Raporda belirttiğim gibi herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok, ben kendi listemde gereken ayarlamayı yaparım.baharcım magıcdarkwish arkadaşımız bizim takımımızda ve evet daha önce yarışıp mezun olmuş. hamilelik falan tekrar geri döndü eğer listeye tekrar yazmam gerekiyorsa 'mezun olan üye' diye gecikmeli olarak ta olsa yazıp paylaşabilirim. hata için özür dilerim.
Canim artik oylama yapmiyoruz itirazi olan varsa sadece o yaziyor .Hem insan kardeş takimini yazmaz mi oylamayaOYLAMA
GEREKÇE:
Sevgili kaptan arkadaşlar; daha önce takımımda yarışan ama son 3 haftada bildirimde bulunmadığı için diskalifiye olanrukgus arkadaşımız geri dönmek istiyor. Evde net olmadığından, iş yerinde de farklı sitelere girmek yasaklandığından, girememiş bildirimde bulunamamış o zamanlar..
Şimdi net problemi çözülmüş ve aktif olarak takımda olacağına söz verdi, daha önce de problemsiz bir arkadaştı zaten..Oldukça azimli ve takım olarak bizden destek istiyor..
ÖNERİ:
Bizlerle hedefine daha çabuk ulaşsın diyerukgus arkadaşımızı takıma almak istiyorum..Tabiki de bu sizlerin de olumlu cevaplarınızla mümkün olacak..
Oylamaya bir an önce cevap verirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim
1.TAKIM: EVET/HAYIR
2.TAKIM: EVET/HAYIR
3.TAKIM: EVET/HAYIR
4.TAKIM: EVET/HAYIR
5.TAKIM: EVET /HAYIR
6.TAKIM: EVET /HAYIR
7.TAKIM: EVET/HAYIR
8.TAKIM: EVET/HAYIR
9.TAKIM: EVET/HAYIR
14.TAKIM: EVET
seaBahAR EVET/HAYIR
Kiz oylama bana ait değalllCanim artik oylama yapmiyoruz itirazi olan varsa sadece o yaziyor .Hem insan kardeş takimini yazmaz mi oylamaya
TMM canim sen yaziverseydinKiz oylama bana ait değalllNaber eriğimm
Tamam tatliş çaktirmaTMM canim sen yaziverseydinkiviriyorum şuan iyiyim canim sen nasilsin yarisalim mi bu hafta
Ay yazmamismiyim benCanim artik oylama yapmiyoruz itirazi olan varsa sadece o yaziyor .Hem insan kardeş takimini yazmaz mi oylamaya
tmm canimTamam tatliş çaktirmayarişalim beybiii cuma akşam başlar çekişme ne dersin
Ay yazmamismiyim ben
E 10. Takım da itiraz etmedigine göre üyemiz geri dönebilir.olur öyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?