Kizlar kusura bakmayin telden girdigim icin renklendirme yapamiyorum
Çok teşekkür ederim banum Ellerine sağlıkSıkıntı değil ben düzeltirim
Çok teşekkür ederim banum Ellerine sağlık
Ellerine sağlik tatlikoosonuç listeleri hazır kaptanlarım yardımcılarım ve yarışmacı arkadaşlarbir hatam varsa şimdiden özür dilerim söyleyin düzelteyim kontrol ettim ama yine de hata olabilir neden olmasın
Ellerine saglik canim :)sonuç listeleri hazır kaptanlarım yardımcılarım ve yarışmacı arkadaşlarbir hatam varsa şimdiden özür dilerim söyleyin düzelteyim kontrol ettim ama yine de hata olabilir neden olmasın
Hayır canım, sonuç listeleri topiğine yazamıyoruz,orda sadece listeler yayınlanıyor.Canim burdan yazabiliyor muyuz bilmiyorum ama 3.olan 5.takim 3.takim karisikliga geldi sanirim
Tatlım ellerine sağlık ama düzeltmeleri listeyi yapan arkadaşımız yapıyor yine, ondan ses çıkmazsa düzeltilebiliyor. Daha önce burda püsküüt dile getirmişti bu durumu.deadline canım bireyselde ikinci ile üçüncünün yeri yanlıştı değiştirdim canım bilgine
Canım izin dönüşleri, üye ayrılma kilosuna gelince listeye girebiliyordu, istisna bi durummu var?seaBahAR
Baharcim buseb nickli izinden dönen üyemiz listeye artiyla girdi ama ben yüzdesine eksi koymayi unutmusum
Diger islemlerde bi hata yok ,bilgine cnm
Ellerine sağlık canım.sonuç listeleri hazır kaptanlarım yardımcılarım ve yarışmacı arkadaşlarbir hatam varsa şimdiden özür dilerim söyleyin düzelteyim kontrol ettim ama yine de hata olabilir neden olmasın
biliyorum canım ama düzeltmiş bulundum sonra buraya yazdımHayır canım, sonuç listeleri topiğine yazamıyoruz,orda sadece listeler yayınlanıyor.
Burda paylaşımda dile getiriyoruz.
Tatlım ellerine sağlık ama düzeltmeleri listeyi yapan arkadaşımız yapıyor yine, ondan ses çıkmazsa düzeltilebiliyor. Daha önce burda püsküüt dile getirmişti bu durumu.
Aklımızda olsun diye hatırlatma yapayım dedim
canım uye 6aydan fazla süreli izinden dönmüş %5den fazlada kilo almış birinci maddeye uygun dönüş yapmışlarCanım izin dönüşleri, üye ayrılma kilosuna gelince listeye girebiliyordu, istisna bi durummu var?
Eriğimin yazdığı gibiCanım izin dönüşleri, üye ayrılma kilosuna gelince listeye girebiliyordu, istisna bi durummu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?