Estağfurullah hepimizin gözünden kaçabiliyor bazenperigunlugu kaptanım haklısın.
Yaptığım hata için kusura bakmayın lütfen.
kvrck adlı üyemiz 73,6 kilo ile ve 13 mayıs 2011 tarihinde aramıza katılmış.
Sıralama listesini de düzeltiyorum.
Böylece üyemizin sıralaması 88.likten 86.lığa yükselmiş oluyor.
Tekrar kusuruma bakmayın. Üye listesine kopyalarken hata yapmışım.
Kızlar kendimce bir düşüncem var, paylaşyım hemen.
Diskalifiye edilen üyenin geri dönmesi oylamasında böyle evet/hayır oylaması yapmak yerine;
Durumu açıklayan bir mesaj yazıp, itirazı olan varsa (örneğin) 3 gün içinde bildirsin notunu da eklerseniz, daha kolay olur diye düşünüyorum. Zaten genelde bu tip oylamalar hep olumlu sonuçlanıyor ve diskalifiye edilmiş üyeler geri dönüyor
Tarihte aksi yönde sadece bir tane örneğimiz var.
Neticede herkes paylaşım alanını okumakla yükümlü. Üç gün içinde okumadığı için hayır diyememiş olan da çıkarsa, bu onun sorunudur diye düşünmekteyim..
İzine ayrildigi kiloyla listeye girebiliyor diye biliyorum ben canim kaptanimkz oyle.soylemistiHayirli cumalar kaptanlarimseaBahAR
Kitap_asigi adli yarışmacımız 426. Etapda 63.6 kiloyla izne ayrılmıştı bu hafta yani 447. Etapda döndü güncel kilosu 68.6 ve başlangıç kilosu 68.0 dı bu üyeyi direk listeye alabilir miyim??
Üye başlangıç kilosundan fazla bu durumu değiştirir mi diye sormuştumİzine ayrildigi kiloyla listeye girebiliyor diye biliyorum ben canim kaptanimkz oyle.soylemisti
Hayirli cumalar kaptanlarimseaBahAR
Kitap_asigi adli yarışmacımız 426. Etapda 63.6 kiloyla izne ayrılmıştı bu hafta yani 447. Etapda döndü güncel kilosu 68.6 ve başlangıç kilosu 68.0 dı bu üyeyi direk listeye alabilir miyim??
canım normal olark ine ayrıldığı kiloya gelmesi gerekiyor bu kadar kg almasının sebebi bir rahatsızlık falan mıÜye başlangıç kilosundan fazla bu durumu değiştirir mi diye sormuştum
Hayır normal sebeplerden kilo alımı olmuş o zaman izine ayrıldığı kiloya dönene kadar beklicek .... peki bir ay sonra 6 ay oluyor izne ayrilali o zaman listeye dönebilir mi??canım normal olark ine ayrıldığı kiloya gelmesi gerekiyor bu kadar kg almasının sebebi bir rahatsızlık falan mı
o zaman ekstrem duruma girer
Tatlım karar defterine bakarsan izin dönen üye için nasıl olacağı yazıyorÜye başlangıç kilosundan fazla bu durumu değiştirir mi diye sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?