Ellerine sağlık..sonuç listeleri hazır, ilk kez hazırlıyorum elimden geldiğimce dikkat ettim ancak hatam varsa düzeltiriz. Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...arismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-983Iyi aksamlar ben tekrar katılmak istiyorum yardimci olabilir misinizz
Canım katılmak ısteyenler lınkıne yaz lınk veremıyorum telden gırıyorumIyi aksamlar ben tekrar katılmak istiyorum yardimci olabilir misinizz
Kuzu burası paylaşım alanı, sen katılmak isteyenler kısmına yapmalisin.Ben daha once yani bir yıl once bu gruptaydim yinede bu link uzerinden mi girişyapayım
selam canım. doğru düşünüyorsun. aynı durum bu hafta bizim listemizde de var.(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
Arkadaşlar izinli üyenin geri dönmesi konusunda bu maddeye göre sorum olacak. Aslında geri dönüş ile ilgili paylaşım yaptım. Ama bu maddeye göre @_SARAYCA_ arkadaşımızın kafası biraz karıştı. Ben kendimce dogru bildigim sekilde arkadaşın geri donus seklini yazdim. Şöyle;
_SARAYCA_(59.7/64.4/-4.7/%-0.27)438. Etapta bildirim yapıp ayrılan üye geri döndü yüzdesi 29 a bölündü
Yukarıdakine gore üyemiz 28 e bölünmesi erektigini dusunuyor. Karar defterinde yazılanlanla gelince bende acaba hata bende mi diye düşündümsanırım yukarıda yanlış yazılmış olabilir mi?
260.etaota bildirim yapmadan izne ayrılan üye 266.etapta geri dönüyorsa;
266-260=6+1=7 ye bölünmesi gerekmiyor mu
seaBahAR hataliysam lütfen kusura bakmayın
Canım izne ayrılan üye; kilo almışsa, ayrıldığı kilosuna dönmesi gerekiyor, takıma geri dönebilmesi için.(*) İzinli üyenin, yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
Arkadaşlar izinli üyenin geri dönmesi konusunda bu maddeye göre sorum olacak. Aslında geri dönüş ile ilgili paylaşım yaptım. Ama bu maddeye göre @_SARAYCA_ arkadaşımızın kafası biraz karıştı. Ben kendimce dogru bildigim sekilde arkadaşın geri donus seklini yazdim. Şöyle;
_SARAYCA_(59.7/64.4/-4.7/%-0.27)438. Etapta bildirim yapıp ayrılan üye geri döndü yüzdesi 29 a bölündü
Yukarıdakine gore üyemiz 28 e bölünmesi erektigini dusunuyor. Karar defterinde yazılanlanla gelince bende acaba hata bende mi diye düşündümsanırım yukarıda yanlış yazılmış olabilir mi?
260.etaota bildirim yapmadan izne ayrılan üye 266.etapta geri dönüyorsa;
266-260=6+1=7 ye bölünmesi gerekmiyor mu
seaBahAR hataliysam lütfen kusura bakmayın
6 ay geçmiş ama üzerinden yanlış hatırlamıyorsam kasım başında izne ayrıldı , 6 ayı çoktan geçti yaniCanım izne ayrılan üye; kilo almışsa, ayrıldığı kilosuna dönmesi gerekiyor, takıma geri dönebilmesi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?