Ellerine sağlık moni kaptanımSonuç listeleri hazır kızlar umarım yanlışlık yoktur.dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımı kutlarım.
@akrep33 canım başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ellerine sağlık kaptanımSonuç listeleri hazır kızlar umarım yanlışlık yoktur.dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımı kutlarım.
Sonuç listeleri hazır kızlar umarım yanlışlık yoktur.dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımı kutlarım.
Sonuç listeleri hazır kızlar umarım yanlışlık yoktur.dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımı kutlarım.
evet canım takımların ortalamalarını alıp sıralıyorsun.diğer listede de ilk üç teki takımlar ve bireyselleri yazıyorsunCanım sadece grup ortalamalarına bakılarak mı yapılıyor acaba? Başka işlemi var mı yoksa?
Kolaymis, bilsem yapardım geceye kadar bekledimevet canım takımların ortalamalarını alıp sıralıyorsun.diğer listede de ilk üç teki takımlar ve bireyselleri yazıyorsun
Bilgilendirme için teşekkürler tatlım..Baharcım ben 2.takıma bi göz gezdirdim
Akrep33 kaptanın kp si vefat etmiş zaten dünde bildirim yapmamış
Hedef52 de izinde
Diğer kızlarda pek aktif değil bugün göreceklerini sanmıyorum
Ben biraz acemi olduğum için Eğer tecrübeli arkadaşlardan biri El atarsa iyi olacak heralde
Ellerine sağlık monişim..Sonuç listeleri hazır kızlar umarım yanlışlık yoktur.dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımı kutlarım.
Mesajımı yazıp hemen çıkmıştım monişim..püsküütüm sen gitmeden yetiştireyim dedim ama olmadı
Haftaya da 2.takım yapamayacaksa ondan sonraki takımla sırası değişebilir belki, gerçi bu sıra işi nasıl oluyor bilmiyorum benBilgilendirme için teşekkürler tatlım..
@akrep33 kaptanım, Allah rahmet eylesin.
Ellerine sağlık monişim..
Zaten 4 haftadır ceza nedeniyle listeleri sen hazırlıyordun, keşke başka bir takım kaptanı el atsaydı..
Bunu yapmak durumunda kaldığın için şahsi olarak üzgün olduğumu belirtmek isterim..
Mesajımı yazıp hemen çıkmıştım monişim..
Sabahtan listeyi alınca gün içerisinde arada bakıp yapıyordum, sıkışmamış oluyordum..
Bilseydim jet hızıyla yapacağını yine uğrardım..
Artık yarın sabah başlarım yapmaya.. Pazartesiye sarkar muhtemel..
Tekrar ellerine ve o güzel yüreğine sağlık..
rica ederim püsküütüm ne demekBilgilendirme için teşekkürler tatlım..
@akrep33 kaptanım, Allah rahmet eylesin.
Ellerine sağlık monişim..
Zaten 4 haftadır ceza nedeniyle listeleri sen hazırlıyordun, keşke başka bir takım kaptanı el atsaydı..
Bunu yapmak durumunda kaldığın için şahsi olarak üzgün olduğumu belirtmek isterim..
Mesajımı yazıp hemen çıkmıştım monişim..
Sabahtan listeyi alınca gün içerisinde arada bakıp yapıyordum, sıkışmamış oluyordum..
Bilseydim jet hızıyla yapacağını yine uğrardım..
Artık yarın sabah başlarım yapmaya.. Pazartesiye sarkar muhtemel..
Tekrar ellerine ve o güzel yüreğine sağlık..
bahar cım ben dün hiç nete girememiştim bu sabah okudum yazılanlarıBenim anlamadığım, sra kendisinde olan takımdan bir mazeret bildirimi yapılmıyor..
Karar defterindeki program takip edilmiyor..
Hem de Cumartesi bu saat olmuş sonuç listeleri ortada yok, merak eden kimse de yok..
O vakit..
Ha'di size iyi günler.
@akrep33 başın sağolsun canımBaharcım ben 2.takıma bi göz gezdirdim
Akrep33 kaptanın kp si vefat etmiş zaten dünde bildirim yapmamış
Hedef52 de izinde
Diğer kızlarda pek aktif değil bugün göreceklerini sanmıyorum
Ben biraz acemi olduğum için Eğer tecrübeli arkadaşlardan biri El atarsa iyi olacak heralde
ellerine sağlık moni kaptanımSonuç listeleri hazır kızlar umarım yanlışlık yoktur.dereceye giren tüm takımları ve arkadaşlarımı kutlarım.
İzne ayrıldığını yazarım listelere..seaBahAR
Baharcım bizimelifce1453 üyemiz bu hafta bildirim yapamamıştı
Babaannesini kaybetmiş benim geç haberim oldu
Yanlarında kaldığı için baya etkilenmiş ve yoğun bi dönemden geçiyor o yüzden bi süre gelemiyecek
Acaba onu izinli yazmamız mümkünmü
Daha analizleri yapmadığın ve özel bi durum olduğu için Rica ettim
Eğer olabiliyorsa tabi
Sonuç listesinde sözkonusu değişikliği güncelledim, bilginize kızlar..İzne ayrıldığını yazarım listelere..
Normalde sırayla yapılıyor. Takım sırasına göre yani.Haftaya da 2.takım yapamayacaksa ondan sonraki takımla sırası değişebilir belki, gerçi bu sıra işi nasıl oluyor bilmiyorum ben
İzne ayrıldığını yazarım listelere..
Teşekkür ederim cnmSonuç listesinde sözkonusu değişikliği güncelledim, bilginize kızlar..
Neyi düzeltmişim diye bakınmayın sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?