Allah yardımcısı olsun .....Ben de detay bilmiyorum aebenim.. özel mesaj yazdım ama sanırım siteye de giremiyor.
Her ne ise başındaki bela... bir an önce çekip gitsin ve kavuşalım o güzel kalpli insana..
Öncelikle konuyla ilgilenen bütün arkadaşlarıma teşekkürler..
deadline cım edahafiz kilo alarak döndüğüne göre yüzdesi - olmalı..
Ortalamaları yeniden kontrol ettim bu durumda ve takım ortlalaması %0,511 çıkıyor. Sen %0,593 çıkartmışsın. Sanırım "-" yüzünden çıkıyor bu farklılık.
Artık daha fazla paslaşmayalım..
Sonuç listelerinde gerekli düzeltmeyi yapayım ben.
ay evet telefondan yapmıştım eksiyi unutunca öyle olmuşDaha önce bi mesaj yazmıştım. 6. takımın kaptanı sevgili @Sweetdimple ımız rahatsız biliyorsunuz.
6. takımın kardeş takım kaptanları aralarında konuşarak, sırayla, ya da sadece biri üstlenerek vs. Cuma günleri listelerini kontrol ederlerse her hafta aksama yaşamamız engellenebilir. Bu sürede yardımcı kaptanlar da kurallara adapte olacaklardır.
En azından böyle sil-baştan yaşamaktan daha pratik olur diye düşünüyorum.
Püsküütüm sweetin neyi var ?
banusum daha iyi sukur ki sadece biraz daha zamana ihtiyacı var 3.takım kaptanı yeni birçok şeyi henüz bilmiyor diğer kardes.takımı bilmiyorum fakat ben seve seve gönüllü olurumBen de detay bilmiyorum aebenim.. özel mesaj yazdım ama sanırım siteye de giremiyor.
Her ne ise başındaki bela... bir an önce çekip gitsin ve kavuşalım o güzel kalpli insana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?