canimm istersen 14.takima yaz diyetinle ilgili seyleri.Bu diyet iş yerindeyken daha zor yahu.Canım öğle yemeğinden sonra bir tatlı çekti anlatamam. Aldım bitter çikolata ama dağıta dağıta kendime bir kare parça kaldı onu attım son ağzıma.Limon dilimli suya devam.Ayrıca kendime kayısı aldım tatlı niyetine. şu bir haftayı atlatayım gerisi gelir inşallah
teşekkür ederim :)eline sağlık canımm
Geri dönmek üzere ayrıldı şeklindeki uzun cümleyi, izinli yerine kullanmak isteyen kaptanlarımız olabiliyor..seaBahAR aslında kontrol etmiştim. Fakat oradaki " geri dönmek üzere ayrıldı " cümlesi bende takımdan ayrıldı izlenimi yarattığı için şu maddeye dayanarak işlem yaptım;
2) Mezun Olarak veya Kendi İsteğiyle Ayrılan Üyenin Dönüşü
Bu üyeler ayrıldıkları tarihten itibaren.6 ay süre yarışamazlar. Süre bitiminde "yeni üye" olarak işlem yapılır.
Ancak bu durum etap listesinde; "Mezun olan üye geri döndü" veya "Ayrılan üye geri döndü" açıklamasıyla belirtilir.
Hemen izne ayrılmış üye olarak düzenliyorum o zaman , verdiğimiz aksaklıktan ötürü özür dileriz arkadaşlar...
Ellerine sağlık.Canim çok özür diliyorum işleri aksaktığimiz için...hata düzeltildi umarim bi hatam yoktur
Ellerine sağlık canımmsayıklamalar..
rapor sekteye uğrayınca bazı işleri ertelemiştim.. etabın birincisine mesaj yazdım.. bu tamam
performans uygulamasını güncelledim..
1. ve 7. takımın kadro güncellemesini yaptım..
başka bi'şey yoktu sanırım..
gideyim.
Sevgili kaptancığım Kazen editör bizim sayfayada yazmış o günden sonra bu üye uğramadı geleceğini sanmıyorum, gelirsede bizim tarafımızdanda diskalifiye edilirSevgili kaptanlarim,
4. Takimda yarisan @sevimlicadi0 adli uyemiz gectigimiz cuma habersiz bir sekilde bildirimde bulunmadi.Bende cuma listemizde bildirimde bulunmadigini belirttim.Uyemize mesaj attim fakat ulasamadim.Uyemiz nick degistirerek 7. Takima katilmis.7. Takima katildigindaki nicki @biitterciikolata.Ve kazen editorden uyari almis bircok uyeligi bulundugu icin 7. Takima uye oldugunda..Mesajlara buradan ulasabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/page-21336
Sonrasinda da kazen editorden uyari alinca tekrar nick degistirip 3. Takima katilmis.3. Takimdaki nicki ise F frambuazliipasta
Yine gerekli bilgilere bu linkten ulasabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.38584/page-10883#post-46521100
Biz 4. Takim olarak bu uyeyi cuma gunu diskalifiye edecegiz fakat hem tum takim kaptanlarimizi, hemde suan aktif uyesi oldugu 3. Takimi bu durumdan haberdar etmek istedim.
Hepinize sevgiler...
Haberiniz olmasina sevindim canim...Sevgili kaptancığım Kazen editör bizim sayfayada yazmış o günden sonra bu üye uğramadı geleceğini sanmıyorum, gelirsede bizim tarafımızdanda diskalifiye edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?