ellerine saglik canim, 1,liginide tebrik ederim :)Sonuçlar hazır kızlar:
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Sıra 1. takımdaymış ama baktım müsaitim hazırlayayım dedim, elimemi yapışır ve hazırladım aaa bir de ne göreyim1. olmuşum ayol
Her Ramazanda kilo alan, zor kilo veren ben üstelik..
Demekki neymiş istersem/istersek başarırmışız
Ay bu gazla bayramda da kilo almamki bencısslarda neymiş değermi bunca emeğimi iki dakkalık cıss keyfi için berbat etmeye dimi ama
Neyse çok konuştum ben takımıma kaçtım, bizim kızları da gaza getirmem lazım kiii bayram sonu takımım da birinci olsun
Sonuçlar hazır kızlar:
Sıra 1. takımdaymış ama baktım müsaitim hazırlayayım dedim, elimemi yapışır ve hazırladım aaa bir de ne göreyim1. olmuşum ayol
Ay bu gazla bayramda da kilo almamki bencısslarda neymiş değermi bunca emeğimi iki dakkalık cıss keyfi için berbat etmeye dimi ama
Neyse çok konuştum ben takımıma kaçtım, bizim kızları da gaza getirmem lazım kiii bayram sonu takımım da birinci olsun
Teşekkür ederim canımellerine saglik canim, 1,liginide tebrik ederim :)
Ayyy bu güzel sözleri yazan, bana layık gören melekAkrepcim canımmmm , Allah razı olsun gerçekten bugün çok yoğundum ve çok yoruldum. Ne iyi etmişsin bir geldim listeyi yapmak için gördüm ki hazırlanmış bile bu sıcaklarda ne kadar iyi geldi inan tarif edilemezÇokkk ama çokkkk teşekkür ederim iyiki varsın ellerine ve emeğine sağlık güzel kaptan
Ayrıca birinciliğini de tebrik ederimbaşarılarının devamını dilerim daima süpersin...
Ayyy bu güzel sözleri yazan, bana layık gören melekasıl sen süpersin
Teşekkür ederim canım
Sonuçlar hazır kızlar:
Bi bakalım hemenGünaydın kızlarmorordek arkadaşımızın uyarısıyla bizim ortalamamızın -0,04 olduğunu fark ettim listede değişmiyor yine onuncu oluyoruz sanırım değil mi ?
Evet değişmiyor canım sıralama .Günaydın kızlarmorordek arkadaşımızın uyarısıyla bizim ortalamamızın -0,04 olduğunu fark ettim listede değişmiyor yine onuncu oluyoruz sanırım değil mi ?
Evet değişmiyor canım sıralama .
Evet değişmiyor canım sıralama .
Sonuçlar hazır kızlar:
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım. 1.liğini de tebrik ederim.
Kuzum yanlış yere yazdin , cuma yarışlarına katılmak isteyenler konusuna yazmalisinKızlar bende zayiflamak istiyorum. 3 ay önce doğum yaptim ve emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?