım.
Yeri gelmişken, bütün annelerin elinden öpüyorum. İki gecedir uyumuyorum desem pek de abartmış olmam..
Aşağıda gördüğünüz velet yüzünden:
Tanıştırayım: Adı Odin
hayırlı cumalar canım uzun süredir yaşadığımız bir sıkıntı bu aslında bakalım hayırlısı...45derya45 ve SekerPancarii kaptanlarim bu siralar sanirim bir cok takimin problemi bu.
Yaz,tatil vs derken takimlardaki sohbetlerde ve diyet heveslerinde kirilmalar var.
Bizde 4. takim olarak ayni sorunu yasiyoruz ama elimizden geldigi kadar takimimizi canli tutmaya calisalim.
Hepimiz birbirimize destegiz zaten, herkese hayirli cumalar, sevgiler :)
hayırlı cumalar canım uzun süredir yaşadığımız bir sıkıntı bu aslında bakalım hayırlısı...
Cepten renklendirme yapamadim kusura bakmayinbiri benim yerime duzeltebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?